hatis harika bi konuya parmak bastın kardeşim, hakkaten kaçta toplancaz biz topkapıda yahu.
gene 6 dan önce olmalı ki vapurda gerçi sıra beklemeyiz. yok 6 iyidir ya.
hatis harika bi konuya parmak bastın kardeşim, hakkaten kaçta toplancaz biz topkapıda yahu.
gene 6 dan önce olmalı ki vapurda gerçi sıra beklemeyiz. yok 6 iyidir ya.
What goes around, Comes back arround...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
8 geç bence, tabiki herkesin işine göre ama yedide fln toplansak daha iyi olur sanki burdan karşıya geçmemiz çok zaman almaz ztn.
ama tabi herkese sorulmalı...
birde ustalar 4 5 motor arka arkaya gitmeyin, serbest sürün belirli bekleme noktaları ayarlayın trafik içinde az sayılı konvoy zor durumlar çıkarabilir gibi nasiyatlarda bulundular.. önemseme taraftarıyım..
Ctesi günü vizem var lanet ediyorum haftasonu vize koyan zihniyete motorum burda değil ama birinizden artçılık rica etçektim artık
bi aksilik olmadığı sürece gelmeye çalışacağım dostlar....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Listeyte benide ekleyin arkadaşlar çok oldu mt buluşmasına katılmayalı pazımız cozulsun.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Sirkeciden arabalı vapurla geçecek arkadaşlarla geminin bekleme parkında buluşabiliriz. Yeri bulabileceğinden şüphesi olan arkadaşlara da yardımcı olabilirim. Ben 18:15 gibi Zeytinburnundan çıkıcam en geç 19:00 da bekleme parkında olurum sanırım.
SEVGİ EYLEM GEREKTİRİR…
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- hatis
25- harbitürk
26-.....................?
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
30'a tamamlansa şu sayı
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
vay metalci kardeşlerimiz de dürüm yemeye geliyolarmış ,gelin gelin ama rövanşını dorock ta veya zincirde yapalım sonra kendi aramızda
arkadaslar.gebze den tem den gelip boğaziçi köprüsüne baglanan yola giricem.
ben oraya nasıl gelebilirm? googlemaps ı biraz taradımda düzgün bir yol bulamadım oraya gelmek için.
yedi buçuk gibi buluşup sirkeciye gaz açmayı planlıyoruz, madem zeytin burnundan çıkıcaksın topkapı shell de buluşalım hem bu dürümcünün yeri hakkında süphelerim vardı iyi oldu bilen birinin olması
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------
yaşasın dorock'un bahçesinde içilen biralar ve akabinde edilen motor sohbetciliği
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
benim arka boş
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)