Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

01.10.2010 Büyükçekmece gölü gezisi + mangal

REKLAM ALANI
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı runbelx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah hocam yok bende arkadan geldim ya yolda ön tarafta kavgamı çıktı deyip üzülmüştüm neyse ki sorun yokmuş çok saol cevabın için
    Yok canım niye kavga çıksın, öyle problemli adam yoktu o grupta çok şükür.

Alıntı FinalCUT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    _______
    Geç kaldın kardeşim nerdesin sen? Adını yazmışlar bile listeye hemen herkes biliyor artık kurtlu olduğunu

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    norad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben b.çekmecede oturuyorum. gelmek isterim.hatta gelirim.hep katılmak istemisimdir bole motor gezilerine.yalnız cbr 125 ım var ve 2 aydır kullanıyorum sorun olur mu ? bu arada atlı polis mevzusu konusunda arkadaş yanılmış.atlı polis bu ilçede yok.

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i
    Alıntı norad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben b.çekmecede oturuyorum. gelmek isterim.hatta gelirim.hep katılmak istemisimdir bole motor gezilerine.yalnız cbr 125 ım var ve 2 aydır kullanıyorum sorun olur mu ? bu arada atlı polis mevzusu konusunda arkadaş yanılmış.atlı polis bu ilçede yok.
    gel tabi arkadaşım motor konusunda sorun olmaz... atlı polis muhabbetindende arkadaş şaşırmış sanırım ilçeleri yada göllleri karıştırmış ben 28 yaşındayım amcanın yazlığı var kendimi bildim bileli yazları giderim bir tane atlı polis görmedim.... hadda fotomu koydum en son 3 sene önce gittim gölü gezmeye ama kordonboyu caddesine her zaman giderim yaz kış mangal falan yaparız arkadaşlarla, neyse yarın görüşmek üzre saat 10 gibi biz orda oluruz sen beni ara olurmu özelden numaramı yolluyorum sana
    Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş

.Mhmt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Ah be ilk defa mt den birileri yakınlarıma geliyor ama ben gidemiyorum işte off, Çatalca anadolu lisesinin önünden geçerseniz orda motor tutkunu bir kardeşiniz var bilin Yolunuz acık olsun abilerim
    Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    innovacı yan yapmaya başladı.bence buluştuktan sonra dükkan yakın zaten,gidip dükkan önü barikat kuralım..ayıp denen bişi var ya.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------

Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geç kaldın kardeşim nerdesin sen? Adını yazmışlar bile listeye hemen herkes biliyor artık kurtlu olduğunu

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    Onu site otomatik atıyo kaptan.mt istanbul etkinlik düzenleyince otomatik yazıyo beni.

innovacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr
    Alıntı hattat_hasan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [B]cuma günü büyükçekmece gölünce gezi ve mangal yapacağız gelmek isteyenlere duyurulur. Geçen haftaki sazlıbosna gölü gezimiz çok hoş oldu. Gönül ister ki uzak yerlere gidelim kamp yapalım ama herkesin işi sebebiyle vakti ve maddiyatı müsait olmuyor onun için istanbuldan uzak olmadan ve gidene kadar yorulmayacağımız güzel bir yeri; büyükçekmeceyi seçtik bu hafta.

arkadaşlar buluşma noktası bahçeli evler carrefour sa yeni yapılan yer.
    (arka cephesinde buluşacağız E-5 tarafında. E-5 ten bahçelievler yan yola girilecek gold competer ve metroportu geçergeçmez ilk sağdan girilecek bilmeyenlere duyurulur..) sabahtan 9 da buluşacağız ordan hareket edilecek..

Gezi alanından bir kaç kare...

listeye eklersiniz isminizi size zahmet
    1:hattat_hasan
    2:innovacı
    3:finalcut
    4:jagadam
    5:innovacı 2 (innovacının misafiri)
    6:?
    s.aleyküm benim gelmem zor gibi görünüyor dükkanda sorunlu bir iş var bi fırsatını b ulursam gelicem gelemessemde size iyi eğlenceler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------

innovacı yan yapmaya başladı.bence buluştuktan sonra dükkan yakın zaten,gidip dükkan önü barikat kuralım..ayıp denen bişi var ya.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------

Onu site otomatik atıyo kaptan.mt istanbul etkinlik düzenleyince otomatik yazıyo beni.
    sevgili dostlar inanınki ben geziye sizden daha fazla gelmeyi istiyorum ama dükkandaki iş acilen yapılması gereken sorunlu bir iş bu yüzden affımı istiyorum

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    Hasan son durum nedir şimdi..??

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı norad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    atlı atsız fark etmez, grupta polis olan bir arkadaşımız var

siz gezin biz de çalışalım, mangal

tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu birader şu gezileri niye iş gününe denk getiriyorsunuz. geçen hafta da cuma günü gittiniz. olmuyor böyle. hafta sonu yapın biz de nasiplenelim.
    biz pazara uludag gıdıyoruz katılmak istersennız beklerız saat 7.40 bogaz içi köprü gişelerı buluşma noktamız saygılar.

BiLaL_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SuperKing 110-2 [ cup ] Çan Çin Çon =)
    PAZAR günü olsa daha güzel olurdu iş günleri yapmayın sunu .. Gelmek isterdim ama imkansız gibi birşey..
    Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    Arkadaşlar edindiğim son bilgiye göre..;
    sabah 9'da bahçelievler carrefour oradaki otobüs durağında buluşuyoruz...
    bilginize..

yine bir son dakika, yine ben...

işten geldim şimdi, çift mesai yaptım, çalışmıyorum yarın.

listeye eklersiniz isminizi size zahmet
    2:innovacı
    3:finalcut
    4:jagadam
    5:innovacı 2 (innovacının misafiri)
    6:jam session
    7. ?

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iş güç nanay galiba hep cuma gidiyorsunuz nasıl oluyor

iyi muhabbetler...
    iş güç nanay

valla işleri ekiyorsunuz diyeceğim ama benimde hafta tatili hafta içi,o yüzden demiyorum...geziler güzelde rotalar hep bana uzak genelde.bu rotaları ayar çeken kim hasan'mı şöyle Avrupa ve Anadolu yakasına yakın bir rota çizinde bizlerde katılalım...
    cuma akşam çamlıca dürümcüyede bekleriz
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

tamer abi saygılar.

biliyorsun anadolu yakası fobim var benim. dönüşte jagadam'ın peşine takılabilirim geç olmazsa ve gelecek halim kalırsa bir de.

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Öncelikle Hoşgeliyosunuz
    Bende bi Büyükçekmece sakini olaraktan sizlere katılmayı çok isterdim fakat o sıralar Güneşlide İşte olucam..Artık başka güne görüşmek dileğiyle.
    Keyifli bi gün qeçirmeniz dileğiyle..
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    Güncel Liste ;

2:FinalCUT
    3:jagadam
    4:jam session

Sanırım MT İstanbulun en düşük katılımlı gezisi bu oldu..

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i
    Güncel Liste ;

5:mustafa (forumdan değil)
    6:büyükçekmeden bir katılımcı
    kadro bu kadar Allah bereket versin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:34 ----------

Alıntı .Mhmt. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ah be ilk defa mt den birileri yakınlarıma geliyor ama ben gidemiyorum işte off, Çatalca anadolu lisesinin önünden geçerseniz orda motor tutkunu bir kardeşiniz var bilin Yolunuz acık olsun abilerim
    Eyvallah kardeşim en kısa zamanda senide ziyaret ederiz inş. zaten haftaya falan düşünüyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:13 ----------

Alıntı BiLaL_22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    PAZAR günü olsa daha güzel olurdu iş günleri yapmayın sunu .. Gelmek isterdim ama imkansız gibi birşey..
    çok güzel diyorsunda sana pazar tatil biz çalışıyoruz genel olarak, o sebeple gezileride hafta arası yapmak zorundayız inş. haftasonu tatil yaparsak hepberaber güzel bir gezi yaparız...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:15 ----------

Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iş güç nanay

valla işleri ekiyorsunuz diyeceğim ama benimde hafta tatili hafta içi,o yüzden demiyorum...geziler güzelde rotalar hep bana uzak genelde.bu rotaları ayar çeken kim hasan'mı şöyle Avrupa ve Anadolu yakasına yakın bir rota çizinde bizlerde katılalım...
    abi bizde hafta arası tatil yapıyoruz haftasonu çalışanlardanız... haftaarası tatil günümüzü seçebiliyoruz ve genelde herkese cuma uygun oluyor..
    ayrıca rotaların nesi var abi kadıköy de göl varda bizmi gitmedik siz rota çizin biz size uyarız gezi için ben fikir verdim katılıcılar değiştirebilir bende uyarım sonuçta bende katılımcıyım daha güzel bir fikri olan söyle onun dediği yere gidilir illa konuyu açanın dediği yere gidilecek diye bişey yok maksat muhabbet olsun

Gönül ne kahve ister nede kahvehane, gönül muhabbet ister kahve bahane....
    Arjantinli abi sen haftaya bir rota çiz bizde gelelim ne dersin hafta arası organize olup günü belirleyelim sende bildiğin, bilmediğin bir yer söyle gidelim mangal vs.vs. yapalım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:20 ----------

Güncel Liste ;

abi katılımın çok olması değil katılımcıların güzel olmasıyla güzelleşir gezi öncekiler gibi bu gezide güzel olacak inş. 6 kişi yeter
    5:mustafa (forumdan değil)
    6:büyükçekmeden bir katılımcı
    Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş

Motosikleti
    Yamaha ybr 125 esd
    Runbelx abi uzun soluklu gezi diyordun hafta sonu için..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    beyler ben bu hafta gündüzcüyüm malesef plan dışı oldu uzun soluklu gezi de o yüzden kaldı ama pazar akşamı bir yerde toplanıp çay içelim derseniz gelirim

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birileri dürüm mü ısmarlıyor
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)