çok özür dilerim arkadşlar bi işim çıktı o gün gelemioyorum.:(
listeye başta ismimi yazdırdım ksr abakmayın arkadaşlar. bnde sinir olurum başta gelcem deyip gelmeyenlerden ama ben gelemiorum....
size iyi eğlenceler.
çok özür dilerim arkadşlar bi işim çıktı o gün gelemioyorum.:(
listeye başta ismimi yazdırdım ksr abakmayın arkadaşlar. bnde sinir olurum başta gelcem deyip gelmeyenlerden ama ben gelemiorum....
size iyi eğlenceler.
saglık olsun hatiş önümüzdeki etkinliklere katılırsın,havalar iyi gidiyo allah bozmasın bi ara ne feci rüzgar esiyordu şuan sirkeciye gittim geldim kaçamak yaptım kısa kollu tişört üstüne deri montu giydim piştim wala geçen gün öglen korumalı montu giymiştim yanmıştım ön cam baktımda kelebek tarzı var digerleride pek uymuyo vazgeçtim gibi ama rüzgarı kesmekte baya faydası var benim böcükte baya işe yaramıştı neyseehhh,,,
engin abi sana zahmet benim (senindi eskinden ) macitin garanti-bakım kitapçığına baktınmı sendeyse getirebilir misin alayım bi servis yapayım
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Bu rüzgar meslesi bencede dikkate alınmalı...
İki gündür sevdalısı olduğumuz rüzgar çok çektirdi bana..
Eğer o günde rüzgar çok fazla olursa kendine güvenemeyen arkadaşlar köprüyü kullanma işini bir kez daha düşünmeliler...
Ben kendi adıma biraz tırsıyorum...Tokatlıyor resmen...
yaklaşık 3 hafta önce rüzgarlar bi ara çok esiyoken benim böcükle gece 21-2 gibi mecidiyeköye burak34 ile buluşup motor bakmaya gidiyodum,e5'ten kaptırdım vs zorlandım biraz ama atlattım derken topkapıdan girdim çapayı geçerken bir tokat yedim anacım rengim benzim attı motorun şöle hafiften yan kaydığını hisstetim içimden 'ahada motor buraya kadarmış eşhedü en la....' diyerekten öle gittim korkumdan direksiyonu oynatamadım iyice kayarım diye wala az daha kuvvetli esseydi kesin kaza yapmış arkadaki araçların altına girmiş lastik desenlerini öpüyor olurdum allah korudu yani hafif motorla gerçekten rüzgarlı havada çok tehlikeli imiş
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
hahahah neden güldüğümü sormayın çünkü yaklaşık 200 kiloluk motor artı ben fırtınada e-6 köprü yolunda 100'ün altına inmeden 2. koprüye gidiyorum..
sadece tır sollarken ürküyorum türbülans inanılmaz oluyor onun dışında sarsmıyor motoru
yaşasın ağır bedeneler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------
bu arada mavi prens ön cam arıyorsan benim motor içinde bakıver. olmadı beraber gidelim bulduğun yerlere banada lazım..
What goes around, Comes back arround...
bende diyorum ki motor neden bana zor veriyor.çam ağaçlarının arasından sürekli gittiğim için rüzgarın gücünü kstiremiyormuşum meğerse. bu gün az kala, bir kaç kamyonun altında,bazı tırların arka tekerlerinin arasında çerez niyetine ve bolca otomabillerin yan taraflarında motor bar olarak yerimi alacaktım
Selim..
Yeni motorun hayırlı olsun ..Kazasız belasız inşallah..
Ben bu 2 gün rüzgarın şakası olmadığını gördüm..
Zor attım motoru otoparka..
Kilo boy vs farkedermi o kadar ..Bence etmez..
Sonuçta hepimizin yere temas ettiği yer aynı ...ve santimlerle ölçülüyor...
evet o konuda haklısın ama agırlık birazda olsa etki ediyor e birde hangi istikametten estigine baglı yanlardan geliyorsa problem büyük demektir önden eserse biraz zorlar ama dengeyi pek etkilemez arkadan eserse kollarını aç titanic misali rüzgara bırak gendini benzinde yakmazsın
Neyse..Dürümde konuşuruz..
Konu dağıldı ..
Engini kızdırmayalım...
Güncel Liste..
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- harbitürk
25- .....................?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Köprü yerine her imkan buduğumda arabalı vapuru kullanırım ben..Deniz yolculuğu keyfi gibisi var mı yav..
Dikkatli gelin arkadaşlar..
Bu arada Emrello, biz 22 den sonraya da kalırız büyük ihtimal..Geçen sefer 12 de ayrıldık mekandan
Gel sen..
Güncel Liste..
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- harbitürk
25- ozrace
26- .....................?
eyvallah sagolasın yiriz birlikte bol acılı bol soğanlı üstünede çay-cügara ohhh dostlar kusura bakmayın soğansızda tadı çıkmaz be dürümün vivident vs bilimum sakız türleri zaten koku sorununu çözüyo hem soğan doğal antibiyotik ne zamandır yemekte yapmıyorum soğan soymasını özledim dicem olmicak
Güncel Liste..
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- harbitürk
25- ozrace
26- takendy +1
26. sıraya kendimi yazayım ne de olsa memleketim.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
takendy tatlılarda benden olsun diycektim ki beni kahreden haber az önce geldi bizim müdürün makam şöförü izne gitti onun yerine ben bakıcam 10-15 gün kadar,2 gün çalış-2 gün istirahat güzel ama yarından itibaren çalışıcam ve cuma günü nöbetçiyiz gece 2-3 te bırakıcam müdürü evine yani ben offline oldum yaa off yaaa nedir bu talihsizlik geçende gelemedim karaburun gezisine of yawww offf off :(
+1 gelenler var ise...
Bizim dürümler 2 olsun ....
Güncel Liste..
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT +1
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- harbitürk
25- ozrace
26- takendy +1
bu kadar gelen olacaksa ayranları beleşe verseler bari
vay Oğuz hemşeriymişiz senle be
bütün akrabalar eskişehirde bende bozüyüklüyüm...
eğer aksilik olmazda gelirsem (çok istiyorum ama perşembe sabah 07:30 dan cuma akşamına kadar kesintisiz mesaim var (34-35 saat))görüşürüz yine...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
rüzgar maalesef lodosa çaldığından köprüden geçmeye niyetlenen arkadaşların dikkatli olmasında fayda var. tecrübeniz yeterli değil ise kendinizi zorlamayın vapura doğru yol alın.
muhtemelen ilerleyen zamanda tekrarı olacağından gelemeyen arkadaşlar hayıflanmasın, aslında eskinden spontane buluşmalarımız olurdu, şimdilerde iş güç pek vakit ayıramıyoruz.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)