var var ben de geliyorum şimdi okudum konuyu nasıl gözden kaçmış umarım yağmur yağmaz koray sanırım seni 8 gibi arayabilirilm. nickimi söylerim :D
var var ben de geliyorum şimdi okudum konuyu nasıl gözden kaçmış umarım yağmur yağmaz koray sanırım seni 8 gibi arayabilirilm. nickimi söylerim :D
güsel güsel biz mehmetle maçtan sonra taqsüme akıcas gelmek isteyen olursa bekleris )
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
hakkat yha ceza iyi gelir konser maçtan öncedir herhalde 8 de ordayımm azda kopalım hep çalış çalış nereye kadar
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
siz arabayla geçiceksiniz belli kadrodan.ben motorla geçiceğim yoruldum araba sürmekten Ergün abiyi ararım cepten orda buluşuruz,gerçi stadı bende bilmiyorum ama sora sora buluruz galiba.
bu arada Anadolu yakasından yola çıkan varsa beraber çıkabiliriz.Ben 20:00 gibi kadıköyden yola çıkmayı düşünüyorum.duruma göre saati değiştirebiliriz.koray biletler sakata gelmez dimi,bir telefon açıp yermi ayırtsak ,ne düşünüyorsun bu konuda.bu arada benim tel 5065667480 Tamer
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
içtiğim fıçı biraların ve arada çıkan hatunların aşkına geliyorum.
can't be worried about that shit. life goes on man.
sanırım bende geliyorum
ayrıca tamer abi sormana gerek e-5 ten gelirken ataköy sapağından çıkınca hemen solunda kalıyor stadı görürsün zaten
şimdi çıkıyorum, yakınım zaten, beni bekleyin!..
hadi bakalım hayırlısı bende şimdi eve girdim,çocugu alıp çıkıyorum yola orda görüşmek üzere.selim telefon açtı ordaymış kimse yok diyor.saati yalnış anlamış erken gitmiş.erken giden biletleri ayarlasın.
güzel bir toplaşma oldu.
efesin maçı alması da üstüne cila oldu.
fotoğrafları birazdan ayıklamaya başlıyorum muhtemelen benden önce açılmaz ise konuyu yarın açabilirim.
hatunlar nefes kesici idi. benim açımdan bakıldığında hatunların dansları arasında maç izlemiş oldum.
katılan arkadaşların hepsinin ayaklarına sağlık.
en kısa zamanda tekrarlayalım lakin bu sefer biletleri konuştuğumuz gibi önceden ayarlayalım.
çok estetik fotoğraflar çekmişim çoooook.
can't be worried about that shit. life goes on man.
bi tek foto çeken sendin sanırım, seni beklicez o zaman. benimde enayilik, 1 kiloluk makineyi getir, hafıza kartını unut
hatunlar konusunada katıldığımı tahmin edersin. o fotoyu istiyorum. İSTİYORUM
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------
birde hesapta olmayan bir şekilde kalabalık geldim biraz (ekstradan gelenler oldu arabayla geldiğim için, gelmeyin diyemedim). o yüzden maç sırasında yanınızda olamadım. hem başlığı açıp hem maç sırasında başka yerde olmak ayıp oldu biraz. o yüzdende özür dilerim.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
maç bahane kızlar şahane.
What goes around, Comes back arround...
Runemagick, sen yeni bir başlık aç ve fotoları oraya ekleyelim..
Maç öncesi görüşürüz demiştim ama Sinan Erdem Spor Salono'nun
çok büyük olması nedeniyle karşılaşma imkanı olmadı.
NOT:Salon 15.500 kişilik ve Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise 3.ncü büyük
spor salonu..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
güzel bir akşamdı cici kıslarda harikaydı tabi fotografcımızda harika pozlar yakaladı parmağını flaştan çekmedi fotoları merakla bekliyorussssss
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)