köprüde şansıma yanıma körüklü iett otobüsü denk geldi, yarısından çoğunu yanında çok konforlu bir şekilde geçtim, çok eğlenceliydi bulut (overcloud) ile bugün çınarcık yaptık, iyi bir gezi oldu ...
köprüde şansıma yanıma körüklü iett otobüsü denk geldi, yarısından çoğunu yanında çok konforlu bir şekilde geçtim, çok eğlenceliydi bulut (overcloud) ile bugün çınarcık yaptık, iyi bir gezi oldu ...
istanbul mt olarak çok az organizasyon oluyor. havalar dahada bozmadan hep birlikte bir şeyler yapalım. önümüzdeki hafta yalova'ya gidemeyebilirim ama hiç olmazsa haftasonları şile - ağva gibi yakın mesafelere gidip piknik yada mangal gibi organizasyonlar yapabiliriz diye düşünüyorum.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
kendi içinde anlaşan çekirdek bir kadro oluşturursak iyi olur, bugün iki kişiydik ama hiç susmadık, epey muhabbet ettik
şu anda fotoğrafları yukluyorum. 42mb neredeyse. 1 saate kadar kon başlığnı açmış olurum
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
tabiki illa uzak yerlere gidecez diye bir kural yok istanbulda da toplanırız
harbidende deli gibi yağmur yağdı gitseydik sıçan gibi ıslanacaktık
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)