Bakalım eğer cuma akşam müsait olursam ordayım.
Bakalım eğer cuma akşam müsait olursam ordayım.
etmez mi en Ozzy sinden bağrıyo metal diye RunemagicK te öyle tabi
Motosikletli Kaplumbağa...
Ozzy dinleyesim geldi çok pis oo Mr. crowleeeeeyyyy dıııın dın dın dın
Metalci tayfa, 30 kasım salı günü saat 20:00'da bizim okulda Yüksek Sadakat'in konseri var..Gelmek isterseniz biletler 35 TL imiş..
Okulumun Kemerburgaz'da olmasını sorun etmezseniz beklerim
engin hocam senmi yaptın bilmiyorum ama sayfayı her açışta "http://intranet.hevokullari.k12.tr tarafından kullanıcı adı ve parola isteniyor. Site diyor ki: "Intranet Giris"" diye birşey çıkıyor
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Hangi sayfayı açmaya çalıştığında söylüyor bunu?
Resimdeki linkin yolunu kullanmaya çalışıyoran girmez..Okulun yerel ağındaki bir duyuruda yer alan bir resim o..
Yav Eyüp'çüm bende isterim gelmeyi ama hem servisle gidip geliyorum hem de sabah 07:00 gibi geçiyorum akşam da 17:00 gibi..Saatler alakasız biraz..Ama bir gün geleceğim..Venox'u da boyatamadan sattık ya en çok ona üzüldüm valla
Neyse Cuma günü ayrıntılı konuşuruz artık..Planlarım var
engin hocam alıntı yapınca verdiğin fotonun linki gözüküyor, normalde görünmüyor ve görüntülemek için kullanıcı adı şifre istiyor. tabi bu saatten sonra değişiklikte yapamazsın. neyse 5.sayfaya kadar dayanıcaz böyle:D
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
motorkafa kardeşim, beni şöyle hatırlarsın belki sene 99 caravan 03 05 katharsis 07 dorock genelde oralarda olurum 187 145 kiloluk sarısın kısa saçlı bir yarmayımdır
gerçi genelde ürkütücülüğümden midir nedir insanlar pek yanaşmaz bana işimede gelmiyor değil hatta durakta çalan murder king vardır onun vokali özgür çok sıkı arkadaşımdır anons esnasında 'sahneye bira 1 tane fazla olsun falan der bana verir falan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------
mr crowley ))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
bu arada ozy senle iyi anlaşıcaz
brothers of the bear )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------
yüksek sadakat açmaz be paşam, hem üni konserlerinden hiç tad almıyorum
şebonun kine gitmiştik geçen sene göztepe kampüsüne.
gitceğimize gittiğimize ne ses var ne görüntü..
What goes around, Comes back arround...
yok abi ben o kadar eski değilim dorock tan öncesini bilmem ama hem caravan hem katharsis in namını çok duydum
murder ı dinlediğim her an kafam pek yerinde olmadığı için hatırlamıyorum o anları özgür üde çok seviyorum bu arada ama hiç tanışma fırsatım olmadı muhabbet edemedim. ha son olarak onurun hayabusaya hastayım
Doğru dedin hocam nedense benim girdiğim her konu farklı yönlere kayıyo çözemedim bende mi var bişey
içki varmı yoksa bnde gelebilirm..
Mekan içkisizdir arkadaşlar..
Güncel Liste
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24-.....................?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)