izmir gezginleri bu çarşamba bornova ozz'dayız
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu hafta toplantımızı daha eğlenceye yönelik düzenlemek istedik ve bunun için de bornova ozz disco bar ı uygun gördük. çarşamba günleri girişin üretsiz olması nedeniyle toploantımız bu hafta 01.Şubat.2006 Çarşamba günü olacaktır.
Toplantı tarihi: 01.Şubat ÇArşamba
Saat: 21.00
Mekan: Ozz
Yer: Bornova Büyük Park karşısı, köşede (Burayı bulmak çok kolay, parkın orada sorarak da kolayca bulunabilir)
Fiyatlar: Giriş ücretsiz, 1 büyük bira 5 YTL
Herkesi bekleriz...
Reklamlar
-
arkadaşlar biz izmir gezginleri olarak bu hafta ki toplantıyı azıcık yaşımıza uygun hale getirmeyi düşündük biraz eğlenelim günün rutin sıkıntı ve dertlerinden bira ve canlı rock mizik eşliğinde kurtulmak istedik sözü edilen mekan üniversiteye yakın olması itibari ile gençlerin ve genç kalabilenlerin eğlenme mekanı dır biraz gürültülüdür ama olacak o kadar canım bütün İZMİR GEZGİNLERİNİ bekliyoruz
-
gezginler size iyi eglenceler işim olmazsa ordayım inşallah işim cıkmaz gelirim ama neden bira 5 ytl?
-
sanırım son zamanların stressini atmak için bulunmaz fırsat galiba.bıktım şu iki yüzlülüklerden çünki
-
hayırdır sacit maskeli balo muhabbeti yok mu
-
hayat maskeli balo özkan cım hayat
-
Slm arkadaşlar!!!
Aranıza İzmirden yenı katıldım.Üniversıte ögrenciyim.Bornova da oturuorum ve çarşamba ozz a gelıorum sizinle.....
-
Aramıza hoşgeldin cruisegirl. Ozz da görüşmek üzere..
-
Teşekkür ederım....görüşürüz umarım....
-
malesef çalışıyorum,bu hafta komple gececiyim,23.30 da çıkıyorum işten,bol bol foto çekilin,mekanı çok merak ediyorum ama bir dahakine inşaalah
-
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
malesef çalışıyorum,bu hafta komple gececiyim,23.30 da çıkıyorum işten,bol bol foto çekilin,mekanı çok merak ediyorum ama bir dahakine inşaalah
mustafacım biz zaten o saate yeni yeni ısınmaya başlıyacaz.sen gel muhakkak bekliyoruz.
-
ben de varım geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm haydi gençler diskoya en sonunda oynuyacaz beeee
cruisegirl kendini tanıtırsan da sevinirim aramıza hoşgeldin
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
mustafa yüzünü unuttuk bea ne zaman çıkarsan gel bekleriz seni zaten o gece çok uzun olacak gibi herkes kurtlandı hepsini dökmeden çıkmayız mekandan
-
çarsamba baska acil bir işim cıkmassa ordayım.
görüsürüz...
-
iyi eğlenceler.bir gün mutlaka size takılıcam.
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
hade bakem ben de işallah bir kaç kişi getircem eğlenelim içelim açılalım
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
merhaba cruisegirl hoşgeldin şimdiden. nerde öğrencisin egedemi? bende 9 eylüldeyim çarşamba tanışırız by. canan bak sen doğuyu oynat bende saciti kaldırırım ok
-
çiçekler için teşekkur ederım egelım ozz da görüşürüz...
-
ohh ne ala bizi kim oynatacak pekii Beni de bedri oynatır artık
-
merhaba katja ben celal bayar öğrencisiyim...ozz da görüşürüz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler