Izmir Gezginleri Bu Perşembe Toplanıyor
-
Evet arkadaşlar yeni grubumuz İZMİR GEZGİNLERİ'nin ilk toplantısı bu perşembe Bornova'da GARDEN PARK kafede yapılacaktır. Daha önce Doğu Bey'in teşebbüsüyle Ege Star gazetesinde haber olmuştuk, o gazetede reklam veren bir mekan dikkatimizi çekti. Orayla konuştuk ve mekanı uygun bulduk. Fİyatlar hem çok uygun hem de grubumuz için indirim yapacaklar. Hatta isteyen içkili isteyen içkisiz takılabilir.
Adres: GARDEN PARK CAFE
Erzene mah. 36 sokak no:7/A Canım Öğretmenim Parkı Bornova
Tarih: 26.Ocak.2006
Saat: 19.30
Şuan için katılımcı listesi
Piyade (Tarık)
Lancelot35 (Sacit)
Katja (Gülgün)
Osdabar (Doğu)
Tiryakim (Canan)
Redpepper (Çağatay)
One_Way (Erkan)
Bize katılmak isteyen arkadaşlara sıcak dostluğumuzu sunmaya hazırız..
Reklamlar
-
-
yeni bir oluşum içinde gördüm sizleri ...
hayırlısı olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Saol metehan, yeni oluşum dememek lazım aslında, daha önceden beri birlikte olup da birbirimize her konuda daha çok uyan arkadaşlarla yolumuza devam etmek diyelim.. Birbirine tamamen güvenen yukarıdaki listede saydığımız arkadaşların dışında yeni katılımlara da açığız. Yeterki aynı frekanslarda, aynı dostluk anlayışında olalım, benzer gezi zevklerimiz olsun. Bu uyum olmadıkça sırf kalabalık olsun diye toplanma niyetinde değiliz. Az olsun nitelikli ve sağlam olsun..
-
katılıyorum erkan az olsun öz olsun
-
hocam perşembe günü iki ayrı organizasyon düzenlemek tabiki sizin bileceğiniz iş...sizleri sadece sitede değil gezilerdede bir arada görmeye alışmıştım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Bizim toplantı ve gezi düzenimiz tamamen bağımsız. Diğer grup bu haftalık özel bir sebepten dolayı perşembeye aldı ama biz şuan genelde perşembeleri toplanmayı düşünüyoruz. Aynı frekanstan arkadaşlarımızla sadece sitede değil dışarda da sık sık beraberiz. Bundan sonra İzmir Gezginleri grubu altındaki toplantı ve gezilerin bol bol resimlerini görebileceksiniz
-
izmir gezginleri günaydın ; iyi günler dilerim bütün arkadaşlara gününüz güzel geçsin her şey gönlünüzce olsun
-
haydaaa ikiside aynı güne denk geliyor oldumu bu şimdi neyse artık bir tane bira tayfayla bir tane de gezginlerle içerim ben tarafsızım ben motorcuyum her iki tarafa da saygı duyuyorum hepinizi çok seviyorum
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
gelmeye calışacağım
-
Yaşama dair tüm güzellikleri diri tutmanın hepimizin ortak düşü olması dileğiyle,
Günaydın arkadaşlarım,toplantınıza tabiki geleceğim..
Sevgi ve saygının esirgenmediği her yerde varım.
-
sn; aakreeep sizi ve değerli eşinizi bekliyoruz
selamlar
-
-
tiryakim adlı üyeden alıntı
çağataycım adresi iyi öğren yine arama oldumu...
ben mekan aramam bilmiyorsam ararım gelir alırsın canan hanım
-
Burası hepimiz için süpriz biryer olacak belliki
-
şimdiden hayırlı olsun diyelim..
-
inşallah hayırlısı olur görüşmek üzere iyi akşamlar herrkese
-
Gonul isterdi ki bizde orda olalım ... Ama nasiP
Kazasız belasız iiyi eglenceler dilerim
Akıl Ile Hız Ters Orantılıdır Biri Yuksekse Digeri Dusuktur.... Ama kime ne :D
Naber:P
-
Evet zaten biz de sadece motor değil gönül arkadaşlığı içinde bir toplantı olsun istiyoruz. Gönülden gelmek isteyen herkes buyursun. Çok sıkı bir grup doğuyor bundan emin olun
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler