güzel gündü makara superdiii... teşekkürler tüm saygıdeğer arkadaşlara. bn kaçar ... yarın akşam feribotta görüşmek üzere.... hayırlı gecelerrrrr.;)
güzel gündü makara superdiii... teşekkürler tüm saygıdeğer arkadaşlara. bn kaçar ... yarın akşam feribotta görüşmek üzere.... hayırlı gecelerrrrr.;)
6:15 te işi bırakacağıma göre şirketten çıkmam 6,20 otoparka yürümem 6,25...6,30 da yola çı9kmış olsam 7 de orda olurum. kanımca en erken ben olcam orda çılgın motorcular gelmeden yiyeyim bi kaç dürüm sonra dibi kalmasın bana
Motosikletli Kaplumbağa...
Abilerim, ablalarım mekanın yakınlarından kadıköye vesait varmı varsa da çıkış saatine kalırmı ?
Hemen 100 metre ilerisinden gece 24:00'a kadar kadıköy'e ve üsküdar'a minibüsler kalkmakta..
Bunun haricinde son sefer saatini bilmiyorum ama gene 100 metre ileride otobüs durağı var, avrupa yakası dahil olmak üzere, bostancı, kaıköy, ümraniye vb. yönlere giden otobüsler var.
akşam orda olmaya çalışacam ama bu etkinlik her hafta olursa en istikrarlı katılımcı ben olurum bu akşam kesin konuşmamamın sebebi bir arkadaşımın doğum günü var oraya gidebilirim malum hanım tutturdu doğum gününe gidelim diye bakayım kandırırsam onu bende aranızda olucam
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
[QUOTE=Osbourne;2197876]Hemen 100 metre ilerisinden gece 24:00'a kadar kadıköy'e ve üsküdar'a minibüsler kalkmakta..
Bunun haricinde son sefer saatini bilmiyorum ama gene 100 metre ileride otobüs durağı var, avrupa yakası dahil olmak üzere, bostancı, kaıköy, ümraniye vb. yönlere giden otobüsler var.[/QUOTE
Cevap için sağol abi.
anadolu dan geleceklere babayiğit bir klavuz yok mu arkadaslar?
bizim avrupalılardan neyimiz eksik?
Küçükyalı yada civarından katılacak arkadaş varmı birlikte gidelim ( yolu bilmediğimden değil haa yol arkadaşı olsun diye )
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
oooo şöyle bi dürüm olsada yesek
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
s.aleykum millet.
farlar çalışmıyormuş bnm geleceğim motorda:D
artçı olarak geliyordum neise arkadaşlar söz verdik diye geliyoruz.
vallaha şaka maka dünkü şakalar başımıza bela olmaz inşallah.:D
okuyun üfleyinb ize.
farlar çalışırsa motor çalışmıyormotor çalışırsa farlar.:D
bende akşam aranızda olucam arkadaşlar akşam görüşmek üzere
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
Güncel Liste..
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT +1
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- harbitürk
25- ozrace
26- takendy +1
27- hatis +1
28- erdalım
29- hattat_hasan
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
ustalar yorum yapın farsız gidilrmi sizce
deneyeceğiz bu akşam valla okadar uzun yolu.
anacım far işi zor iş değil altı üstü bir ampul bir tonavida yahu.
What goes around, Comes back arround...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)