arkadaşlar toplantı günü perşembe saat aynı 19.30 ben bornovada daha farklı isteklere cevap verecek bir yer bulup yarın gerekli bilgiyi topiğe yazarak sizi bilgilendiririm
Bornova Teras Cafe
Karşıyaka Yerde Fıstık
Konak Pier
arkadaşlar toplantı günü perşembe saat aynı 19.30 ben bornovada daha farklı isteklere cevap verecek bir yer bulup yarın gerekli bilgiyi topiğe yazarak sizi bilgilendiririm
Crown Plaza'nın barı var. Çok güzel yer. Değişiklik olur. Hem bira da 5 milyon değil.
I'M BACK !!!
oh nihayet kenan konuşmuş
dahamı pahalıderin adlı üyeden alıntı
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
nirde bu yer? bornovadamı?
yeni liderimizimi seçeceğiz yoksa....karakız varsa ben yokum...sevmiyom abi elemanı napayım...
yeni lider adayım Numan Taş...dır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yok canım ne lideri benim liderlik gibi bi niyetim yok
özgür nerede bu dediğin yerrrrrr ???
Fikrimi sorarsanız Karşıyaka derim ben. Yer önemli değil aslında yerde fıstıkta olabilir başka bi yer de...
Yaw ben dalga geçiyorum. Crown Plaza Özdilek'in ordaki 5 yıldızlı bir otel. En son yerli votkayı 25 milyona içmiştim.
I'M BACK !!!
hadi içelim açılalım bu haftaki toplantı bence çok önemli farklı bir yer olsun
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
günaydın arkadaşlar,toplantı günü ve saatini merak ediyorum.takip ediyorum diğer grupdaki arkadaşların toplantısınada katılacağımdan bir an önce neticelendirimesi dileğiyle..sevgi ve saygının esirgenmediği günler dilerim
eeeeeeeee nerde bu toplantı yaw
sn; kuvva yeni avatar ın hayırlı olsun selamlar sana ve değerli eşine.
orada olacagım.
yerde fıstıkçılar belli oylar iyi gidiyo valla karakız galiba ksk deyiz bu toplantı hehe ( uyarı lütfen kabukları yere atın kül tablalarını kitletmeyin )
neyse sonuç ne çıkarsa katlanacağız artık bu toplantının perşembe olmasını ben istedim
mesajlar baştan sona, tek tek okunmuş ve okunacaktır,
bencede bolbol yerleri kirletelim, boşuna kültablağı aramayalım
arkadaşlar herkesin kararına saygı duyarım, ama millet nie pahalı satıyo şu biraları anlamış değilim bulamadık birtürlü ucuzundan bir mekan, BURDAN DUYRULUR Kafe Sahibi, Karşıyakalı Üyelerimiz Varsa Ricaaa Ederiyorum yardım etsinler yaffff
valla yerde fıstık açık ara önde arkadaşlar ksk nin önlenemez üstünlüğü hehe
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)