gerci bugün boşanamadım 27 marta atıldı ama olsun boşandın sayıyorum gene kendimi bir dahamı evlilik düşünmem lazım akşam görüşmek üzere
gerci bugün boşanamadım 27 marta atıldı ama olsun boşandın sayıyorum gene kendimi bir dahamı evlilik düşünmem lazım akşam görüşmek üzere
Zaten bu mahkemeler gün ata ata bitiremiyo hayırlısı bosanırsın ınsallah.Bugun gelemıyorum toplantıya uzgunumm sıze ıyı eglenceler.Moderatörümü cok öpme bak ( öpüjemmmm ) Hasta zaten
desene okhan abi 27 martta yine davet vereceksin.........
okan abim olsun ya sıkma canını 27 sinde boşanırsın bidaha davet verirsin nolcek yaniii Valla akşam hasta masta gelicem bensiz tadı çıkmaz biliyom
walla ben çok eğlendim çok güzel bi geceydi herkese tşkler! çok sıcak insanlarsınız walla böle giderse her toplantıda davetsiz misafiriniz olarak geliriim
respect is everything (bass'çı )
bi kutlamada o gün olur sorun yokgerci bugün boşanamadım 27 marta atıldı ama olsun boşandın sayıyorum gene kendimi bir dahamı evlilik düşünmem lazım akşam görüşmek üzere
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
işte ben geldim selam herkese cumartesi gecesini hatırlayanlar varsa tanışmıştık ben mustafa muratın arkadaşı aranızda olmaktan gercekten cok memnunum ayrıca yakın bi zamanda hayırlısıyla motorumla aranızda olcam eger beni kabul ederseniz herkese kazasız belasız güzel günler dilerim yakında görüşmek üzere by...
hoşgeldin GoLYaT35
nedemek kabul ederseniz... kabul edildin bu biline, varmı itirazı olan varsa şimdi el kaldırsın yoksa; itiraz yok!!
jarmen merhaba, fakat sanırım yanlış yere girdin tanışmak istiyorsan formlarda tanışta başlık atabilirsinjarmen adlı üyeden alıntı
ayrıca izmir tayfası yok m.t. izmir var.
okan abi sayende güzel bir geceydi umarım arzularını gerçekleştirebilirsin bizler her daim senin yanındayız.
Sayın MTüyeleri dün akşam gelen veya gelemeyip tel katılan tüm arkadaşlara sonsun teşekkür ederim.Boşanamadım diye akşamakadar sinirliydim ama gelenleri gördükce sinirin yerine neşelenmeyi bildim.bir kusurum olduysa her kezden özür dilerim.İZMİR MT iyiki varsınız
Okan abicim bizde sana bu güzel gece için teşekkür ederiz abi hiç bir şeyi dert etmeye deymez herşey olacağına varır sen güzel canını sıkma
Sağlık herşeyin başı allah başka dert vermesin
Bu topikten şimdi haberim oldu.
kusura bakmayın biraz geç ama bilsayar ile aramda bi küslik vardı da ;)
Neyse Okan abicim ikimiz de aynı dertten muzdaribiz. Neyse bakalım benim ki 2 senedir sürüyor ama ben umudumu yitirmedim ümit ile bekliyorum Nüfus Kağıdında Bekar yazılacak günü.
Bu arada bir ara tekrardan buluşup sohbet edelim.
Özlettiniz.. ;)
lemmm ne şanssız adamsınız yawww 15 Dk. sürmüştü benimki hehe
esasında neye kızıyorum evlenirken bu kadar süründürmüyorlar boşarken yok,şahit,yok nafaka,nerde calışıyor,boşanırsanız bakabilecekmisin,bu kadının piskolojisi ne olacak,yok hayatında başka bir kadın var,birazda bizleri düşünse kanunen 3 sene fiilen 4,5 sene ayrıyız bunu bukadar uzatmanın ne anlamı var hadi bilemedein 3veya4 ay icinde bitirmeleri lazım.ama kanun böyle bir daha evlenirsem es kaza aramızda cok kesin antlaşma yapacagım veya nikahsız yaşayacagım artık evlenmekten vede bayanlardan kokmaya başladım BEKARLIK SULTANLIK BE kim nederse desin.
OKAN ABİ akıllı ol sen yandın diye bizide yakma benim hayatımın anlamı hayatım herşeyim eşim ben bu kalbi onsuz olursa yakarım BEKARLIK SULTANLIK DEMEYİN EVDE PEYNİR EKMEK YEMEYİN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Cengiz, bu satırları yazarken yenge yanındaydı herhalde. Geçen gün öyle demiyordun. Tatlı su kocası.APV41 adlı üyeden alıntı
I'M BACK !!!
ok "kuvva" bilmiyordum. İzmir'li İzmir'liyi böyle mi karşılar ama? Açıkçası biraz bozuldum. Yine de canınız sağolsun. Sevgilerimle.
derin çaktırma bulaşık çok camları daha yeni sildim kızları sen kaçırma ben geleceğim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Sevgili Golyat35,Promise,Jarmen, hepiniz hoşgeldiniz.
Jarmen'e özel not: Kuvva'nın yazısını, onu tanımadığından yanlış algıladığını düşünüyorum.Emin ol toplantılarımızdan birine katılma imkanın olursa, İzmirli'nin İzmirli'yi bildiğin gibi karşıldığına hiç şaşırmıyacaksın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)