Basketbol Maçına Gidelim Mi?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
oy oy oy yaz beni direk listeye
What goes around, Comes back arround...
-
mehmet tufan adlı üyeden alıntı
oy oy oy yaz beni direk listeye
Milletin durumları görelim ona göre listeyi hazırlayak. 2 kişilik liste olursa fukara gibi kalmayalım
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
Milletin durumları görelim ona göre listeyi hazırlayak. 2 kişilik liste olursa fukara gibi kalmayalım
eski bir basketbolcu ve efes aşığı olarak valla çok iyi geldi bu fikrin.
hem motorcunun basketbolla arası iyidir, eminim gelen olacaktır
What goes around, Comes back arround...
-
mehmet tufan adlı üyeden alıntı
eski bir basketbolcu ve efes aşığı olarak valla çok iyi geldi bu fikrin.
hem motorcunun basketbolla arası iyidir, eminim gelen olacaktır
aynen bende eski basketbolcuyum. genelde 12. adam olurdum ama olsun:D
-
bu kadar da az beklemiyordum
-
Motorum olsa gelırdım basketbol dan anlamam ama sız yanlız kalmayın bende km yapayım dıye ama bahara ınsallah bol sanslar...
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
-
"En iyi hücum savunmadır" mantığını bürüyen, eski amatör futbolcu olarak, Caferağa'dan çıkmayan ama koyu Fenerbahçe taraftarı olarak böyle bir etkinlik olursa gelirim. Hoş tek başıma izlediğim çok olmuştur ama böylesi daha iyi olur zannımca.. Tabi bir yandanda inzik muhabbeti varki nasıl olur bilemem?? Birde Allah'ın ataköyünde 21:45 yapıyorlarki çok soğuyorum...
-
Ankara'da öğrenciyken TT-PTT maçlarını kaçırmazdım Kemal-Kerem TUNÇERİ kardeşler o zaman da müthişti.
-
evet 21.45 olması garip biraz ama iş güç yoktur heral cuma günü. gerçi benim var ama yinede gidicem(:
-
İş-güç yokda, 21:45 Ataköy düşündürüyor...Neyse çıkar gelirsem elbet haberdar olursun.
-
-
4 kişi gibi olduk. yokmu arttıran
-
-
Saat geç ama burada olsam gelirdim gerçekten..Epeycedir gitmedim basket maçına da..
Muhtemelen İstanbul'da olmayacağım o gün..
-
Fenerbahçe Ülker'in euroleague maçına gitsek ? motosiklette yok bende ama katılım gösterebilirim
-
üstad bende motor yok olsa asla kaçırmazdım özellikle avrupa kupası maçı hiç kaçmaz ama o saatte ordan motorsuz dönmek zor iş :(
inşallah motoru alınca elimden geldiği tüm aktivitelere katılmaktır niyetim :D
-
Salihyet adlı üyeden alıntı
Fenerbahçe Ülker'in euroleague maçına gitsek ? motosiklette yok bende ama katılım gösterebilirim
onada gideriz havalar iyi olursa. fenerin bi dahaki maçı 1 aralıkta imiş
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
üstad bende motor yok olsa asla kaçırmazdım özellikle avrupa kupası maçı hiç kaçmaz ama o saatte ordan motorsuz dönmek zor iş :(
inşallah motoru alınca elimden geldiği tüm aktivitelere katılmaktır niyetim :D
artçım olmasa benle gel derdim. ataşehire yakınım
-
maç ile ilgili afiş. ceza konseride varmış
-
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)