dünden akşamdan beri bir dürümdür , kebaptır , ettir gidiyor, kendimi tutamayacağım geliyorum...
ancak herkes sap olarak mı geliyor yoksa , yanında eşini/kız arkadaşını getiren var mı ?
benim tek gelme şansım yokta
dünden akşamdan beri bir dürümdür , kebaptır , ettir gidiyor, kendimi tutamayacağım geliyorum...
ancak herkes sap olarak mı geliyor yoksa , yanında eşini/kız arkadaşını getiren var mı ?
benim tek gelme şansım yokta
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
gidecekler acele etse iyi olur sanki, malum istanbul trafiği iş çıkışı ...
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Yolu yarıladım tahminimden önce gelmişim kısa bir mola capitolde sonra yola devam bu arada Sarıyer den geliyorum
ben döndüm baya kalabalıktı akşam,millet dürümleri götürüyordu afiyet olsun.bendeki resimleri birazdan yüklerim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
tahminimden kalabalık oldu.
gelenlerin ayağına tekerine sağlık.
bu arada dikkatimi çekti konu etiketinde osbourne yazıyor.
hafız etiket olmuşsun.
can't be worried about that shit. life goes on man.
inşallah aksilik olmazsa gelmek ve sizlerle tanışmak isterim
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
istanbuldan uzak bir şehirde olduğum için benim adıma da yiyin
çünkü bu konuyu gördükten sonra 2 gündür canım acaip dürüm çekiyor
yaşadığım şehirde öyle özel dürüm yapan yerler yok en fazla lahmacun var pide var
ama lavaş bir başka
herkese iyi eğlenceler
baya kalabalıklık yahu, beklemiyodum bu kadar. yanlış hatırlamıyosam 17 idi galiba
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Aylar öncesinden duyuru yapılsa bu kalabalık olmazdı belkide. Benim için biraz spontane oldu (genelde öyle yaşarım ya neyse) Güzel akşam ve güzel sohbet için buradanda tekrar teşekkürler.. Devamının olması dileğiyle.
Gelen, gelmek isteyip de gelemeyen herkese çok teşekkürler..Ben çok keyif aldım valla iyi ki yapmışız bu buluşmayı, eski arkadaşlarla hasret giderdik, yenileriyle tanıştık, sadece forumdaki yazılarından tandıklarımızla yüzyüze görüştük..
Bence mükemmel bir akşamdı..
Foto ve yorumlar için aşağıdaki linke geçelim..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2166706
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)