Anadolu yakasından gidecek olanlar maltepeden beni artçı olarak alabilirlerse bende gelmek istiyorum
yolu bilmeyenlere adres tarifi yapılır
E-5 den geleceksen eğer Carrefour Maltepe Park alışveriş merkezini geçtikten sonraki ilk üst geçitte beklerim seni yalnız ben 6,30 gibi orda olabilirim sana uyar mı ???
Yalnızca dürümle olmaz, pesinden PES' e gidelim
oo süper fikir bi maç turnuvası yapalım hatta
What goes around, Comes back arround...
pes vallahi ne diyeyim
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
overcloud ve Selim Hocam tanışmak nasip olmadı bi türlü sizinle.
geç çıkacağım bugün işten. çok istesemde gelemeyeceğim malesef.
hadi afiyet olsun size şimdiden.
Herkese selamlar;
Konuyu baştan beri takip ediyorum kesin belli olana kadar söylemek istemedim akşam bende geliyorum 18:30 da bostancı köprüsünün altındaki shell benzinliğin kenarında 10 dakika kadar bekleyeceğim motorsikletim yeşil ninja 250 (34 BD 8914) yol arkadaşı olmak isteyen olursa kalkış saatim 18:40 cep telefonum 554 351 58 18.
Saygılar.
ZX-6R '08 Blue
Güncel Liste..
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT +1
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- harbitürk
25- ozrace
26- takendy +1
27- hatis +1
28- erdalım
29- hattat_hasan
30- kckr
evet son günceleme ile bende hareket ediyorum sirkeci harem feribot iskelesine 19:00 iskelede görüşmek üzre arkadaşlar....
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Güncel Liste..
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT +1
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson +1
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- harbitürk
25- ozrace
26- takendy +1
27- hatis +1
28- erdalım
29- hattat_hasan
30- kckr
Kendimi de ekliyeyim
çook istediğim halde gelemiyorum
arkadaşın katolog mu malzeme çekimi ne o vardı, bitmemiş...
ah ulan alamadımki şu motoru, kendi başının çarsine bakmak neymiş ozaman tıpış tıpış gelecektim
arkdaşlar gelemedim çook özür diledim ordaki makarayı gırgırı eğlenceyi kaçırdım nasıl üzüldüm bilemezsiniz
dun o arkdaşla dalgamı geçtim nedir far olayıda başıma geldi.. gülmesinkimse falla moral eksilerde
Bu sefer kesin mi
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
ya bu toplantı farklıydı bn epey makara yaptım dün milletleALLAH belamımı verdi ne
sabah bi kalktık motorun farı yanarsa motr çalışmıor ...
motor çalışırsa farlar yanmıyor.
o halde gelecektik ama nasib deil, demekki azrail almayacakmış canımızı yolda daha, bn ölürüz diyordum büyük ihtimal.
bir ara el feneri alalım yanımıza yada şu belediyede çalışanların kafalarına taktığı gibi bişe takalım farketsinler dedm tabii bu halde şaka yaparsan karşı taraf direk utanmaz reyyzing makinaya kıroomusun sen sen dedi..
şaka yapmıştım zatenhadi gidin gelin ddostlarım bakalım neler olmuş off bide ps ye giderlerse tamam bnce halı saha maçına gidin ordan valla dolu midelerle super olur.
Sizz... sizz pis mötörcular orda dürümleri mideye indirin biz burda ders çalışmaya çalışalım ha haksızlık bu
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
dua et sen yine kitapların var onlarla haşır neşir olurken unutursun acını ya ben:( pisi pisine gidemedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)