GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
ben b.çekmecede oturuyorum. gelmek isterim.hatta gelirim.hep katılmak istemisimdir bole motor gezilerine.yalnız cbr 125 ım var ve 2 aydır kullanıyorum sorun olur mu ? bu arada atlı polis mevzusu konusunda arkadaş yanılmış.atlı polis bu ilçede yok.
gel tabi arkadaşım motor konusunda sorun olmaz... atlı polis muhabbetindende arkadaş şaşırmış sanırım ilçeleri yada göllleri karıştırmış ben 28 yaşındayım amcanın yazlığı var kendimi bildim bileli yazları giderim bir tane atlı polis görmedim.... hadda fotomu koydum en son 3 sene önce gittim gölü gezmeye ama kordonboyu caddesine her zaman giderim yaz kış mangal falan yaparız arkadaşlarla, neyse yarın görüşmek üzre saat 10 gibi biz orda oluruz sen beni ara olurmu özelden numaramı yolluyorum sana
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Ah be ilk defa mt den birileri yakınlarıma geliyor ama ben gidemiyorum işte off, Çatalca anadolu lisesinin önünden geçerseniz orda motor tutkunu bir kardeşiniz var bilin Yolunuz acık olsun abilerim
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
innovacı yan yapmaya başladı.bence buluştuktan sonra dükkan yakın zaten,gidip dükkan önü barikat kuralım..ayıp denen bişi var ya.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------
Onu site otomatik atıyo kaptan.mt istanbul etkinlik düzenleyince otomatik yazıyo beni.
s.aleyküm benim gelmem zor gibi görünüyor dükkanda sorunlu bir iş var bi fırsatını b ulursam gelicem gelemessemde size iyi eğlenceler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------
sevgili dostlar inanınki ben geziye sizden daha fazla gelmeyi istiyorum ama dükkandaki iş acilen yapılması gereken sorunlu bir iş bu yüzden affımı istiyorum
Hasan son durum nedir şimdi..??
PAZAR günü olsa daha güzel olurdu iş günleri yapmayın sunu .. Gelmek isterdim ama imkansız gibi birşey..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Arkadaşlar edindiğim son bilgiye göre..;
sabah 9'da bahçelievler carrefour oradaki otobüs durağında buluşuyoruz...
bilginize..
yine bir son dakika, yine ben...
işten geldim şimdi, çift mesai yaptım, çalışmıyorum yarın.
listeye eklersiniz isminizi size zahmet
1:hattat_hasan
2:innovacı
3:finalcut
4:jagadam
5:innovacı 2 (innovacının misafiri)
6:jam session
7. ?
iş güç nanay
valla işleri ekiyorsunuz diyeceğim ama benimde hafta tatili hafta içi,o yüzden demiyorum...geziler güzelde rotalar hep bana uzak genelde.bu rotaları ayar çeken kim hasan'mı şöyle Avrupa ve Anadolu yakasına yakın bir rota çizinde bizlerde katılalım...
cuma akşam çamlıca dürümcüyede bekleriz
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
tamer abi saygılar.
biliyorsun anadolu yakası fobim var benim. dönüşte jagadam'ın peşine takılabilirim geç olmazsa ve gelecek halim kalırsa bir de.
Öncelikle Hoşgeliyosunuz
Bende bi Büyükçekmece sakini olaraktan sizlere katılmayı çok isterdim fakat o sıralar Güneşlide İşte olucam..Artık başka güne görüşmek dileğiyle.
Keyifli bi gün qeçirmeniz dileğiyle..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Güncel Liste ;
2:FinalCUT
3:jagadam
4:jam session
Sanırım MT İstanbulun en düşük katılımlı gezisi bu oldu..
5:mustafa (forumdan değil)
6:büyükçekmeden bir katılımcı
kadro bu kadar Allah bereket versin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:34 ----------
Eyvallah kardeşim en kısa zamanda senide ziyaret ederiz inş. zaten haftaya falan düşünüyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:13 ----------
çok güzel diyorsunda sana pazar tatil biz çalışıyoruz genel olarak, o sebeple gezileride hafta arası yapmak zorundayız inş. haftasonu tatil yaparsak hepberaber güzel bir gezi yaparız...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:15 ----------
abi bizde hafta arası tatil yapıyoruz haftasonu çalışanlardanız... haftaarası tatil günümüzü seçebiliyoruz ve genelde herkese cuma uygun oluyor..
ayrıca rotaların nesi var abi kadıköy de göl varda bizmi gitmedik siz rota çizin biz size uyarız gezi için ben fikir verdim katılıcılar değiştirebilir bende uyarım sonuçta bende katılımcıyım daha güzel bir fikri olan söyle onun dediği yere gidilir illa konuyu açanın dediği yere gidilecek diye bişey yok maksat muhabbet olsun
Gönül ne kahve ister nede kahvehane, gönül muhabbet ister kahve bahane....
Arjantinli abi sen haftaya bir rota çiz bizde gelelim ne dersin hafta arası organize olup günü belirleyelim sende bildiğin, bilmediğin bir yer söyle gidelim mangal vs.vs. yapalım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:20 ----------
abi katılımın çok olması değil katılımcıların güzel olmasıyla güzelleşir gezi öncekiler gibi bu gezide güzel olacak inş. 6 kişi yeter
5:mustafa (forumdan değil)
6:büyükçekmeden bir katılımcı
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Runbelx abi uzun soluklu gezi diyordun hafta sonu için..
beyler ben bu hafta gündüzcüyüm malesef plan dışı oldu uzun soluklu gezi de o yüzden kaldı ama pazar akşamı bir yerde toplanıp çay içelim derseniz gelirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)