Arkadaşlar tüm siteyi aradım ama izmirde motosiklet gruplarıyla ilgili birşey bulamadım o yüzden bnde yeni bşlık açtım izmirli arkadaşlar bir iki şey yazıp varlıklarını belli ederlerse sevinirim
Arkadaşlar tüm siteyi aradım ama izmirde motosiklet gruplarıyla ilgili birşey bulamadım o yüzden bnde yeni bşlık açtım izmirli arkadaşlar bir iki şey yazıp varlıklarını belli ederlerse sevinirim
20/02/2005 tarihinde bütün arkadaşlara beni tanıyan veya tanımıyan dahil bu davet benim şahsım adına yapılmaktadır halaoglu(okhan) gelme imkanı olanları bekliyorum gelenlerede gelmiyenlerede şimdiden teşekkür ederim. yer bostanlı karokolun üstü
Hayirli olsun, darisi bizim basimiza.
Life starts at [SIZE="2"][COLOR="Red"]8000 RPM[/COLOR][/SIZE]
slm dostum bizler izmir gezginleri olarak her perşembe buluşuyoruz.topiğten takip edersen yada formdan duyurular linkine tıklarsan orada yaptığımız bütün toplantıları görür ve ayrıca gezi yazılarını incelersende yaptığımız gez,leri görürüsün.örneğin bugün kemalpaşa kırgız çiftliğine gidiyoruz.saygılar dostum.
izmir burdaaaaaaa
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
hocam ben de ızmırde ıkamet edıyorum ama motor tutkum yok bu tukuyu olusturmam ıcın sence neler yapmam gerekıyor hatta ızmırde motor tutkunlarının kurdugu vey atalıldıgı herhangı bır yer varmı etkınlıklerı neler bu konu hakkında banada bılgı verebılırmısın
k.i.b
abi ben gelirim de merak ettim evleniyormusun dermişim şaka bir yana saat kaçta ?ve var karakolun üstünde okan abi
yani hocam bizlere kalbinde yer yok o zaman...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
okan abi saat kaçta buluşucaz biraz aydınlatırsan iyi olur
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
teşekkürler okhan abi, davetindeyim, geliyorum... ...
Bu tam olarak ne davetidir? Bilen varsa beri gelsin
I'M BACK !!!
davet hakkında biraz aydınlatırsan bizi çok sevinirim! !
yeri ve tarihi not aldım aksilik olmaz ise oradayım
saat belitmemissin.
okan abi ne daveti bu yaw hayırdır noluo
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
yeni bir grup kuracakmış
DEEERRRRMİİİŞŞŞİİİMMMM ehiehiii
ya üzümünü yiyin bağını sormayın yaaaa davet ediyo işte okan abim gelin yicez iççez sohbet etcez eylencez daha neee tarih belli saat 19.30 hadi saati de ben söliim
tamam geliomm ben
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
İzmirde havalar şugar tabii gezin bakalım oooh ne güsel yaw..
Bira kaç yeni liraymış?
I'M BACK !!!
derin,orada bira 1,75 ytl.diğer içecekler ve yemekler vede mezeler bir harika mesela meze tabağı 1.5ytl.
halaoğlu o günü iple çekiyoruz.umarım herşey istediğin gibi olur.dualarımız seninle...hepberaber kutlarız inşallah
umarım diğer gruptaki sevdiğimiz ve çok özlediğimiz arkadaşlarımızıda görürüz.bu vesile ile herkese selamlar.görüşürüz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)