H. Barış ŞUŞUT
Yapı Kredi Bankası
MUĞLA / Marmaris şubesi (227)
191 897
Hesabına ATM'den havale yaptım.2.30ytl masraf aldı sistem.Hesapta bu masrafında extra olmasında fayda var.Haydi kesenize kuvvet.
H. Barış ŞUŞUT
Yapı Kredi Bankası
191 897
Hesabına ATM'den havale yaptım.2.30ytl masraf aldı sistem.Hesapta bu masrafında extra olmasında fayda var.Haydi kesenize kuvvet.
allah şifa versin ve tabi ki forumumuzdaki arkadaşlara da vicdan. yahu bu foruma hergün 200 den fazla üye giriyor. herkes 10 ytl verse bu iş hallolur ve 2 günlük iş. sanırım bazı arkadaşlarda güven sorunu var. vermeyecek var mı bilemem ama sigara içen arkadaşlar bir hafta sigara içmeseler mesela. ben daha yeni okudum bu konuyu ve yarın bankadayım. ayrıca arkadaşımız atv sini böyle yok fiyatına da satmasın. çünkü eğer bu forumda bir dayanışma varsa işte sınavı bu.
yahu bu foruma hergün 200 den fazla üye giriyor. herkes 10 ytl verse bu iş hallolur ve 2 günlük iş.BRAVO... işte sınav...işte sınavı bu.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
HADİ!!! motosiklet.net'in MELEKLERİ el ele tutuşalım....
Sevgili Aytaç Arkadaşım...Skullhunter adlı üyeden alıntı
kızın için acil şifalar diliyorum...
bizler burdayız......yanındayız.....bizler de senin bir ailen sayılırız.....yukarıdaki açıklamayı duymamış olalım.....çok çok ayıp
bizi ailen olarak görmemiş oluyorsun... öyle anlarız yoksa.
utanacak bişi de yok arkadaşım....lütfen gurur meselesi yapma....ve sen sadece kızını düşün ve gerisine kafanı takma lütfen!!!
ayrıca herbirimizin yarıdımını geri ödemeye kalkarsan....yardımımızın bi kısmını bankalara yedirmiş olursun......bunu hiçbirimiz istemeyiz değil mi? tamamen bu düşünceni aklından çıkar hemen....arkadaşım
kızının iyileştiğini görmek en güzel geri ödeme olacak bizim için... senden benim için kızına sıcacık bi sarılıp öpmeni istiyorum sadece ve teşekkür dışında başka hiç birşey kabul etmiyorum....
Lütfen moralini pozitif tutmaya çalış ki kızına da bulaşsın senden arkadaşım...biliyorum bunu söylemesi kolay ama yapması çok güçtür.....sen zaten güç olanı başarmaya çalışıyorsun inancını ve umudunu yitirme sakın.
mutlu haberlerini bekliyoruz
sevgiler
NOT: 0536 965 70 02 (Aytaç KESKİN)bu telefon senin mi? ATV ilanında verilmiş.....CEP BANK tan yardım gönderilebilir ....direk senin telefonuna şifre geliyor..ATM den o şifreyle kart olmadan alabiliyorsun...bunu okeylersen diğer arkadaşlara da ilk mesajda duyurulsun bence alternatif olarak
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
İş Bankası ATM'den pğara gondermeyi denedim ancak diğer bankalara gonderilmediğini gördüm. En azından İş Bankası ATM'den yapamıyoruz.. Yoksa gonderiyordum. Ama en kısa sürede başka bir şekil bulup göndermek için çalışacağım :(
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Uluslar arasi IBAN kodunu ogrenmenin bir yolu varmidir acaba? Bugun Garantibank Hollandaya telefon actim kodlari vermediler. :(
Internetden araya Garanti Bankin BIC kodunu buldum TGBATRIS093 ama bunun yaninada IBAN kodu lazim. Hayret ettim, eskiden Is bankasi veya Yapi Kredi'ye telefon acarak ogrenmisdim, Garanti bankda neden bu kodlari vermiyorlarsa.
saykoshey adlı üyeden alıntı
Sevgili saykoshey,
Ben Garanti Bankasının İnternet şubesinden kendi hesabımla ilgili IBAN kodumu almıştım...Eğer senin bu bankada accountun varsa....hesaplarınla ilgili bilgilerde bulabilirsin....
eğer yoksa yine de yardımcı olurmu bilemiyorum.....
benim ki şöyle başlıyor.....TR62 0006 2000 3280 000.......
328 li olan bölüm şube kodu oluyor benim anladığım....(çünkü benim şubenin kodu bu)... sıfırlardan sonra da benim account # geliyor...
umarım yardımcı olabilmişimdir
sevgiler
SHEMOTO yorumun icin tesekur ederim ama sorun su. TR'den sonra gelen 2 numara "check digit" olarak geciyor ve hesaba ozel.
Turkiye IBAN code boyle olabilir, gercek bir hesab degil.
IBAN Numarasi: TR33 00061 0 1234 5678 9098 7654
ISO Ulke kodu: TR (Turkiye)
IBAN Check numarasi: 33
Banka kodu: 00061
Yedek: 0
Hesab numarasi: 1234 5678 9098 7654
Bu nedenle bana Olcay'in kodu lazim
Birde buradaki bankalar IBAN kodu yanina bir BIC kodu istiyorlar.
Sevgili saykoshey,
Garanti Bankasının kini istemiştin....ayrı olacağını düşünmediğim için benim kinin nasıl başladığını açıkladım....ben sadece şube kodlarının ve hesap no farklı olabileceğini düşünerek....
olcayın ki şöyle olabileceğine dair bir fikir yürüttüm
TR62 0006 2000 2240 0006688178
tabii ki de olcaya sormak lazım.....biz ne desek boş...bu durumda....
"Skullhunter´isimli üyeden Alıntı
NOT: Arkadaş ısrar etti bu bölümü onun için yazıyorum özelden isim hesap nosunu veren arkadaşlara gönderdikleri miktar arkadaş tarafından geri ödenecek……."
Hakkaten ya.Haldır huldur okurken dikkat etmemişim.Bu işi yapmayan zaten yapmaz,yapan içinde vicdani hazdır.Arkadaşımın gönlü rahat olsun,bunu düşünmesine gerek yok.
Gecmiş olsun arkadasım cok guzel bir davranıs ornegi bugun ben yarın sen diye bosuna dememişler....
Allah yardımcınız olsun....
Olcay AVŞAR
Garanti Bankası
Masko şubesi (224)
668 81 28
H. Barış ŞUŞUT
Yapı Kredi Bankası
191 897
YURT DIŞINDAN PARA GÖNDERMEK İSTEYENLER İÇİN IBAN BİLGİLERİM :
TR06 0006 2000 2240 0006 6881 28
saykoshey dostum, BIC codu nedir bulamadım, bana yurtdışından para geleceği zaman ıIBAN kodu yeterli oluyor. O nada bakacağım ama...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ben de yardım etmek istiyorum ve bunu izmirdeki motorcu arkadaşlarımla beraber göndrmek istiyorum cuma günü para toplanır ve bir kişi gider hesaba yatırır en azından bir defa masraf parası vermiş oluruz ve bu arada işallah yardımlarız faydalı olur geçmiş olsun
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Dostum yüreğini ferah tut...
Bu meblağ kısa sürede toplanacaktır bu sitede bu kadar dayanışma olduktan sonra hiç merak etme....
Haydi dostlar...
Yardımın büyüğü küçüğü olmaz... 5YTL., 10 YTL. ne olursa gönderdik mi bu iş tamamdır...
Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Bu işi, bu dayanışma çözecektir. Geçmiş olsun şimdiden
abicim ben de hasta yatağımdan yeni kalktım bugün ilk iş sana koşacam inşallah yeterince yardım bulurum. Allah yardımcımız olsun. adana dan saygılarımla.
live to ride, ride to live
mesajı yeni gördüm, öğrenci işi bir damlada benden, ykb hesabına havale yaptım, umarım kısa sürede sorun cözülür...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
İzmirli Arkadaşlara......,
Sağlık işi bu cumaya filan sarkıtmıyalım. cuma tekrar toplanırız.Yoksa araya cumartesi pazar da girecek ve para gecikecek.
Bu akşam Ömerağa'da buluşalım derim saat 19:00-21:30 arası gelebilecek arkadaşları bekliyeceğim.
Sevgi ve saygılar.
Küçüğe acil şifalar dilerim.Dualarım seninle olucak.
az önce 200 ytl gönderdim. 5-10 kişi bu sorunu çözeriz. Gecikmeyelim....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)