s.a arkadaşlar yer varsa gelmek isterim ama ? en geç kaçta döneriz ?
s.a arkadaşlar yer varsa gelmek isterim ama ? en geç kaçta döneriz ?
şu duruma bakarmısın ya gezi fikri benden çıktı ama gelemiyorum cumartesi gelmem zor çalşıyorum genede son bir ümitle müdürle konuşayım bakalım yada belki bir mucize olurda hava durumu değişir
ben görüşümü geçen mesajımda yazmıştım, karanlığa kalmak istemiyoruz, gezi herkese açık, kontenjan sınırsız, bekleriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------
pazar için alternatif kısa bir gezi de düşünebiliriz, mesela garipçe köyüne gidebiliriz, öğlen yemeği yiyebiliriz
valla kardeşlerim çok üzülüyorum gelemeyeceğim için ama malumunuz iş hayatı bu pat diye olmuyor izin olayı
runbelx
organiasyonu sen ayarlıyosun sen gidemiyosun enteresan olmuş ) Edirne'ye gelseydiniz size seve seve eşlik ederdim ama napalım başka zamana artık size iyi gezmeler yolda dikkatli olun.
tek buluşma yeri: cumartesi bostancı adalar iskelesi önü saat 9:30, istikamet İznik ...
1-overclous
2-polo34
3-kilitçi
4-reak41
5-?
diğer arkadaşları da bekliyoruz
polo34 ben gebzede oturuorm eskihisardan binsem ? yada siz gelseniz ? yada indikten sora nerde buluşucaz ?
arkadaşlar mini bir ayarlama çektim biraz sonra bizim müdürün yanına gidecem kabul ederse organizasyoncuda gelecek
gidişi yol yapmak amacıyla eskihisardan arabalı ile tasarlamıştık, dönüşü de yorgunluğu düşünerek pendik arabalı vapurunu kullanacağız, dolayısıyla sizinle eskihisarda görüşmemiz daha mantıklı olabilir, e5 den gideriz heralde, nereden saat kaçta geçeriz bilemiyorum, karar sizin, isterseniz e5 den de bize katılabilirsiniz, arkadaş telefonunu vermişti, bize saat 9:00-9:30 arası mutlaka mesaj vs ile ulaşın ki sizi bir yerde bekleyelim, vapura binip gitmeyelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
evet bekliyoruz dostum, organizatör bize lazım, ben yolu çalışamadım henüz, bu arada motorum geçen uzun süre yatmaktan ötürü çalışmadı, aküsünü dün söküp şarj ettim, takıp çalıştırmak kısmet olmadı, akşamüstü uğraşıcam, hadi hayırlısı o kadar yazdık çizdik gelmem lazım artık
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
arkadaşlarım malasef sırf cumartesi olduğu için geziye gelemiyorum pazar günüde yağışlı bir hava var iki çıkmazın ortasında kaldım
haftaya yalova festivaline gideriz, kısmetten ötesi olmuyor, şu an dışarıda acayip bir rüzgar, fırtına var, umarım yarın da sürmez ...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ul-2010-a.html
inşallah rüzgar diner yarın sizleri etkilemez
http://www.meteor.gov.tr/tahmin/gunluk-tahmin.aspx?b=1
rüzgarın bu geziyi etkiliyeceği kesin
ben öğlen izmitten istanbula arabayla geçtim arabada 4 kişi olmamıza rağmen şerit içinde tutarken zorlandım ki motosikletle düşünüyorumda ... :(
şimdi eve girdim, motorla avrupa yakasında turladım, allah sizi inandırsın aynı şeyi düşünüyordum, bu rüzgarda otobanda şehirlerarası gidilir ama eziyet olur gibime geliyor, çok kuvvetli esiyor ve sarsıyor ben yarın gelemeyebilirim, sabah havaya bakıcam, gezerken yağmurda çok az kendini gösterdi, kafam karışık şu an
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)