Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

12 eylül 2010 istanbul

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Harley Davidson XL883C
    Kuvvetle muhtemel ben de gelirim. katılım yerim mahmutbey gişeler olur.nher ihitmale karşı listeye beni de ekleyin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:41 ----------

bu sohbette sandıkla ilgili çok şeyler söylenmiş. Ben de ekleyeyim izninizle.
    Hepimiz gidip oylarımızı kullanalım. Kullanalım ki söz söylemeye, eleştirmeye hakkımız olsun. Oyumuz evet de olabilir hayır da, ama güzel bir şeyler olacaksa çorbada bizim de tuzumuz olsun.

Oylarımızı çöpe atmayalım. Kullanalım.
    Saygılar,
    ---------
    Sana bakmak cennet çayırlarına bakmak kadar güzel.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oy verme olayı acaba saat kaçta başlıyor, 8 de başlasa herkes erkenden sıraya girip kolayca yetişirdi, avrupa yakasında anadolu yakasından gelecekleri düşünerek genelde levent bp de buluşuyoruz, sizi de yol üzerinden alırız, sıralama yapmak lazım, ben başlatayım gelmek isteyenler listeyi güncellesinler sayımız belli olsun...

1-runbelx
    2-polo34
    3- belki sen?

haydi beyler 1 haftamız var tereddüt etmeyin yazılın listeye ilk defa motogeziye çıkacak olanlar bir kez deneyin asla vazgeçemeyeceksiniz

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    1-runbelx
    2-polo34
    3-yykrl
    4- belki sen?

arkadaşlar listeye kendinizi ekleyebilirsiniz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    evet katlım bekleniyor neredesiniz istanbullu motorcular

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    1-runbelx
    2-polo34
    3-yykrl
    4- belki sen?

arkadaşlar listeye kendinizi ekleyebilirsiniz...
    1-runbelx
    2-polo34
    3-yykrl
    4-overcloud

the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    evet 4 kişi olduk haydi motorcu kardeşlerim katılımlarınızı bekliyoruz 12 eylül pazar günü edirne lozan anıtına gidiyoruz

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    İstanbul - Edirne arası gidiş - geliş minimum 500 km civarında bir gezi olacak..
    Bu uzunlukta bir yolu, sürekli otobandan gideceğinizi unutmayın..Yolculuk zorunlu molalarla gidiş-geliş toplam 6.5 - 7 saat sürecek..

Ben bir kez gidip gelmiştim 250 lik mondial ile ve yol inanın bitmek bilmedi..Çok uzun sürüyor açıkçası selelerinizle ilgili sıkıntınız varsa altınıza yastık vs. türünden birşeyler ayarlasanız iyi olur..(Selim sana söylüyorum özellikle)
    Bu uzun mesafeyi 125 lik motorla gitmek te ayrıca yorucu olacaktır bence..

Motorlarınız da sürekli belirli bir süratte uzun süre gitmekten dolayı zorlanacak, çok zorladığınızda da hava soğutmalılar şişecek.(başıma geldi) bakımsız motorla yola çıkmamalısınız.

Akşam dönüş yolu için gece olunca havanın kesinlikle soğuk olacağını söyleyebilirim..Mutlaka kalın bir şeyler alın yanınıza..

Sizinle gitmek isterdim ama ben İstanbul'da değilim o tarihte..Bilginiz olsun diye yazıyorum bunları..

Bana kalırsa daha yakın bir yer belirleyin..Mesela Kıyıköy gibi, Tekirdağ gibi..
    Gene de siz bilirsin elbette

Not: Otobana bayram dönüşü trafiğine kalacağınızı da unutmayın..

Motosikleti
    Kawasaki ER6-N
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana kalırsa daha yakın bir yer belirleyin..Mesela Kıyıköy gibi, Tekirdağ gibi..
    Edirne günübirlik yorucu olur gibi geliyor.Kıyıköy daha iyi bir alternatif değil mi arkadaşlar?
    Bu benim ilk uzun grup gezim olacak
    [B]Murat TURGAY[/B]

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    bana her yer uyar, yeter ki istanbul sınırları dışına çıkalım bayram dönüşünde yolları da düşünsek iyi olur, tekirdağa köfte yemeğe gitmek de bana uyar

Motosikleti
    XL650V Transalp
    bana her yer uyar, yeter ki istanbul sınırları dışına çıkalım bayram dönüşünde yolları da düşünsek iyi olur, tekirdağa köfte yemeğe gitmek de bana uyar
    aynen

Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bir kez gidip gelmiştim 250 lik mondial ile ve yol inanın bitmek bilmedi..Çok uzun sürüyor açıkçası selelerinizle ilgili sıkıntınız varsa altınıza yastık vs. türünden birşeyler ayarlasanız iyi olur..(Selim sana söylüyorum özellikle)
    Bu uzun mesafeyi 125 lik motorla gitmek te ayrıca yorucu olacaktır bence..

Motorlarınız da sürekli belirli bir süratte uzun süre gitmekten dolayı zorlanacak, çok zorladığınızda da hava soğutmalılar şişecek.(başıma geldi) bakımsız motorla yola çıkmamalısınız.

Akşam dönüş yolu için gece olunca havanın kesinlikle soğuk olacağını söyleyebilirim..Mutlaka kalın bir şeyler alın yanınıza..

Sizinle gitmek isterdim ama ben İstanbul'da değilim o tarihte..Bilginiz olsun diye yazıyorum bunları..

Not: Otobana bayram dönüşü trafiğine kalacağınızı da unutmayın..
    içime kurt düştü şimdi cbr 125'le zorlanır mıyım diye.. bodrum ve edremit seyahatlerinde sıkıntı yaşamadım gerçi..

bu arada referandum oldğu için herkes çoktan dönmüş olur istanbul'a diye düşünüyorum. bayram trafiği olur mu yinede?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

Alıntı runbelx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet 4 kişi olduk haydi motorcu kardeşlerim katılımlarınızı bekliyoruz 12 eylül pazar günü edirne lozan anıtına gidiyoruz
    abim motorundaki arızayı giderebilirse (parça bekliyor) eşi ile birlikte gelecekler.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    arkadaşlar edirne bizi yorar derseniz her fikire açığız yakın deplasman bulun oraya kaçalım ama gideceğimiz yerde işaret olsun bir yere gidiyoruz diyelim oraya gidelim dönelim ( anıt,dere,köprü,köfteci,fener vb gibi ) yoksa sarpa sarıyor daha önce başıma geldi bana her yer uyar hiç fark etmez yeterki motorsiklet süreyim hadi paylaşın fikirlerinizi katılım belli olsun sonra olayı detaylandırırız

geziye gelmek isteyen kardeşlerim ehliyetimiz,kaskımız,sigortamız,muayenemiz tam olsun bir motorcuya yakışır şekilde kazasız belasız cezasız gidip dönelim

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    düzenli bir grup sürüşü yapabilirsek süper olur, birbirini tanımayan daha önce beraber hiç yol yapmamış kişiler için kolay değil tabiki de eğer öyle bir gayret içine girebilirsek çok memnun olurdum, yarışmaya gelenler zaten önden gider, grup sürüşünü bozanlara da önden yol verilir, 4 kişi bile disiplinli gitsek, kimse kimseyi geçmek için uğraşmasa, araçları sollarken bir sıra olsa emin olun herkes daha fazla zevk alır, daha güvenli konforlu bir yolculuk olurdu, nasılsa amacımız gezmek diye düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    düzenli bir grup sürüşü yapabilirsek süper olur, birbirini tanımayan daha önce beraber hiç yol yapmamış kişiler için kolay değil tabiki de eğer öyle bir gayret içine girebilirsek çok memnun olurdum, yarışmaya gelenler zaten önden gider, grup sürüşünü bozanlara da önden yol verilir, 4 kişi bile disiplinli gitsek, kimse kimseyi geçmek için uğraşmasa, araçları sollarken bir sıra olsa emin olun herkes daha fazla zevk alır, daha güvenli konforlu bir yolculuk olurdu, nasılsa amacımız gezmek diye düşünüyorum.
    valla sonuna kadar haklısın kardeşim yarış yapmaya niyetli olan varsa hiç zahmet etmesin zaten sürüş disiplini çok önemli

emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    İznik'i tavsiye ederim. Gider tarihi mekanları gezersiniz, köfte yersiniz. Macera isterseniz dönüşü de virajlı Yalakdere güzergahından yaparsınız. Bu güzergahta tehlikeli virajlar var; söylemedi demeyin. Toplam sürüş zamanı yaklaşık 4-4,5 saat olur. Pendik-Yalova feribotuyla zamandan tasarruf da yaparsınız. Ama bayram dönüşü olduğu için yoğunluk olacaktır.
    Ağır metal insanı...

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı runbelx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla sonuna kadar haklısın kardeşim yarış yapmaya niyetli olan varsa hiç zahmet etmesin zaten sürüş disiplini çok önemli
    zaten katılımın durumuna göre motor hacimlerine göre motorlar doğal olarak ayrılırlar, ben sabit 80-100 km/h hızla gitmeye razıyım, giderken çevreyi izlemeyi seviyorum, bir de motor az yakınca zevkten dört köşe oluyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------

Alıntı emrello adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İznik'i tavsiye ederim. Gider tarihi mekanları gezersiniz, köfte yersiniz. Macera isterseniz dönüşü de virajlı Yalakdere güzergahından yaparsınız. Bu güzergahta tehlikeli virajlar var; söylemedi demeyin. Toplam sürüş zamanı yaklaşık 4-4,5 saat olur. Pendik-Yalova feribotuyla zamandan tasarruf da yaparsınız. Ama bayram dönüşü olduğu için yoğunluk olacaktır.
    üstat senin yaptığın gezilerin haddi hesabı yok, bir sürü gezi yazın var, sende gelip yol gösterirsen neden olmasın, ben uyarım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    bende 80 km/h ybr 125 için ideal bir hız polo34 kardeş edirne yorar dersen alternatifleri değerlendirelim her kesin gönlü olsun bu işte

Motosikleti
    SYM GTS 250İ EVO
    arkadaşlar istanbulda olup olmıyacağım belli değil ama olursam ben kesin katılıcam sizlerle tanışmak ve motosiklet kullanmak büyük bir zevk olacağından eminim
    Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    1-runbelx
    2-polo34
    3-yykrl
    4-overcloud
    5-erdalım
    6-?

iznik ya da edirne alternatifleri şu an var, iznik gidiş geliş 420 km olabilir, edirne 460 km olabilir, iznik olayında vapura binme durumumuz var, daha eğlenceli olabilir, listedeki herkes görüşünü açıklarlarsa bir yere karar veririz, öyle devam eder, bana iznik olayı daha renkli geliyor

bu arada pendik yalova 18 tl
    http://www.ido.com.tr/index.cfm?page...xtid=546&ln=TR

pendik yerine eskihisar topçular hattını kullanabiliriz, 8 tl, hem daha sık vapur var, bekleme olayı yok
    http://www.ido.com.tr/index.cfm?page...xtid=409&ln=TR

Motosikleti
    XL650V Transalp
    1-runbelx
    2-polo34
    3-yykrl
    4-overcloud
    5-erdalım
    6-?

iznik ya da edirne alternatifleri şu an var, iznik gidiş geliş 420 km olabilir, edirne 460 km olabilir, iznik olayında vapura binme durumumuz var, daha eğlenceli olabilir, listedeki herkes görüşünü açıklarlarsa bir yere karar veririz, öyle devam eder, bana iznik olayı daha renkli geliyor

bu arada pendik yalova 18 tl
    http://www.ido.com.tr/index.cfm?page...xtid=546&ln=TR

pendik yerine eskihisar topçular hattını kullanabiliriz, 8 tl, hem daha sık vapur var, bekleme olayı yok
    http://www.ido.com.tr/index.cfm?page...xtid=409&ln=TR
    edirne'ye değil ama tekirdağ'a daha önce bir kere gitmiştim.

Edirne'ye kadar otobandan gitmektense çevre ile daha iç içe olacağımız bir güzergahtan gitmeyi tercih ederim.

bu yüzden iznik daha keyifli bir güzergah olur diye düşünüyorum.

ayrıca feribotla seyahat edecek olmamız bize sabahleyin kahvaltı etmek vede dönüş yolunda dinlenmek için fırsat tanıyacaktır.

eğer iznik'e gidilcekse pendik - yalova arası ido feribotu tercih edilmeli. eskihisar - topçular'dan yaptığımız kilometreye değmez diye düşünüyorum ancak ters saatlere kalırsak diğer alternatif tabiki tercih edilmelidir.

ayrıca kısa zamanda karar vermemiz gerektiği için önceden yapılmış gezi rotalarından faydalanabiliriz diye düşündüm. iki ayrı alternatif önericem. geziyi yapan arkadaşlarda burda olduğundan bize tavsiyelerde buluna bilirler diye düşünüyorum

Osbourne'un gezi rotası
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...-the-dude.html

http://maps.google.com/maps?f=d&sour...08647&t=h&z=12

Emrello'nun gezi rotası
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...ollarinda.html

Motosikleti
    kawasaki 250r 2010
    herkeze merhaba arkadaşlar denizde olduğum için tam dönüş tarihim belli değil 12 eylül istanbulda olursam mutlaka katılcam benim için güzargah fark etmez sizlere uyarım formu yakından takip ediyorum

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)