[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..
Reklamlar
-
11 Kasım 2010, 03:00
jr black key adlı üyeden alıntı
bende arkadaslarım ıle dalga gecıyordum aynı sekılde ceplerıne bırertane cakıl tası koyuyordum
her aractakı yolcu ıcın para alıyorlar dostum ama keyıflı oluyor meret cayını sımıtını al cık ust kata bırde eskı arabalı vapurlar yok artık suhulet ve bırkac tane daha var cok suratlıler tavsıyeme devam
araçlardaki bütün yolcular için para almıorlar diyebiliyordum ben ama
Reklamlar
-
11 Kasım 2010, 03:13
hatis adlı üyeden alıntı
araçlardaki bütün yolcular için para almıorlar diyebiliyordum ben ama
alıyorlkar ben sırketın aracı ıle gecerken sadece surucuye para verıyorumsanıyordum amca dustu dusecek camdan ve seslendı;
-hoooooopp bırader ıcerdekı adamlarında parasını verın vermesenız gemı memı yalan
herkese para alıyorlar.
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
-
11 Kasım 2010, 03:20
cangolarda arkalarda saklanma olayı olur:D
-
11 Kasım 2010, 03:26
saklamadım kı alenen gozukuyordu herkes bız ıkı kısıyı saklasak ne olur neler saklanıyor :D
sonuc :
Her neolursa olsun artcı arac motor farketmıyor ucret alınıyor
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
-
11 Kasım 2010, 03:48
hatis adlı üyeden alıntı
bizim bir abimiz vardı ss ci.otoyol yarışları yaparlardı gece geç saatlerde.onları izlerdik kendisini depoya bağlardı uçmayayım diye gülerdim kendisine ama harbiden yüksek süratler'de biraz hafifsen motorun üzerinde rüzgara karşı durmak baya zor.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
11 Kasım 2010, 12:42
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
bizim bir abimiz vardı ss ci.otoyol yarışları yaparlardı gece geç saatlerde.onları izlerdik kendisini depoya bağlardı uçmayayım diye
gülerdim kendisine ama harbiden yüksek süratler'de biraz hafifsen motorun üzerinde rüzgara karşı durmak baya zor.
ozaman motor alırken bide depo kemeri alim ben:D kaza yaparsak allah korusun altta kalır ölürüm ztn.
arkamda fatiha yollarsınız
-
11 Kasım 2010, 18:01
avrupa yakası saat kaçta nerede buluşuyor? benim halı saha maçım olmayacak galiba, birilerinin peşine takılabilirim
-
11 Kasım 2010, 18:07
polo34 adlı üyeden alıntı
avrupa yakası saat kaçta nerede buluşuyor? benim halı saha maçım olmayacak galiba, birilerinin peşine takılabilirim
Avrupa yakası 1. köprü gişelerinde beni bekleyebilir ,lakin krokiye uyarsanız işiniz zor bana takılan çok daha kısa yoldan gidebilir..(Engin hoca duymasın : )
-
11 Kasım 2010, 18:18
acayüp adlı üyeden alıntı
Avrupa yakası 1. köprü gişelerinde beni bekleyebilir ,lakin krokiye uyarsanız işiniz zor
bana takılan çok daha kısa yoldan gidebilir..(Engin hoca duymasın : )
saat kaçta orada olacaksın? gişe çıkışı mı girişi mi?
-
11 Kasım 2010, 18:27
saat kaçta orada olacaksın? gişe çıkışı mı girişi mi?
Sanırım 19.30 -45 arasında orada olurum. Gişe ye girmeden önce de olabilir kgs si olmayan arkadaşlara yarımcı oluruz hem... Özelden size cep numaramı gönderiyorum. Katılmak isteyn başka arkadaşlar olursa özel mesaj gondersinler cep numaramı göndereyim..
Not : Genele uymak ve daha fazla arkadaşa yardımcı olabilmek adına orada oluş saatimi esnetebilirim.
-
11 Kasım 2010, 18:38
harbi avrupa yakası kaçta buluşuyoruz topkapı shellde?
-
11 Kasım 2010, 18:44
Arjantinli abi peşine takarmısın beni?
-
11 Kasım 2010, 18:56
nere.f adlı üyeden alıntı
Arjantinli abi peşine takarmısın beni?
harbi güldüm ya
gine moderatörün tekinden günahı boynuna ceza puanı a lıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------
hattat hasan nie yok , kimse bilmiomu nerde buluşacağımızı. dün akşam topkapı shell vs deniliyordu
-
11 Kasım 2010, 19:09
avrupadan gelen herkes 19,45 de 1.köprü gişe öncesi sağda bulunacak mı? bu bayram gezilerini de dürümleri yerken konuşalım ...
-
11 Kasım 2010, 19:10
acayüp adlı üyeden alıntı
Sanırım 19.30 -45 arasında orada olurum. Gişe ye girmeden önce de olabilir kgs si olmayan arkadaşlara yarımcı oluruz hem... Özelden size cep numaramı gönderiyorum. Katılmak isteyn başka arkadaşlar olursa özel mesaj gondersinler cep numaramı göndereyim..
Not : Genele uymak ve daha fazla arkadaşa yardımcı olabilmek adına orada oluş saatimi esnetebilirim.
Bence köprüyü geçmeden buluşalım ...
Bende sizinle geçeyim karşıya...Hem rüzgar olursa birbirimizi kollarız köprüde..
usul usul geçeriz karşıya...Çok tırsıyorum..
Saat 19:45 bana uyar ...
acayüp telefon numaranı banada yollarmısın özelden...
-
11 Kasım 2010, 19:13
FinalCUT adlı üyeden alıntı
Bence köprüyü geçmeden buluşalım ...
Bende sizinle geçeyim karşıya...Hem rüzgar olursa birbirimizi kollarız köprüde..
usul usul geçeriz karşıya...Çok tırsıyorum..
Saat 19:30 bana uyar ...
köprü öncesi nerede buluşalım? levent bp nasıl? trafik olur derseniz zincirlikuyu e5 köprü altı da olur, yani köprüden önce son çıkış olan yer (barbaros bulvarına direk bağlanan yol)...
-
11 Kasım 2010, 19:18
Selim dediklerinden anladığım kadarıyla 2. köprüden geçiyoruz karşıya..
O saatlerde 2.köprünün otobüsü ,tırı bol olur...Başımıza iş çıkarmasın ..
Ha sağına soluna saklanır geçeriz derseniz..Onu bilemem..
İkiden gidiyoruz dersenizde Levent Bp bana uyar...
-
11 Kasım 2010, 19:24
-
11 Kasım 2010, 19:27
pendikten gelirken vapurmu? köprümü daha güvenli olur???yada hangisi daha hızlı olur??
azıcık pislik yapayımda.....nasıl olsa avrupa yakasında bir buluşmada aynı sıkıntıları ben çekebilirim...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
11 Kasım 2010, 19:27
FinalCUT adlı üyeden alıntı
Selim dediklerinden anladığım kadarıyla 2. köprüden geçiyoruz karşıya..
O saatlerde 2.köprünün otobüsü ,tırı bol olur...Başımıza iş çıkarmasın ..
Ha sağına soluna saklanır geçeriz derseniz..Onu bilemem..
İkiden gidiyoruz dersenizde Levent Bp bana uyar...
hayır !!!! birinci köprüyü kastediyorum, 1.köprüden gelirken levente ayrılan yeri diyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler