izmir gezginleri bu çarşamba bornova ozz'dayız
Reklamlar
-
3-4 sene önce olsa ben de seve seve gelirdim.. 9 Eylul'de öğrenci idim.. Ah İzmir ah.. NE özledim bilseniz.. Bir ara işlerimi ayarlayabilirsem izmir'e geleceğim inşallah.. O zaman sizlerle de tanışma fırsatı buluruz belki.. 6,5 sene Bornova'da oturdum.. Meydan'dan Atatürk Mh.'ne dogru cıkarken ganyan bayisi var sağ tarafta.. Tam onun karşısındaki Öksüz APt. daire 3 de oturuyordum. Ah be ah.. Bu Ozz'un bulunduğu yeri biliyorum da eskiden ismi değişikti.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Reklamlar
-
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
3-4 sene önce olsa ben de seve seve gelirdim.. 9 Eylul'de öğrenci idim.. Ah İzmir ah.. NE özledim bilseniz.. Bir ara işlerimi ayarlayabilirsem izmir'e geleceğim inşallah.. O zaman sizlerle de tanışma fırsatı buluruz belki.. 6,5 sene Bornova'da oturdum.. Meydan'dan Atatürk Mh.'ne dogru cıkarken ganyan bayisi var sağ tarafta.. Tam onun karşısındaki Öksüz APt. daire 3 de oturuyordum. Ah be ah.. Bu Ozz'un bulunduğu yeri biliyorum da eskiden ismi değişikti.
hocam herzaman bekleriz buyur gel.
-
izmir gezginleri üyelerini ozz rock cafe de bekliyoruz
-
erkan abi ben kafayı oynatmazsam seni akşam a oynatırım hiç merak etme
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
arkadaşlar ozz diye ben tutturdum ama malesef gelemiyorum işler çok yoğun bu gün sabahlıyorum anlayacağınız
-
-
kusura bakmayın aarkadaşlar ben yazarken sizler hoplayıp zıplamaya başlamışsınızdır size iyi eğlenceler görüşmek üzere
-
arkadaşlar ooz diye yola çıktık kısmet felix rock bar mış ben kendi sahsıma derim ki; iyi eğlendim iyi güldüm iyi sohbet ettim iyi şakalaştım 3.bira dan sonra masaya çıkacaktım ama 90 kilo yum masa kırılır diye korktum
pazar gezisi için fikir alış verişinde bulunduk nasip se kemalpaşa kırgız çiftliği ben katılamıyorum fakat katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler
ayrıca toplum içind çok dikkat ederim ama 3 bira dan sonra sürçü lisan edip edip yanlış bir şey konuştuysam aff ola iyi geceler .
-
evet gerçekten çok eğlendim akşam canlı rock müzik dinlemek çok başka bir zevk herkese şiddetle tavsiye ederim fakat ben ortalıkta kurt falan göremedim herkes kurtlarını evde döktü heralde
-
Egelİm Kurtlar Sen Gİttİkten Sonra Ortaya Çikti
-
-
valla bırakın dünkü yokluğumu pazar günkü gezi bile tehlikeye girdi cumartesi pazar mesai görünüyor şuanda dua edinde değişsin ya hazır havalarda güzelleşmişken ne güzel gezerdik artık kısmet bakalım bensiz nasıl boğazınızdan geçecek sucuklar merak ediyorum ayırın bari
-
-
merhaba arkadaslar...
dun gece gercekten çok guzeldı...aranıza katıldıgıma çok memnun oldum...
bundan sonra kı etkınlıklerde gorusmek uzere..........
-
-
arkadaşlar gezi ile ilgili yorumları bugün tarıktan aldım gerçekten çok iyi eğlenmişsiniz kutlarım
[url]www.clubbir.com[/url]
[url]www.teknocu.com[/url]
-
evt tiryakinin dediği gibi bol bol kafa salladık ama güzel eğlenceliydi. bi dahaki sefere tavernaya falanmı gitsekde kurtlarımızı döksek
-
katja_ adlı üyeden alıntı
evt tiryakinin dediği gibi bol bol kafa salladık ama güzel eğlenceliydi. bi dahaki sefere tavernaya falanmı gitsekde kurtlarımızı döksek
bidaha ki sefer "eller havaya" ya gidelim bu hafta kafa sallandı bidaha eller sallansın hiçbir yerimiz pas tutmasın değil mi?????????
-
erkan abi resimlerrrrrrrrr nerdeeeeeeeee
-
taverna işine katılıyorum taverna iyi dir iyi göbek atılır.......
selam ve saygı hepinize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler