metci açmış olduğun konu hakkında yazılacak çok şey var ancak yazmaktan ziyade
yapmak gerek. Köyü durumunu biraz araştırmak istediğimde karşıma çıkan netice verdiğin mücadelenin büyüklüğünü ortaya koydu.
Bulunduğun köy ve çevresi hakkında pek detaylı olmasa da aşağıda bazı çarpıcı bilgiler var ,
mesela ; vikipedi de
''
Köyün Altyapı bilgileri
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi
yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi
yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi
yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.'' Şeklinde açıklama vardı.
vikipedideki bilgiyi aşağıdaki haline çevirdim.
Altyapı bilgileri
Köyde, ilköğretim okulu vardır ve 98 öğrencisi bir fedakar öğretmeni ile tüm zorluklara karşı eğitim vermeye devam etmektedir. yardım destek için Aşağı Koçkıran İlköğretim Okulu 65800 Özalp/VAN adresi kullanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/A%C5%9F...4.B1_bilgileri
Aslında
metci belki de birçok ilgili kurum ve kuruluş senin ve okulunun varlığından bihaber... o nedenle yapmış olduğun girişiminin sana zarar verebileceğini aklından çıkartmalısın...
mücadelende muaffakiyet dilerim.