hahaha MT hareketlenmiş gene bu güzel MT buluşmalarının hiçbirini kaçırmazdım. Bunuda kaçırmaya niyetim yoktu Ama malum havalar yağışlı bi dahakilere artık yenilere bu oranizasyon şiddetle tavsiye edilir
i.V.i.B.i
acar muhabirimiz selim mahmutbeyden bildiriyor .. evet selim sendeyiz.... son durum nedir oralarda.. tamolarak mevkin nedir. gişelerden geçtinmi yoksa girmek üzeremisin .. kısadan sizdeyiz selim.. evet selim .. selim ...
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
noluyo yahu bu işin sonu pek iç açıcı deill gibi tophaneye boş gelmeyin elinizden haydarı eksik etmeyin filan
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
sizi bulacamm olm!!! özellikle creyzimidir nedir ayağını denk al gardaşş. ok kib by
Drift Religion
hahahahhahaaahhahahahaha
hahahahahhahahhahaha pık pık pık eyi gunler
bizde hatırlıyoruz da sen gelecen inşAllah?
şuan bilgisayar dolabımın kapaklı gözünden bana bakıyıor o asker sağolasın tekrardan
akşam 7 gibi ordayız üstad
yabancı olmazsın merak etmek özellikle sana ben özel ilgi göstericem
hahahahhahahahaha abi ben aslında tophanede sabahlayıp ordan eyüp sultana namaza gitmeyi düşünüyorum istersen geceden gel yada sabah direk eyüp e gel
kıreyzikeko neden ayağını denk alsın arkadaşım simetri hastasımını sen?
bu da son liste;
1-jesse
2-gkn
3-marv
4-AYBERK
5-Burak_34
6-E-M-R-E
7-B-A-N-U
8-peoples+1 misafir
9-taytıs
10-FinalCUT
11- takendy +1
12-kalyon86
13-Esp
14- erdincpolat +3 nasıl :D (süper kirve :D )
15-mavi prens
16-hattat_hasan
17-carpe diem
Yeni uyelerde potansiyel var :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
tamam o zaman görüştüğümüz anda anlık bi kıvılcıma bakıyo herşey ilk bakışta aşk gibi bişi olcak herhalda yada olmicak olmazsada başka bişiler deneriss
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Vallah vaz mı geçsem napsam fotoğraf makinesi kim getirecek
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
şaka bir yana hoş vakit geçirecegiz bundan eminim
kimde foto makinası varsa getirsin
Drift Religion
eski mt lilerden güzel bir hareket daha bakalım iş durumlarını ayarlama peşindeyim arkadaşa nöbeti çakabilirsem bende gelicem
yılmaz gel dostum hoş bir ortam olacak kesin bende sabah 10'da işe gitcem 1-2 ye kadar takılırım gibi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)