Bide onlar bitmiş şişe sen dolularına baksan iice fena...
Bide onlar bitmiş şişe sen dolularına baksan iice fena...
BEN BİŞİ DEMİYORUM toplantınızı yapında sonra konuşacağım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
vay be,erkenden kalkmışız,asıl eğlence biz kalktıktan sonra başlamış,halaoğlu özel olarak bir daha davet edermisin izmir motosiklet camiasını,sen çağırınca herkes geliyor harika bir geceydi,katılan tüm arkadaşlarave özellikle okhan abiye sonsuz teşekkürler
Her şeye rağmen toplantı toplantıdır... Bu arada nice senelereeeeee..
ledo adlı üyeden alıntı
Ledo Su şişelerinden daha kalabalıktık hararetli bir geceydi eylence dorukta olduğundan milletinde oynayıp zıplamaktan içi yandı herhal... 30 un üzerinde bir katılım vardı toplantıya gerçi msn den yada cepten mesaj atsak 30 kişi toplanıyoz hani öle 400 sayfa yazıp 40 kişi toplanmıyoz lem istanbula gelecez elbet bakalım kaç kişi karşılayacak bizi çanakkale gezisinde bile adınızı görmek isterdim ama.... tık yok fuarda inşallah
bu ne yaw hep aynı insanların resmini koymuşunuz milletde az kişi var sanıoo en çok da benim resmim var niyeysee bide hep ben yıldızımm olmuo ama başkalarına da şans verinn onlarda yıldız olsunn
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
MT ailesinin bir ferdi olarak izmirli arkadaşlarımızı tebrik ediyorum...Ama benim pastam nerde....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi mamarise gelince getireceğizz biraz daha sabret
Ben birdahaki marmaris e geldiğimizde sana kuzu çevirmezmiyim...
8 katlı pasta yaptırmazmıyım
22 çeşit meyveden oluşan meyve tabağı hazırlamazmıyımmmmm
az kaldı kanka mart sonu nisan başı gibi ordayız
yaptırırızz dimi egeknn
ya
daha önce gelemediğime üzülmüştüm zaten,
fotoğrafları gördüm bu kez ve yani üzüntüm katlandı arkadaşlar.
süper eğlenmişsiniz walla tebrikler.
zaten benim biricik menajerim (halaoğlu) çağırırda eğlence süper olmaz mı
sağol tess benim de doğum günüm iyidi sen olsaydın daha iyi olacaktı ama birdahaki seneye inşallah
CENGOMOTO
sayın BBRR sizi yaz gelmeden izmir'e bekliyoruz, birde bizim buraların havasını ve çoçkusunu yaşayın, bekliyoruz.
sağlıkla kal.
İzmirin yolunu unutmuştur o beee
arkadaşlar bari haberleşelimde antalya grubu izmir tayfası ortada buluşalım.Marmariste Barış Abimizin elini öperiz yeniden.Tostların tadı damağımızdan birtürlü gitmiyor.Aythakan,fromalanya,powerbyaydın ve metal yemedik yanında yattık valla.
MT Motorize07 Antalya Grubu
mart sonu nisan başı gibi gidecez yine marmarise ortak yer belirleyelim güzel olur sizlerlede tanışmış oluruz hem bak bize o tosttan yedirmedi barış ah alacağın olsunnn
sayın izmir moderatör'üm bildiginiz gibi mart ayı canakkale,istanbul gibi gezilerimiz var.Tabiki bizler sayın BBRR 'leyle ve antalyadaki arkadaşlarla tanışmak istiyoruz.Bu tanışma ve gezi programını başka bir aya sarksa daha iyi olmazmı acizane üyenizden bir öneri illa şu gün gidilecek dersen tabiki gene gidilir sayın moderatörüm.
Bu arada o pastanın üzerinde "motorsiklet.net" yazılmış.. Sitenin adını bile doğru yazdıramamışsınız daha
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
o pastayı yapan ve yazıyı yazan arkadaş gerekli şekilde cezalandırıldı 2 motorun arkasına bağlanıp 5 km sürüklendi ve ardından denize atılıp 3 saat bekletildi çıkarılıp çarmıha gerildi 1 gün güneşte kurutulduktan sonra köpeklere yem edildi şimdi herkez onu arıyor sakın kimseye bir şey söyleme
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)