[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..
Reklamlar
-
13 Kasım 2010, 16:05
beni nie çaarmadınız...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
-
13 Kasım 2010, 16:41
katılımcı yarışmacı arkadaşlara teşekkürler foto topacında bekleriz arkadaşlar
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
13 Kasım 2010, 18:16
farkeyseydim başlığı gelirdim dün
-
13 Kasım 2010, 22:55
arkadaşlar dün gece itibari ile dürümcü dönüşü evde rahatsızlandım şu an hala çok kötüyüm bu arada yemiş olduğum kuzu şişten dolayı zehirlenmişim
-
13 Kasım 2010, 23:03
innovacı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar dün gece itibari ile dürümcü dönüşü evde rahatsızlandım şu an hala çok kötüyüm bu arada yemiş olduğum kuzu şişten dolayı zehirlenmişim
Geçmiş olsun abim
-
13 Kasım 2010, 23:13
uyumaya çalışıyorum vücudumda anormal bir halsizlik var bitkinim bugün berbat geçti hattatla eşim konuştu sağolsun düşünceli kardeşim hemen aramış dostlar böle günde belli oluyor
-
13 Kasım 2010, 23:24
uyumaya çalışıyorum vücudumda anormal bir halsizlik var bitkinim bugün berbat geçti hattatla eşim konuştu sağolsun düşünceli kardeşim hemen aramış dostlar böle günde belli oluyor
ya madem burdan yazabiliyon telefona neden cevap vermiyon anlamadım neyse genede geçmiş olsun... görüşürüz..
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
13 Kasım 2010, 23:25
Allah şifa versin...
ama kuzu şişten zehirlendiğini nasıl anladın??merak ettim.zehirlenme belirtileri nasıl oluyor???
bende o mekana ilk defa gittim.savunma gibi algılanmasın ama sadece zehirlenmenin kuzu şişten kaynaklandığının nasıl anlaşıldığını merak ediyorum...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
13 Kasım 2010, 23:29
hattat_hasan adlı üyeden alıntı
ya madem burdan yazabiliyon telefona neden cevap vermiyon anlamadım neyse genede geçmiş olsun... görüşürüz..
neyi anlamadın wc den çıkabiliyomuyum halsizlikten bitab düştüm he girdim mt .ye açık kaldı pc telefonu eşim sessize almış ben rahatsız olmayayım diye
-
13 Kasım 2010, 23:31
murat abi hakkaten sadece kuzudan değildir belki başka arkadaşlarda yedi kuzu şiş hatırlıyorum ??? ama ben ağır yağ kokusundan dolayı yiyemedim açıkçası karnım aç olsa bile ağır kokuların olduğu yerde iştahım kaçıyor...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
13 Kasım 2010, 23:34
geçmiş olsun abi , nazara geldin sen nazara
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
13 Kasım 2010, 23:34
-
13 Kasım 2010, 23:37
sametagir adlı üyeden alıntı
Allah şifa versin...
ama kuzu şişten zehirlendiğini nasıl anladın??merak ettim.zehirlenme belirtileri nasıl oluyor???
bende o mekana ilk defa gittim.savunma gibi algılanmasın ama sadece zehirlenmenin kuzu şişten kaynaklandığının nasıl anlaşıldığını merak ediyorum...
oraya aç gittim dürümü yiyip döndükten sonra çay içtik eve geldim wc den çıkamadım sabaha kadar herhalde üşüttüm dedim sabah iş yerine geldiğimde halsizlik vede yorgunluktan kıpırdayacak halde değildim iş yerime gelen arkadaşlarım durumumu görünce gıda zehirlenmesi dediler istifra ve çırcır olmak gıda zehirlenmesidir dediler tabi halsizlikte cabası ben yinede günahlarını almak istemiyorum ama herhalde et bozuktu diye düşünüyorum
-
başka arkadaşlarda yedi kuzu şiş hatırlıyoruM
Kuzu şiş yiyenler ses vermiyorlar, acaba onlar acil delermi hasan ?
-
ben motoru bozunca bol bol kaynar suya şeker katarak içiyorum iyi geliyo
annemlerde köyde öle yaparmış
ama bende denedim banada iyi geliyor cidden tabi her bünye aynı tepkiyi vermeyebilir.. sen dene dediğimi olmazsa ara beni adamlarımız var hallederiz
bu konu hakkında espri yapmayacağım , tutacağım kendimi
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
-
13 Kasım 2010, 23:40
takendy adlı üyeden alıntı
bu konu hakkında espri yapmayacağım , tutacağım kendimi
yap abi canın sağolsun
-
13 Kasım 2010, 23:45
arkadaşlar iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim herşeyin başı sağlık
-
13 Kasım 2010, 23:45
yap abi canın sağolsun
yok, yok adamların varmış bizi de hallederler sonra vazgeçtim...
-
13 Kasım 2010, 23:50
takendy adlı üyeden alıntı
yok, yok adamların varmış bizi de hallederler sonra vazgeçtim...
ya bu arada diğer topikte yazını gördüm edirne yapmışsın üşüdüğünden bahsetmişinde abi kışlık pantolon giydin de mi üşüdün acaba merak ettim
-
13 Kasım 2010, 23:54
Tarkan1981 adlı üyeden alıntı
Kuzu şiş yiyenler ses vermiyorlar, acaba onlar acil delermi hasan ?
gruba katılan enson bendim son kuzu şişi bana yaptı usta et bozuk değilse nden zehirlenmiş olabilirim çünkü oraya gidene kadar hiç bir şeyim yoktu belkide her bünye aynı olmadığından he şöle bişeyde var akşama kadarda açtım açlıktanda olabilir belki boş mideye eti yollayınca mide sapıtmış olabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler