Biz de mötörcuları kardeş bilirdik yazık yazık Bol bol kilo yapsın emiii
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
hoş güzel oldu avrupa yakasına geçen arkadaşlarla kabataşta bir çay içelim dedik benim işim olduğu için eve gelmek zorunda kaldım ama 5 arkadaş kabataşta hala çay sigara ile boğaz manzarası karşında muhabbet ediyorlar...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
abi bunun hacmi neee? kaç basıyo? kaç yakıyo? bende binebilirmiyim üstüne? ohh ne güzelmiş bee
yok bea benimki daha yüksek..
aga geçen bi baktım 200 deyim hiç annamadım..
bununla varya dağ bayır,dere tepe düzgit hiç bişeycikler olmaz..
diye uzadı gitti bitti muhabbet
gayet güzeldi dürümü söylemeye gerek yoktu gerçekten o da güzelldi hele ramço nun yol maceraları olmasa vakit hiç geçmeye bilirdi herhal de ) Ramço sana seviyorum
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
Arkadaşlar ilerleyen saatlerde foto başlığını açacağım..
Yüklemeleri halledeyim önce..
Gelen, gelemeyen ehrkese teşekkürler..Tahminimden çoooook daha fazla kişi gelmişti..Sanırım bir ara 50 kişiydik..
Herkesle merhabalaşmaya çalıştıysam da arada atladıklarım varsa kusuruma bakmasın..
Muhabbeti ayrıca foto başlığında yapacağım
Şu fotolar yüklensin hele..
@Osbourne: bu guzel org. için teşekkürler.
Vallahi o kalabalıkla senle muhabbet edemedik
emre ve ramço ile koyu bi muhabbete dalmıştık biz.
bi dhaki organizasyonu tophane'de yapalımmm sabaha kadar laflarız
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
güzel bir akşam oldu.sohbet ve dürüm güzeldi katılan ve organiz eden arkadaşlara teşekürler....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Evettttt
Başta organizasyonu yapan Osbourne sonra beni artçı olarak mekana götüren Nurullah kardeşime sohbetleri için katılan tüm arkadaşlara teşekkürler sanal olarak burdan yazılarını okuduğum birçok arkadaşı orda görmek çok güzeldi çok keyif aldım
Ama motorsuz olmakta bir o kadar kötüydü katılım çok fazlaydı yemekler güzel sohbet güzel olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamadık resimleri merakla bekliyoruz.
gelenlerin ayaklarına sağlık,
söyleyenin diline sağlık.
güzel muhabbet oldu, yedik, içtik, eğlendik.
can't be worried about that shit. life goes on man.
gidemeyenler benim gibi ler dürüm gününe gidemeyenlerin ağlaşması diye gezi düzenliyorum gelen varmıııı.afiyet olsun sizlere.....
arkadaşlar gelememe sebebim arkadaşımın katolog çekiminin yetişmemesi. fotoğrafçıların değişmesi ve zaman kısıtlılığı 10a doğru bitt işi:(far olmasada gelicektik ama olmadı...
tabı ya bız ıgne yıyelım evde yatalım boyleyarımyamalak sızler goturun durumlerı ohh mıs valla saka bıryana guzel olmus yahu hep devam edelım boyle seylere
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
Muhabbete aşağıdaki başlıktan devam ediyoruz arkadaşlar..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ograflari.html
yakalandık
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
Ahahahahah
Gene de aşağıdaki linkten devam
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ograflari.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)