[izmir] Tüm İzmire Davet ( Motosiklet Fuarına Gidiyoruz )
-
Evet arkadaşlar önümüzdeki istanbul da yapılacak olan motosiklet fuarına izmirden gurup halinde gidelim diyorum.... fuarı gezer bir gece kalır döneriz hatta ege bölgesinden başka illerden ve ilçelerden bu fuara katılmayı düşünen arkadaşlar varsa bu forumu takip edip yorum yazabilirler izmirde buluşup birlikte hareket edilebilir
daha vakit var şimdiden bu konuyu bir şekillendirelim diyorum ............
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
skull izmir tayfasına davetiye ayarlasın bari .....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
istanbul tayfasına da ayarlasın
-
fuar ne zaman vallah çok güzel olur gerçekten
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
-
hakketen donarız araba ayarlıyalım öyle gidelim fikir
-
kenan yine uçtu sanırım mart ayında motorla istanbula gitmeye kalkıyo donmaya niyeti var heralde
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
biz geçen sene 18 arkadaş lt35 volkswagen araba tuttuk gittik fuara,yorucu da olsa eğlenceli ve unutulmaz anılarla dolu mükemmel bir seyehatti,yol masrafı adam başı 29ytl gibi komik bir rakama geldi,sanırım yine aşağı yukarı aynı rakamlara gidilir. ben her ne kadar bu sene gitmeyeceğim desemde son anda fikir değiştirip katılabilirim
-
ya motorla gitmek tabiki şart değil aslında çok daha zevkli olurdu ama tabiki maksat beraber olmak ve fuara gitmek o yüzden araba ayarlayarak gidilebilir mustafa bu konuda ayarlıyabileceğin bişeyler varsa bir araştırsana
-
sayı belli olsun ,elimden geleni yaparım kenan
-
ok thenks
-
yaaa bi oturun ya lastik bitti motor bitti yol bitti millet bizi taşlayacak walla üstelik ben motorsuz gitmem NE ZAMAN YOLA ÇIKIYORUZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
bız nıye gıdıyoruz koskoca fuarımız var bırakın onlar gelsın..
-
Bir rivayete göre İzmir-İstanbul, İstanbul-İzmir arasında tarifeli feribot seferleri varmış ???
Bir araştırmak lazım. İşin ucunda sıcakta seyahat ve bol muhabbet + Motorlarla İstanbul'a çıkartma yapmak ta var
-
abisi bu işi hemen araştıralım
-
ben de gelcegım o zaman..
-
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
okram adlı üyeden alıntı
Bir rivayete göre İzmir-İstanbul, İstanbul-İzmir arasında tarifeli feribot seferleri varmış ???
Bir araştırmak lazım. İşin ucunda sıcakta seyahat ve bol muhabbet
+ Motorlarla İstanbul'a çıkartma yapmak ta var
ben askerlik bittiğinde teskere aldığımda istanbuldan dönüşü o feribotla yaptım ,ama bildiğim kadarıyla kış sezonunda sefer yok,istanbuldan izmir 17 saat sürdü,ama rüya gibi bir yolculuktu.cuma günü istanbul sarayburnu'ndan haraket ve pazar günü izmir alsancaktan geri dönüş için haraket var,yani büyük ihtimalle bize uymaz
-
trenle gidelim yeni aldığımız motorlarla döneriz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
bence en iyisi bir dolmuş bulmak bunu ben de araştırabilirim tanıdığım bir firma var fiyat alırız da kişi sayısını belirleyelim bence mart ayında motorla gidilmez ben 70 km zar zor gittim 600 km yi nasıl gitcez
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler