29.01.2006 Pazar Izmir Gezginleri Urlaya Gidiyoruz
Reklamlar
-
İzmirli Gezginler pazara Urla Menteş'e gidiyoruz.
Kısa bir gezi olacak.maksat bu kış gününde biraz yol yapmak ve sucuk partisi yapmak.
buluşma yerimiz:Balçova Kipa önü
buluşma saati :10,30
hareket saatimiz:11,00
not:hava yağışlı olursa iptal olacaktır. (umarım olmayacak)
benim cebim:0 536 579 17 27
bütün arkadaşları bekliyoruz....
Reklamlar
-
evet iyi bir gezi olması dileğiyle
-
evet iyi ve tatmin edici bir gezi olur umarım ayrıca da hava iyi olur inşallah fazla üşümeyiz
selam ve saygı
-
Urla baba memleketi sizlere katılmak isterdim ama pazar günü yapacak işlerim okadar cok ki .Yine bi dahaki sefere demek zorundayım.İyi eglenceler.
-
Ne zaman isterse coko Öünümüz bahar ve yaz, bizim gezilerimiz tüm hızıyla devam edecek..
-
evetya daha ne geziler olucak inşallah
-
işallah gelicem fakat tarık abi aylardan en soğuk aylara geldik kış daha yeni geldi sen de işallah fazla üşümeyiz demişsin ama üşüsekte üşümesekte gidilcekse gidilcek
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
eminim didimden sonraki en güzel ikinci gezimiz olacak. canancım termosa sıcak su koymayı unutma ben nescafe içmeden duramam. elin değmişken elmalı kek de yapıver canım:cherry:
-
selam arkadaşlar ben İzmirde askerlik yapıyorum burada motosikletim olsaydı size katılmak isterdim aslen İstanbul'luyum iyi eğlenceler
-
izbace adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar ben İzmirde askerlik yapıyorum burada motosikletim olsaydı size katılmak isterdim aslen İstanbul'luyum iyi eğlenceler
slm asker eğer pazar günü dönüş problemin yoksa sen gel kipanın önüne birimize artçı olursun merak etme bırakmayız seni orada
-
lastik yakın biraz :)
merhaba efe ben izmirliyim ve su an bıdrumda calısıyorum tam bir motor hastasıyım ama inşallah ilk racing e 2 ay sonra oturucam. Aaaaah ahhhh keske ben de izmirde olsaydım içim gidiyor siz gezi duzenledikce ama malum bodrumdayım ve calısıyorum. keske gelebilseydim size iyi eglenceler
100. YILIMIZ KUTLU OLSUN FENERBAHCELI KARDESLERIM :)))
-
efesec merak etme dostum günler bitmiş değil, hatta İzmir Gezginleri olarak yeni başlıyoruz dyebilirim. Daha çok geleceğin geziler olacak
-
sizlere iyi eglenceler kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim
-
iki pantolon iki kaban iki çorap ne bulursak giyinip gideriz bek le bizi urla menteş
-
evet yarın beni kimler arkasına artçı alır
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
ya bedri bugün c.tesi siteye giren var giremeyen var, keşke derdini telefonda söyleseydin, ben de şimdi gördüm mesajını
-
ben gelemiyorum size iyi eğlenceler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler