müdür amir derken polismisin yoksa ehem köhem öhö öhö ters bişi sölemedim dimi. memur bey valla her sey tamam ehliyet sigorta muayene kask zaten memurları cok severim ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:59 ----------
estagfrullah ne salaklıgı. cok güzel bir gezi olmuştur. biraz hayal ettim bence yine denemelisin
wala bende sizi seviyorum o-bu önemli degil en önemlisi kask.kasksız elemanları görünce çok kızıyorum 'sendeki kafa bi 100tl kadar degersiz mi.bi kask alamıyomusun diyorum'
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
bu ikinci motorum ve gerçekten memnunum pekte büyütmeyi düşünmüyorum şuan yeterli dostum,arabamı satıp kalanıyla almıştım ilk motoru sonradan küçük gelince aldım maciti yoksa ben 4 teker tutkunuyum 3-4 milyara bile güzel araba bulurum yani
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
günaydın beyler günler yaklaşıyor,gene sayımız artıyor maşallah
Günaydın Kardeşim...
Baksana Yahu dün akşam coşmuş buralar liste miste yalan olmuş, toplayalım konuyu:
gerçi liste dışı çok gelen oluyor ama en azından bakalım sayıya
1.GV650i
2.pause
3._Engin_
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-Motorkafa
10-Garderbuena
11-BBelt
12-yasdal
13-key-x
14-mayildiz (mali)
15-mavi prens
16-....
Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.
Amaç; Dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
20 olursa kim yemek ısmarlıyor
ben 20 olmayınca ısmarlıyordum
Öylesine yoldan geçerken motorları görüp katılan oluyor mudur acep.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Henüz öyle bir durum olmadı
Abi jinlunu satacağım arkadaşlar anlamadığım bi nedenle vazgeçtiler. Bende açıkçası sağdan soldan para alıp da ikinci motoru kenara koymayı istemedim. GV yi alacağım arkadaşa mevzuyu güzel bir dille anlattım. Zaten sen de tanışmıştın efendi bir arkadaş. Özür diledim, ilanını tekrar aktif etmesini istedim. Eğer bu ara ben satabilirsem Jinlunu o GV yi alacağım. Arkadaşta satarsa benden önce haber verecek satma aşamasında.
Hayırlısı neyse o olsun demek lazım bu işlerde.
Gökhan YAŞDAL
Arkadaşlar son anda çıkan bir mani sebebiyle yarın akşam katılamayacağım. Artık haftaya Cuma görüşeceğiz, özürler...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)