Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

12 eylül 2010 istanbul

REKLAM ALANI
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    köprüde şansıma yanıma körüklü iett otobüsü denk geldi, yarısından çoğunu yanında çok konforlu bir şekilde geçtim, çok eğlenceliydi bulut (overcloud) ile bugün çınarcık yaptık, iyi bir gezi oldu ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    istanbul mt olarak çok az organizasyon oluyor. havalar dahada bozmadan hep birlikte bir şeyler yapalım. önümüzdeki hafta yalova'ya gidemeyebilirim ama hiç olmazsa haftasonları şile - ağva gibi yakın mesafelere gidip piknik yada mangal gibi organizasyonlar yapabiliriz diye düşünüyorum.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    kendi içinde anlaşan çekirdek bir kadro oluşturursak iyi olur, bugün iki kişiydik ama hiç susmadık, epey muhabbet ettik

Motosikleti
    XL650V Transalp
    şu anda fotoğrafları yukluyorum. 42mb neredeyse. 1 saate kadar kon başlığnı açmış olurum
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    4 teker
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbul mt olarak çok az organizasyon oluyor. havalar dahada bozmadan hep birlikte bir şeyler yapalım. önümüzdeki hafta yalova'ya gidemeyebilirim ama hiç olmazsa haftasonları şile - ağva gibi yakın mesafelere gidip piknik yada mangal gibi organizasyonlar yapabiliriz diye düşünüyorum.
    evet bencede bu tarz ufak çaplı organizasyonlar olsa daha çok katılım olur daha sık yapma şansımızda olur.ramazan bitmeden önce medatörün yaptıgı ufak çaplı bakırköy etkinligi gibi eglence amaçlıda olabilir,illa uzun mesafe gezi olmasıda şart degil
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    tabiki illa uzak yerlere gidecez diye bir kural yok istanbulda da toplanırız

Motosikleti
    XL650V Transalp

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    harbidende deli gibi yağmur yağdı gitseydik sıçan gibi ıslanacaktık

8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)