13 Agustos Cuma Anadolu yakasında buluşuyoruz Saat: 20:00
Bostancı Vapur İskelesinde toplanıyoruuuuz.
Yolu bilmeyenleri Kadıköy Fenerbahçe stadının önünden alabiliriz.
Kimler geliyor.
13 Agustos Cuma Anadolu yakasında buluşuyoruz Saat: 20:00
Bostancı Vapur İskelesinde toplanıyoruuuuz.
Yolu bilmeyenleri Kadıköy Fenerbahçe stadının önünden alabiliriz.
Kimler geliyor.
iznini buluşamay gelmek için almadın mı yoksaaahh ahh gelemiyorum yıllık izindeyimmmm
ya erhanımm..iyi guzel gidelim eglenelim de bu isin bi de maddi yonu var hoca giris felam ne kadar yoksa beles mi? )
No FeaR NeveR
Daha erken haber verseydin ya.....daha iyi olurdu
Onur illa oraya gidicez diye birsey yok bulusup baska yerede gidebilirizonur_NX adlı üyeden alıntı
Sen gel yeter ki
bira icelim muhabbet edelim ben varim
mood un yanindaki biraciya gideriz adi beer sanirm
valla süper bizim arkadaşlar orayı tutmışlar tavsiye ederim..
yok be erhancım geçen haftadan belliydi gideceğim yoksa niye gelmeyeyim ki
ne işiniz var karşıda yaa ben gelecem avrupa yakasından içki içecem birde akşam yanlız dönecem sizde yani revamı lan bu bana bu yakadan bir iki kişi daha bulundan bende geleyim yoksa gelmem haa (şantaja bak)
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
leto bende kalirisn hanim yok evde
ne dersin motor icin yerde var.
haber ver bana 05362436306
arkadaşlar çıtır felan gelse gelirim hem kingstonda gelmiyo walla kusura bakmayın gelemiyeceğim
ismanil anadolu yakasına birlikte gecicez işte yolun yarısı yanibu yakadan bir iki kişi daha bulundan bende geleyim yoksa gelmem haa (şantaja bak)
bandit sağol da bende evde olmam gerek bende yanlızım (bekarım yani) ama teşekkür ederim yinede bakalım akşam gelmeye çalışacağım ama evde hayanlara yemek vermem gerek bakalım...
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
adam iki dakkada bizi istanbula götürdü ya war mı böyle bi olay
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Buluşmaya gelen arkadaslara cok tesekkurler gercekten zevkli bir bulusma oldu
Banditin cektigi bir fotograf
fotografda biraz oynamalar yapılmıs galiba
skull sen bulusma yap bende motor olsun gelmem mi bee.. hem bak eski arkdasımlada karsılasmıs oldukk..(erhan) daha nice bulusmalara diyorum.. gece donerken cok keyifliydi ama kafalarda guzeldi uhuhe
No FeaR NeveR
evet iki kişi zevkli olmuştur
Şaka diom
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
ne ikisi guzelimm.. neyse takıl kafana göre...
No FeaR NeveR
valla arkadaslar helal olsun bulustuk gezdik ictik muhabbet ettik daah ne olsun . ayaginiza saglik. Fedakarlik yapip geldigi icin leto yada ayrietten 10 puan . bidaha ki sefere biz karsida bir yere gidelim de , en azindan cenesinden kurtuluruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)