30dk'da 2 sayfa ilerlemiş konu, ben biraz geride kaldım
"arkadan bölmesin bizi bi tır fln allah korusun." sözü üzerine demiştim hoppalaa diye.
batıl inançlarım vardır bnim aklınıza getirmeyin böyle şeyler
muhabbet konu başlığında bu kadar iyi gidiyorsa, 13 kasim'in da cumartesi olduğunu düşünürsek baya uzun süre sürer dürümcüdeki muhabbet
bir çok buluşmayı kaçırdığım için üzülüyordum, şimdi bir çok üye ile tanışma şansı bulacağım için seviniyorum
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Yok yok delirme, çıldırma durumlarım yok henüz
Görende Fizan'a gidecez sanır valla
eeee onu şaka dedim ALLAH korusun yaaa öle şe olurmu o batıl inançları boşver okuruz ya ALLAH vira bismillah der yola çıkarız. yükleyin patates çuvallarınıııııı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
onlar ingilizce, cami yerine kiliseye gitmeyelim
kubbe işareti fln
hatis sen şimdiden herkesle kaynaştın gibi..
Herkese laf yetişitiryosun bakıyorum..
Orada konuşacak bişiler bırak ...
yarına muhabbet bol olur gibi ünal.görünen kişilerin geldiğini farz edelim herkes 10 dk konuşsa ooo gece biter gibi geliyor.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
eee şuanda işim yok napim akşamdamı çalışayım yaaa.
hem abimi yolcu edicem onu bekliyorum. ama sayende çok güldüm güzel geyik oldu burası.
insan olsun yanyana gelince konuşulacak bişe bulunur merak etmee.
inan nerde toplanıcaz diye beklerken baktım konu nerelere gitti, yavaş yavaş tanıyoruz işte hepimiz birbirimizi...
valla bu buluşma tophanede fln olsa sabah ederdik heralde
bu arada ben saat 6'da bahariye'den yola çıkıcam. k.koyden gelen arkadaşlar varsa buluşabiliriz.
iş yerim sureyya operası'nın yanında.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Yarın görüşmek dileğiyle herkese iyi geceler.
Not... Köprü gişesinden hemen önce kök salmış bir aprilia sr 50 görürseniz işte o benim
34 ve 1784
Süper bi buluşma olacağı garantili bu etkinliğe katılacak olan tüm saygıdeğer dostlarıma, abilerime, ablalarıma afiyet olsun......
Kazasız belasız sorunsuz sürüşler diliyorum
Yarın akşam kız arkadaşımla Hüseyin Karadayı konserine gideceğimiz için katılamıyorum.
Saygılarımla....
Şaka maka dürümcü köşeyi döndü valla bu arada dürümcü kim gelsin MT ye onada bi tane motor alırız ortak
BYZ ARABALI ÇOCUK...
10 motor arka arkaya köprüden geçsek köprü sallanır ya demedi demeyin, hem motora binmek kısırda yapıyormuş geçen öyle topik vardı. zaten rüzgar denizede atar, buluşma iptal edilsin kardeşim bence.
What goes around, Comes back arround...
tamam herkes bu kadar korkuyorsa dürümleri adrese mektupla yollayalım..
mektupla aşı bile olduğuna göre...
hafızası ve yaşı yetenler, Zeki-Metin ikilisinin mektupla aşı olma olayını hatırlarlar...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)