Arkadaşlar okulun fiziki onarımının bitmesine az kaldı;
ancak köyde ilk defa anaokulu açmak için çalışmalara başladık...
Anasınıfımız için oyuncaklar, kırtasiye malzemeleri, oyun hamurları, dolap, tahta, yakacak, giyim gibi ihtiyaçlarımız tam olarak temin edilemedi, yani bu saydığım malzemeler yetersiz, yardım etmek isteyenler buraya yazabilirler...
İyi günler...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
hocam kaç öğrenci vardı toplamda
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
126 kayıtlı öğrencim var...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
maşallah baya kalabalıkmış hocam....gönül isterki hepsine bir ayakkabı yardımı yapayım...
çok acil ayakkabıya ihtiyacı olana göndermek isterim hocam...büçemin yettiği yere kadar.varmı aklınızda böyle bir sayı tahminen numara
Güncel liste;
2 adet yazı tahtası
2 adet mantar pano
2 ton kömür
1 ton odun
Kırtasiye-oyuncak
İlköğretim hikaye kitabı (1.2. 3.4. 5. sınıflar için okuma kitabı)
Giyim malzemeleri;
27 - 31 numara arası kız kışlık bot ---> 20 adet
32 - 36 numara arası kız kışlık bot ---> 10 adet
27 - 31 numara arası erkek kışlık bot ---> 20 adet
32 - 36 numara arası kız kışlık bot ---> 10 adet
20 adet kız kışlık mont
20 adet erkek kışlık mont
@mkemalyonca;
Hocam güncel liste bu, içinde ayakkabı kısmı da var, yardım edebildiğin kadar, kendini sıkıntıya sokmayacak şekilde bir şeyler yapabilirsin... Teşekkürler...
metci hocam işten çıkarıldım ve 6 aydır işsizim ama elime geçen ilk mebla ile birşeyler yapacağıma söz veriyorum, okurken ciğerim yandı, biz nasıl milletizki kendi evlatlarımızı görmezden gelelim.. allah yar ve yardımcınız olsun..
saygılar..
What goes around, Comes back arround...
Pzartesi bi arkadaşımla görüşücem üstad.söz vermiyim biliyorumki söz verip yapmayan çok buralarda...ama elimden geleni yapıcam
hocam ben de elimden gelen yardımı yapmak isterim.bu saydıklarını toptan olarak sağlayacak mecriye haber yollamak gibi bir fikir düşünüyorum ama hiçbişi yapamazsam kendi imkanlarımla yardımda bulunacağım.
bir öğretmen evladı olarak az çok babamdan dinlediğim kadarıyla tam olarak olmasa da derdinizi sıkıntılarınızı anlayabiliyorum..ama "su silahı" rumuzlu hocamızın da dediklerine katılıyorum.köy halkını bilinçlendirmek gerek..bu gerçekten çok önemli..malum doğudaki insanlara parmağını uzat,belli bir zamandan sonra elini ister,elini uzat belli bir zamandan sonra koluna göz dikerler..bu biraz çaresizlikten biraz da alışkanlıktan böyle maalesef..o yüzden hazıra alıştırırsan hepten bişi yapmazlar.su silahı bu konuda haklı bence..
allah kolaylık versin hocam..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Merhaba Hocam,
Allah kolaylık versin...
Şu ana kadar aldığınız destek ne durumda sorarsam ayıp olur mu?
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
arkadaşlar geç oldu biliyorum ama
Vstromtürkiye ekibi olarak bu kampanyaya destek verme kararı almıştık
bütün ihtiyaçlar tam olarak belirlendikten sonra iş sadece para toplama kısmına geldi
www.vstromturkiye.org adresine girip sosyal aktiviteler kısmındaki Yürüdükçe Aydınlatırız Karanlığı "Haydi Okula II" başlığına bakarsanız eğer orada gerekli tüm bilgiler verilmiştir
sizden ricam bağışın büyüğü küçüğü olmaz 300 üye 10 tl yatırsa 3000 tl yapar ve çoğu çocuğun ihtiyacı karşılanmış olur hepinizin bu kampanyaya destek vereceğine inancım tamdır
Garanti Bankası
Karaköy Şb.
Şb. Kodu : 400
Hesap no : 6697255
IBAN:TR59 0006 2000 4000 0006 6972 55
açıklama kısmına motosikletnetten falanca nickli üye diye yazarsanız daha i,yi olur
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Güncell..........
http://www.vstromturkiye.org/phpBB3/...hp?f=26&t=7250
yardım kampanyasının linki
Güncell..........
metci kardesım neler cektıgını cok ıyı anlıyorum cunku benım eşimde 2 sene hakkarı/yuksekovada gorev yaptı...gaz bombaları taslar kavgalar gordu soguk kışı rezaletı gordu..doguda gercekten durumlar cok agır sartlar cok zor..sanada allah kolaylık versın
O KaSK Takılacak ULANNNNN
Öncelikle özverili çabanız için tebrikler. Allah kolaylık versin.
Okulda video izletme imkanınız varmı acaba.
Elimde çok güzel vcd formatında belgeseller var.
National geo.
Türkiye cumhuriyeti ve kurtuluş savaşı.
'2. dünya savaşı.
Bunlardan göndermek isterim. Eğer pc imkanınız varsa harici diskle gönderebilirim. Diskte öğrencilerin hizmetinde kullanılır.
Eğer pc imkanınız yoksa bir vcd player le beraber gönderebilriim.
Bununla ilgili özel mesaj atarsanız benimde tuzum olsun isterim.
Şimdilik aklıma gelen bu var.
Kolay gelsin..
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)