Sorma şimdi forum ortamında özele girip yazmak istemiyorum ama yediklerim yemediklerimden azdır
Sorma şimdi forum ortamında özele girip yazmak istemiyorum ama yediklerim yemediklerimden azdır
evime 2km uzaklıkta böyle giderse benim evi tuttaracaksınız yakında ama maalesef gelemiyorum.. bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum biraz soğuk algınlığı var.. yatıp dinlenmek gerek.
herkese selamlar
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
gökhan yeni makineyi aldınmı onunla geliyorsun değilmi
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Yahu ben niye doğru düzgün yazmıyorum şu foruma... Şimdi farkettimde 3 sayfa cevap var daha benden tık yok banko katılımcı olmama rağmen
Neyse bende oradayım bilindiği üzere amma velakin yemekten sonra yine üsküdar vb bir muhabbet olursa en önden ben giderim şimdiden söyleyeyim. Motor gaz kesiyor 5000 devirden sonra. Sanırm bujilerde sorun var. Sürüş lideri GV 250 yi takip edersiniz 60 km hızla
Motosikletli Kaplumbağa...
üsküdar müsküdar yok. bu sefer maltepe sahile inicez
selamlar!!!,
Sercan senin dediğin bu Hyosung 250 motorların 6000 devire yaklaşınca ivlemenleyi bir süre durdurması olayımı? Hani cdi hatası da denen vukuat?
organizasyon güzelde,ben bilmiyorum oraları avrupa yakasından katılımcı olan var mı
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Size iyi eglenceler..
Bir Cruiser im yokki geleyim yaniniza...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
çapadan gelen kim yahu hasan mı yoksam leventte uyar gerçi sanırım katılan arkadaşları pek tanımıyorum ne zamandı girmiyordum siteye dumalıydı başımm
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
gelmek isteyene kapımız ardına kadar acık . herkeste cruıser yokki. 4-5 tane endurocu racing cide va gelebilirsiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:32 ----------
başın niye dumanlıydı alkol denmi ottanmı capadan gelen keyx adı kemal. leventten gelen bbelt adı hakan. sarıyerden gelen acayüp adı eyüp. niklerle baglantı yapabılırsın
tamam sıkıntı yok her hafta cuma toplaşıyoruz biz şimdi çık yola haftaya katılırsın ben seni hatırladım galiba sen yagmurlarla beraber türkiye gelmiştin. yolda cüzdanımı pasaportunmu ruhsat mı ne bişi düşrmüştün degilmi. güzel bir serüven olsa gerek. sen gel benide götür gittigin yere
yok be dostum müdürle amirle ugraşmak bizi yoruyo kafayı sıyırıyoz onlar yüzünden ben söyledigin arkadaşlarla irtibata geçerim o zaman bakalım.motor kapının önünde,dışarı çıkarım die otoparka bırakmadım ama çıkmadımda.bu saatte çıkasım var taqsimq gidip bi iki içesim var canım sıkılıyo pufff
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)