afiyet olsun arkadaşlar
afiyet olsun arkadaşlar
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Bakınca, Taksim konusundan birçok isim varmış listede; o kadrodan dürüm ve PES ardından Dorock'a üşenilse de bir Zincir de çıkar mı ne?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Acımı hafifletemez kitaplar onlara baktıkca acımı hatırlıyorum aksine olcan modumuz da sanırım katılmak isteyim katılamayanlardan..
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
bende katılamadım hala çalışıyorum çıkışımda 3'ü bulur yawwff ne güsel geyik yapmak vardı şimdi
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
eve geldim yenii..gideceğim tam belli değildi ama dürüm güzeldi..... tekrarlamak lazım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ne ara geldin sen be??? ben neden görmedim seni???
ben aşağı yukarı saat 21:00 gibi çıktım oradan....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
millet yiyip gelmiş göbeğini kaşıyo biz gidememenin acıtasyonlarını sergiliyos neyse afiyet bal şeker olsun arkadaşlarr nasıldı ortam
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
olaya bak be....adam beni görmeden göbeğim olduğunu anlamışşş
konuşmalarımdan mı anlaşılıyor nedir? anlamadımki....
bende az önce eve geldim.
çok keyifli bi akşamdı.
herkese teşekkürler.
fotoları bekliyoruzzzzz
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Biz buralarda acı çekerken hiç içiniz cız etmedi mi haa yerken, göbeğinizi kaşırken hiç mi düşünmediniz biz acıtasyon motorcularını hii..
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
haydaaa... ben de ilginçtir ama tam 19:00:00 da içerdeki arkadaşlara selam verdim..hatta güldük.tesadüf diye...
bende yzf ile gelmiştim.ybr nin far ampulü patladı..
ilginç yahu...nasıl oldu bu iş????
bizde muhabbet koyuydu abi.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)