ben biraz daha bekliyorum bu resim olayını başka bir arkadaşa verelim bu işin meraklısı vardı kimdi bir hatırlasam vereceğim işi ona maaşlı adammı tutalım bu iş için hadi kanka sen anladın ,,,,,anladın anladın ben gözünden anladım anladığını
ben biraz daha bekliyorum bu resim olayını başka bir arkadaşa verelim bu işin meraklısı vardı kimdi bir hatırlasam vereceğim işi ona maaşlı adammı tutalım bu iş için hadi kanka sen anladın ,,,,,anladın anladın ben gözünden anladım anladığını
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ya tembelsin EgeKnn ya.bu kadar da olmaz ama yani
bu fotoları seneye görces heralde.bu sene yatıyosun çünkü anladım.
taşlıorus oralı bile olmuyosun yaw
ooooooooooo ben hala karşıyaka sahilde yaptığımız toplantının resimlerini bekliyorumm bunu da daha beklicez gibi gelioo TESS'cimmm daha çooooooooook bekleriz biz
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
tabii sen daha iyi bilirsin karakız walla.o zaman yandık yani
bence de yandıkk
yaw hayret bişi sanki ben çektim sırf resimleri tenten de diyom resimler onun pc dee hafıza kartına alıp ben kendi pc de atıcam siteye anladık güselsiniz resimlerinizi görmek istiyosunuz ama durun bi yaaaaa
ama beklerkende yazın bi yandan aramızdaki samimiyet dostluk ve espri hoşuna gider herkesin güldürdünüz bak hay siz çok yaşayın
ben alıştım nasılsa beklemeye neyse kenan hiç ama hiç acele etme ne zaman keyfin olursa ozaman koy
TESS adlı üyeden alıntı
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Hakikaten ya , yazmıyayım diyorum ama banada gelyorlar artık......
Gardeşim basçaanmı bu fotoları basmaacan mı? yok basmaacansa biz yine gider aynı yerde aynı pozları verir, gelene geçene allah rızası için çektirir,
aha şu topih te de bi güzel yayınlarız.....
Sana son fırsat bak, buraya yazıyom!!!!!
bastım bu akşammm bu cuma ki toplantı topiğinde hehe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)