Len bu akşam bana nöbet yazana var ya.....
Len bu akşam bana nöbet yazana var ya.....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Suan itibari ile Tophane nargilem Cafe de start vermiş bulunuyoruz ben ve emin tophanedeyiz sevgiler
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Arjantinli69, K M L, jesse, kawabanga, arslanfb, korkut 250+, sercan2667
son durumları alalım Tophaneden canlı bağlantı
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
misafirliğe davetli olduğum için :( :( :( iş çıkışı geçerken bi uğradım 2 dk. lığına 19:00 gibi y di saat
(şu andada bu msjı misafirlikte olduğum evden yazıyorum)
kapıda tek motor jeess inki idi, kendisi ile tanıştım , güleryüzlü misafirperver arkadaşım a selamlarımı sunuyorum
İyi eğlenceler, Mutluluklar
misafirlik sonrası 11 e doğru oradaydım (herkes toplanmış,tanışma faslı bitmişken,muhabbetin ortasında )
Hoş sohbetli, bol neşeli ve çok güzel bir buluşma gezi gerçekleştirildi.
Şu an eve yeni geldim,
Şimşek çakıp duruyordu ayrılmaya yakın, yolda yağmura yakalanmadım, ama yollar çok ıslaktı
Buluşmayı organize eden,katkısı olan arkadaşlara teşekkür ederim. iyi geceler
tüm arkadaşlar a teşekkürler,dün çok iyi vakit geçirdim,güzel bir organizasyon oldu
benim ilk buluşmamdı,tahmin ettiğimden daha fazla hoş sohbet oldu
herkesle tanıştığıma çok memnun oldum,
daha sık görüşmek dileğiyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:46 ----------
bu arada fotoğraflar ne zaman eklenir acaba
Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
Drift Religion
Resimler gelsin hadiii
Bİ selektöre BİN manita
sen dün saat kaçta döndün bilmiyorum ama biz geldiğimizde sabah ezanı okunuyordu tophaneden sonra biz 11 kişi sarıyere gittik tophanede 5 kişi kalmıştı dönüşte(05:00 gibi) selam vermeye gittiğimizde. millet daha yeni uyanmaya başlıyor çok güzel bir organizasyon oldu akşama fotolar yüklenir kısmetse...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
o zaman akşamı bekleyelim
Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
Drift Religion
etkinlikte emeği olan tüm arkadaşlara ve börekçi arkadaşımıza teşekkürler böreklerin tadı damağımda kaldı güzel bir geceydi,finalcut(ünal) ben(selim) ve innovacı(murat) nargilecilerin o küçücük ara sokağına daldık millet bize bakıyo kim bunlar yol mu yok gibisinden bakarken biz aradan sıvışmaya çalışıyoz bunlar nerdeler kimse el kaldırmıyo seslenmiyo derken jesse'in kalabalığın arasından atılarak MTciler buraya ! MTciler buraya ! diyerek haykırışını gördük izmirden gelen arkadaşlarda vardı vs grup toplanınca fındıklıya gidip çay içelim dedik emini unuttuk tophanede kalmış koptuk orda ya tanışma faslı orda oldu hoş bir ortamdı orada gelen bir kaç arkadaş oldu derken biz sarıyere kopalım giderkende bir yerde karnımızı doyuralım dedik kalan grup tekrar tophaneye döndü,yanlış bilmiyorsam ortaköy meydanda gayet güzel bir şekilde açık havada karnımızı doyurup koyu bir muhabbete daldık baktım kimsenin kalkmaya niyeti yok hava güzel gezmek için sabırsızlanıyorum falan sonra bi kalktık sarıyere dogru gittik ama gidiş o gidiş nelere gittik bilmiyorum bian kaybolduk gibi geldi bana baya bi gittik daha anlatayım mı dönüşte tophaneye ugrayalım dedik dönerken yagmuru yedik kaya kaya geldik eve geldigimde saat 6'yı gösteriyordu 11de göreve gidecektim geç kaldım birde maç görevi ayakta öldüm ama o ortam gezi vs herşeye degerdi...emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
sabahçılar başta olmak üzere herkeşe teşekkürler..tanışıp kaynaşmaktan çok ve çok memnun olduk..gider bilem yapmışım sümme haşaa farkında olmadan.. her nerede gazlanıyor ve gazlatılıyorsa..resimleeeeeeeeeerrrrr...
Hiç bi zaman hiç bi makinada Kawasaki'nin kadranının altından aktığı gibi akmadı yol..
:bounce:Let The Good Times Roll:bounce:
bugünde hava güzeldi motorla geldim göreve üzerimde deri mont elimde kask bizim komiser diyo 'sen kimsin bu kask kimin nereye geldin' normalde 4 teker hastasıyım otomobil tutkunuyum 2. arabamı satıp aldım motoru geyik olsun dedim ama gitgide motora olan sevgim artıyor farklı ve hoş zevk gerçekten.önceden ilgim yokken bende anlam veremiyordum bu nasıl zevk sürmek için birde kaskı koruması ıvırı zıvırı var onu tak bunu giy filan derdim ama şimdi diyorumki kullanmayan o zevki tatmayan anlamazmış )
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
güzel bir uzun gün'dü katılan eski ve yeni tüm arkadaşlara Teşekkürler.
grup dağılsa'da bir ara güzel zaman geçti.resimleri görsek daha anlaşılır olur izahı.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Başta organizasyonu düzenleyerekten bize güzel bi hafta sonu geçirme ortamı sunan
jesse kardeşime, bize ev yapımı süper bir su böreği getiren clemenze ahmet
kardeşime sabah görevi olduğu halde sabah ezanı okunurken hala tophanede
gezen mavi prense yağmurda kayıp düştüğü halde genede dönüp dolaşıp
sabahın en erken vakti geri tophaneye gelen arkadaşlarıma beşiktaşta tophanede
görüşürüz diye bizden ayrılıp karşıya kaçan gökhan ve selime
sabaha kadar benim geyiklerimi dinlemek mecburiyetinde kalan Esp ve kawabanga
kardeşlerime ve onun arkadaşına geldiğini görmeyip yarım saat sonra
hoşgeldin dediğim carpe dieme gece işten çıkıp sabahı köründe yine işe
gidecekken benim çağırmamla atlayıp tophaneye gelen ve yarım saat beşiktaştan
dönmemizi bekleyen rolama gece bize baskın yapan kadir,
çağla ve eraya, ikinci sefer tokalaştığım takendy ye bizden
sanıp selamlaştığım hal hatır ve sitedeki takma adını sorduğum garson
a motoru arızalandığı için arayıp gelemeyeceği inceliğini gösteren
hasanfb hasan abime, gelen, selam verip giden, 5 dk dahi olsa oturup bi çay içip
ordan işine giden, ve şuan aklıma gelmeyenlere ve de beşiktaşa giderken beni tophanede
unutan herkese teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)