Hersene aynı kurallar söylenir ama sonucta muhakkak uymayanlar olur.İnşallah bu senede katılm yüksek olur diyorum.Ogüzel günde.
Hersene aynı kurallar söylenir ama sonucta muhakkak uymayanlar olur.İnşallah bu senede katılm yüksek olur diyorum.Ogüzel günde.
Hepimiz birbirimizi tanıyoruz ve grup sürüşü bizim her zaman başarıyla yaptımız bir sürüş. Ancak tanımadığımız kişilerin bizlere katılıp sürüşü bozmaları sıkıntı olacağından, bizlerin mecburen en arkada katılmamız durumunda düzenimizin bozulmayacağı kanaatindeyim. Başta veya ortada olursak bizi bozarlar.
1-GKN
2-Osbourne
3-Aparat
4-mkemalyonca
5-nugget
6-FinalCUT
7-Jr Black Key
8-ergün1968
9-Dalyan
10-Siyahatmaca
11-
12-[/QUOTE]
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
önce bazı arkadaşlara cevaplar verelim
şehitliğe gurup olarak gireceğiz sıkıntı yok
basın açıklaması yapacağız diye bir kural yok amacımız şehitlerimizi ve orada bulunacak olan şehit ailelerinin yanında olabilmek basın açıklaması yapmak değil
motosiklet kullanıyorsun ve korumalı bir kıyafet kullanmıyorsun
kask vardır inşallah
dengesiz bazı kişileri artık anladıkları dilden uyarmak farz oldu
[/QUOTE]
sürüşü bozanları bi zahmet bozarsanız sevinirim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
1-GKN
2-Osbourne
3-Aparat
4-mkemalyonca
5-nugget
6-FinalCUT
7-Jr Black Key
8-ergün1968
9-Dalyan
10-Siyahatmaca
11-Caparol
Ben 29 ekimde izinliyim.kesin oradayim gorusmek uzere.Finalcut sen neredeki bulusmaya geleceksin.Ben salipazari noktasindan katilacagim,gorusmek uzere
sürüşü bozanları bi zahmet bozarsanız sevinirim[/QUOTE]
35 42 Merkez, anlaşıldı tamam.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
1-GKN
2-Osbourne
3-Aparat
4-mkemalyonca
5-nugget
6-FinalCUT
7-Jr Black Key
8-ergün1968
9-Dalyan
10-Siyahatmaca
11-Caparol
12-Sipsivri
Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Göztepe-İSTANBUL
Bende umuyorum.......
1. Biliyoruz
2. O zaman forumdaki gezi etkinlik fotoları bölümünü incelemen hatırlamana yardımcı olacaktır.
3. Katılacak herkese kefilsin yani?
4. Kesinlikle haklısın
5. En kesin olan şey bu işte.
[/QUOTE]
Ne organizasyonun sahiplerinin iyi niyetinden, nede şu anda katılım göstereceğini söyleyen arkadaşların samimiyetinden şüphem yok. Tek şüphem organizasyon sırasında, yeterince müdahalede bulunulamayacağı için sonrasında aranıza katılmış (tabiri caiz ise) apaçilerden konuşacağımızı düşünüyorum. Umarım yazıldığı gibi olur, umarım kuruntularım ve şüphelerim gerçekleşmez, umarım bu yazdıklarımdan utanacağım bir organizasyon olur.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Şimdi sadık kardeşim. Biliyoruz demişsin ya, bilmiyosun demekki sen beni?
Bi organizasyon yapalım die bi topik açtık, ilk iki sayfamız, apaçiler ne olucak, kasksızlar ne olucak yok efendim teker yapanlar ne olucak falan filan..
Sen organizasyona katılımını göster gerisini görevlilere bırak olmazmı?
Onlarca yüzlerce kişinin katıldığı bir organizasyonda herkezi mutlu etmek yada koordine etmek tabiki mümkün değil. Ben gene ısrarla sölüyorum bi sorun çıkmaması için hepimiz elimizden geleni yapıcaz.
Konuyu sürdürmeyi bırakıp, klavyenin tuşlarını arkadaşlarımızı davet etmek maksatlı yorarsan daha çok sevinicem.
Teşekkür ederim.
GKN MOTORS
Amaç kimseyi mutlu etmek değil, varsa katılım koşullarının yerine getirilmesini sağlamak.
Görevliler kim?
Organizasyondaki yetkileri ne?
Ve nasıl müdahale etmeyi planlıyorlar?
Amacımız farklı değil aynı,
Tabiki katılımın en üst seviyede olmasından yana gönlüm. Ama ben bu vaatlerin yerine getirilmesine şahit olamadığım için kendi adıma katılmayacağımı ve nedenlerini yazdım.
Bu arada, Kasksızlar ne olacak, apaçiler ne olacak konusunun en konuşulması gereken yer bence bu topic.
Neden? Çünkü en mağrur ve ağır başlı olmamız gereken yere gidiliyor, sizin tartışmaya gerek görmediğiniz, yeterince ciddiye almadığınız bu adamlar yüzünden en öndekiler olarak benden çok sizin canınız yanacak.
Bu arada, benim GKN' i, Alper' i veya bilmemkimi bilmem yada bilmemem değil ki konumuz? Gördüklerim yaşadıklarım bu gün bunları yazdırıyor bana.
Neyse, umarım herkes orada olur. Topici okuyan arkadaşlar benim eleştrilerime bakmayın katılım gösterin, ancak bu işin önünde giden arkadaşların, sorumluların başlarının ağrımaması için maksimum çaba gösterin. Kaskınızı takın, diğer koruma ekipmanlarınızı kuşanın.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
1-GKN
2-Osbourne
3-Aparat
4-mkemalyonca
5-nugget
6-FinalCUT
7-Jr Black Key
8-ergün1968
9-Dalyan
10-Siyahatmaca
11-Caparol
12-Sipsivri
13 - MGU
14-
15-
NİHAYET 29 EKİM GELDİ 1 SENEDİR BEKLİYORUM HERZAMANKİ GİBİ
TABİKİ BENDE ORDAYIM KISMETSE
[QUOTE=alper_tim;2171409]önce bazı arkadaşlara cevaplar verelim
motosiklet kullanıyorsun ve korumalı bir kıyafet kullanmıyorsun
kask vardır inşallah
bakın alper bey korumalı kıyafet kullanmıyorum evet ama sonucta insanlık yapıp katılmak istiyorum diğer arkadaslar gibi. 2 kişi katılmayı planlıyordum fakat benim b*ktan bi monta 300-400 tl vercek param olsaydı zaten çin malı motora binmezdim. he siz simdi onlarıda kötüliceksiniz . ama sırf korumalı kıyafetim olmadığı gerekcesiyle beni ve kimseyi aşağılarca konusmaya hakkınız yok.
[QUOTE=antilop_skul;2171792]Ya arkadaş niye yanlış anlıyosun olay tamamen güvenlik ve temsil ettiğin kesim meselesi ve senin güvenlik meselen.
Bence sadece kask tak ve gel kimse sana herhangi bir şey diyemez ama bak tekrar söylüyorum kasksız sakın ha gelme....
Yani biz orada bulunurken yoldan geçenler kask takmamış bak bak birbirleirini geçiyorlar yok falan filan dese güzelmi olur.
Valla ne yalan söyliyim gerildim..
Birlik oluncak zaman şurda iki kelam bile edilemiyor..
Arkadaşlar biraz sakin olun..
Herkes... adminlerde üyelerde ne olacaksa iyi olsun derdinde..
Nedir alıp verilemeyen şey..
Ama gözlemlediğim bişi söylemek istiyorum ..
Admin yada görevli arkadaşların böyle eli sopalı tavırları rahatsız edici biraz..
Sürekli bi sorgulama ...
-aranızda apaçileri barındırısanız motorculuğunuzdan şüphe ederim.
-korumasız montunuz yoksada motorculuğunuzdan şüphe ederim..
amaç nedir..?
nedir buna sebep ? yada hangi hak bu sorgulamayı veriyor onu anlamıyorum..
nedir ? bir ağa- maraba düzeni mi söz konusu..?
sizin ortamı sakin tutmanız gerekirken sürekli yukarılarda tutuyorsunuz..
lütfen biraz sakin olalım..
hepimiz aynı şeyi istiyoruz..
[QUOTE=antilop_skul;2171820]Bak güzel kardeşim, Alper yada diğer arkadaşlar kimsenin seni başkasını yada çin malı motoru olanları aşağılamak gibi bir yaklaşımı olmadı. O tip adamlar maalesef aramızda var olsada, topice şu ana kadar yazanların arasında da bu tip bir adam yok.
Kesinlikle yaklaşımımız, korumasız motosiklete binilmemesi gerektiğine yönelik bir yönlendirmedir. Haklısın, bunlar pahalı şeyler ama herkes senin belirttiğin üzere parası olmadığı için değil umursamdığı için koruma kıyafetlerin almıyor. Onun yerine saçma sapan ışıklar, aksesuarlar, bilmemneler alıp kaskını 20 tl' ye alan adamlar var. Lafımız onlara.
Yanlış anlama bence, bu konuda alıngan davranmak yerine söylenenleri nasihat olarak almanı tavsiye ederim.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
bazı arkadaşlardan bir tanesi olarak sormamın sebebi,
bilidğim kadarı ile edirnekapı şehitliğinde toplantı ve basın açıklaması yapmak yasak.
ilgili konuya ait haber linki
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12542354.asp
bu haber geçen seneye ait, atalarımızı ve kardeşlerimizi onore etmek için yapacağımız bir toplu sürüşün böyle bir yasal sebepten dolayı illegal bir eyleme dönüşmesi nahoş olur.
bu geziyi organize eden arkadaşlara bir eleştiri değil, hatırlatmadır. 2008 yılındaki geziye katılmıştım, oldukça güzel ve anlamlı bir gezi olmuştu.
bu arada gidecek arkdaşları şimdiden uyarayım;
muhtemelen hava yağmurlu olacak ona göre donanımlı gelin.
ayrıca orada şehitliğe gezmeye giden bir grubu değil, atalarını ve kardeşlerini hatırladığını belirten Türkiyede motosiklet kültürünün oluşması için çaba sarfeden insanları temsil edeceksiniz. dışarıdan bakıldığında insanlar üzerinde bıraktığınız izlenimler olumlu/olumsuz geri dönecektir.
can't be worried about that shit. life goes on man.
1-GKN
2-Osbourne
3-Aparat
4-mkemalyonca
5-nugget
6-FinalCUT
7-Jr Black Key
8-ergün1968
9-Dalyan
10-Siyahatmaca
11-Caparol
12-Sipsivri
13 - MGU
14-ımroz
15-
Orada olacağım...
1-GKN
2-Osbourne
3-Aparat
4-mkemalyonca
5-nugget
6-FinalCUT
7-Jr Black Key
8-ergün1968
9-Dalyan
10-Siyahatmaca
11-Caparol
12-Sipsivri
13 - MGU
14-ımroz
15-Akileos
orada olmak bi şereftir.....
daha doğmamış bebeğe don biçen arkadaşlar var yok şöle olursa yok böle olursa.......ben gelmem ben yapmam diyolar.. gelmezsen gelme güzel kardeşim...ama ortalığıda germe.....
herkez bi sorun çıkmasındiye elinden geleni yapmaya çalışıyor ama illaki ufak tefek sorunlar olur hayat da böledir..zaten her şey toz pembe değildir..böle oluyo diye yaşamaktandamı vazgeçcez.....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)