34 EN 7382 Anadolu yakası Bende Oraya geleceğimama biraz gecikebilrim fakat ne olursa olsun bende orada olacağımm
34 EN 7382 Anadolu yakası Bende Oraya geleceğimama biraz gecikebilrim fakat ne olursa olsun bende orada olacağımm
güncel.....
Drift Religion
umarım yağışlar etkilemez katılımı şu an dışarda sağlam yağmur var ama arkadaşlar unutmayalım dışardakı sağlam yağmurdan dağa sağlam bızım milli duygularımız
Çaresi var Sinan'ım.Ivır zıvır keyif için ne havalarda nerelere gitmişizdir.Bu görevimizi yerine getirmek için karda yağsa orada olmamız lazım.Giyecek bir şeyimiz yoksa bile marketten 2 liraya battal boy çöp torbası alıp 3 delikle işi bitiririz.Yağmur çamur bahane olamaz.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Bende 3 gündür işe gidemiyorum yatıyorum şu grip illetinden..ama yarın karda yağsa ordayım
Cbf 150 ön jant siyah arkası orjinal gri Yağmur saolsun arka jantı boyıyıcak fırsatı vermedi daha..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
yarınki hava durumu saganak yagış olarak gözüküyor programda bir degişiklik söz konusu olucak mı?
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
Sağanakta olsa farketmez gelirizde..
Tabiki kuru bi havada katılım daha fazla olur.
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
arkadaşlar... yagmurdan korkan bir millet olmamalıyız....
dedelerimiz şehitleirmiz kar yagmur demedin mermi yagmurunda savaşmışlar .. biraz ıslanmak .. çamurlanmak sadece o günkkü kıyafetlerinizi yıkamakla geçer...
ama şehit acısı .. kan lekesi geçmez..
ben yagmurluk istemiyoeum aga .. ıslanırım biraz bişey olmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 ----------
tayyip beyle görüşebildin mi gkn ..??? aricaktın sabah
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Islnırız ne olocak hiçmi ıslanmadık motor tepesinde şahsen ben çoookk ıslandım. Bugün için gene ıslanırım. Ama tabi riskler fazlalaşır o ayrı. Pazarda olur yarında hepsine gelirizz
i.V.i.B.i
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
şu durumda pazar günü için yeniden program yapılacak demek oluyor
Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
Drift Religion
ben nöbeti cuma gününe göre ayarlamıştım ama herhalde pazar günü yapılacak etkinlikler,mesaiden dolayı katılamayacağım kısmetse seneye artık.benim içinde bayrak sallayın
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)