wala bu kadar heveslenip plan yapıp sonradan gene planım bozulup gelemeyince dogal olarak üzülüyorum yani
wala bu kadar heveslenip plan yapıp sonradan gene planım bozulup gelemeyince dogal olarak üzülüyorum yani
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
@ mavi prens
Üzülme canım..The Dude'un dediği gibi yakın zamanda gene tekrarlarız aynısını..Hem enduroyu alınca daha cızbızlı dağ, bayır gezileri olacak
tesellileriniz için teşekkürler arkadaşlar ama insanın canı sıkılıyo işte ama havalar şu sıralar mükemmel gidiyo hiç sonbahar havasıda degil ve böyle canlı hoş etkinlikler her daim olmuyo neysehhh artık önümüzdeki maçlara bakıcasss inşallah önümüzdeki maçıda vermeyiz yoksa alayına isyana giderim wala benim yerimede yiyin gariii
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Arkadaşlar benide ekleyin listeye gelmek için elimden geleni yapıcam, görüşürüz inşallah,
dün akşam beşiktaş'ta arkadaşlar'la çay içip 2 lafın belini kırdık sonra dağru eve.güzel fırtına başlamıştı .nasıl olsa motor ağır bende ağırım dedim rahat rahat herzamanki gibi tamyol geçerim köprüyü.köprü'nün üzerine doğru girerken hızım 100-110 gibi bir tokat hop dedim ne oluyor fren 50 km hız sinyali yaktım motor resmen şerit içinde geziyor ben dötü kolluyorum aynadan salak biri yanımdan geçmeye kalkıpta birde O tokatlamasın diye.benim şeritte gezdiğimi gören araç sürücüleri bana yaklaşmadılar bile.yavaş yavaş köprüden çıktım kazasız belasız.aman diyim eğer kuvvetli lodos varsa köprüden dikkatli geçin.300 kg'lık motoru şeritte resmen oynattı.demedi demeyin
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Sabah beridir bende aynı şeyi söylüyorum Tamer abi..
20 küsür senedir motor tepesinde olan bu adamın sözlerini kulak arkası etmezler sanırım ..
Bende vapur meselesini düşünmeye başladım ...
harem sırkecı 3,00tl artcı 1,50kr deneyın
şahsım adına herzaman ben kullanıyorum ve tavsıye edıyorumarkadaslar.
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
bir arkadaş butik açacak tasarımlarını çizimlere dökecektim rica etmişti iptal ettik. geliyorum arkadaşlarrrrr. yuppiiiiii:>D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 ----------
Güncel Liste..
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT +1
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- harbitürk
25- ozrace
26- takendy +1
27-hatis +1 arkadaşla gelicem.
yiyin gariii
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
o rüzgar olayına hiç girmeyelim . bn 46 kg 1,74 boyundayım kilo kaybı oldu biraz52 idim.
tam rüzgarda uçma modundayım. allah korusun:D
kusura bakmayın ben gelemicem bana paket yapıp yollasanıza..
kalbim sizinle...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
bende arkadaslarım ıle dalga gecıyordum aynı sekılde ceplerıne bırertane cakıl tası koyuyordum
her aractakı yolcu ıcın para alıyorlar dostum ama keyıflı oluyor meret cayını sımıtını al cık ust kata bırde eskı arabalı vapurlar yok artık suhulet ve bırkac tane daha var cok suratlıler tavsıyeme devam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)