Arkadaşlar yolda siyah Transalp'li, sarı reflektif yelekli birini görürseniz, o büyük ihtimalle benim!
Arkadaşlar yolda siyah Transalp'li, sarı reflektif yelekli birini görürseniz, o büyük ihtimalle benim!
Ağır metal insanı...
inşallah karşılaşma şansımız olur, sizinle tanışmayı isterim
GÜNCEL LİSTE:
1) Overcloud ......sabah 8 pendik ido uyar
2) polo34............sabah 8 pendik ido uyar
3) fatih uysal.......mesaj atıldı
4) mehmet tufan...?
5) Agridia............sabah 8 pendik ido uyar
6) Acemi60..........sabah 8 pendik ido uyar
7) ...........
Mehmet Tufan arkadaşımıza ulaşabilsek bir şekilde..
inşallah akşam yatmadan önce foruma bakabilir.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
polo34 ve acemi60 olarak sabah 07.20 de levent bp'deyiz ...
GÜNCEL LİSTE:
1) Overcloud ......sabah 8 pendik ido uyar
2) polo34............sabah 8 pendik ido uyar
3) fatih uysal.......sabah 8 pendik ido uyar - feribota binilirken tekrar haber verilecek
4) mehmet tufan...?
5) Agridia............sabah 8 pendik ido uyar
6) Acemi60..........sabah 8 pendik ido uyar
7) ...........
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
şu an yağmur çiseliyor, umarım sabah bir süpriz olmaz, hava durumu sitelerine göre yağmur görünmüyor...
herkese iyi geceler.. beni sabah uyandırın
hocam sabah 8 pendik idoya yetişmem imkansız, bağcılar nere pendik nere :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
yada ben direk bursa yenikapıdan geçerim bursaya öğlen feribotu ile.
yetişemem.. başka bir gezide buluşuruz artık..
What goes around, Comes back arround...
dostum sabah saatlerinde yollar bomboş oluyor, 7'de çıksan pendik'e gelebilirsin yaf
selim ile acemi60 levent bp'den 07:20'de yola çıkıyorlar, onlarla buluşmadan direk çevreyolundan bu tarafa geçmen daha kolay olabilir belki
arkadaşı da alsak bir 30 dk ötelesek mi acaba?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------
09:00 eskihisar için sözleşmiştik, şimdi 08:00 pendik yaptık, aslında çok birşey değişmedi, 08:30 pendik ido yapsak gelebilirmisiniz? levent bp olayını da 08:00 yapabiliriz, diğer arkadaşlar da uygun görürlerse tabiki ...
ye kürküm ye dünyası naparsın motorun yoksa artık evine çekilicen, tv'nin karşında çayını içicen şaka bir yana bizim konuda zırt pırt arıza çıkıyor, bakalım ne olacak transalp mi arıyorsun hala? şu f650'ler çok az yakıyormuş, 3.4-4lt arasını tutturmak mümkünmüş, bir sürü f650 var, daha kolay bulursun, titreşimi mondiden daha azdır heralde ...
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2010/...ruler_ucretsiz
bayramda kopruler ücretsiz
25 Ekim 2010 Tarihli ve 2010 984 Sayılı Kararnamenin Eki Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Kurban Bayramı tatili nedeniyle, 15 Kasım Pazartesi günü saat 00.00'dan başlayarak 19 Kasım Cuma günü saat 24.00'a kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden ücretsiz yararlanılacak. 16 Kasım Salı günü saat 00:00'dan başlayarak 19 Kasım Cuma günü saat 24.00'a kadar belediyelerle bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden yararlananlardan da ücret alınmayacak.
aa yollar ücret ise ben direk 2. kopruden pendiğe giderim.. ama ne kadar zamanda giderim bilmiyorum bide tam nerde pendik iskelesi onuda bilmiyorum ama sahildeyse sorun yok bulurum
What goes around, Comes back arround...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)