ben de gelicem allah kısmet ederse ölmez sağ kalırsam ayrıca bir yıl evvel 30 kişilik 2005 model ısuzu 40 ytl ye istanbul ve çanakkaleye götürmüştü bizi ve gezdirmişti bu firmadakileri tanıyorum konuşucam onlarla
ben de gelicem allah kısmet ederse ölmez sağ kalırsam ayrıca bir yıl evvel 30 kişilik 2005 model ısuzu 40 ytl ye istanbul ve çanakkaleye götürmüştü bizi ve gezdirmişti bu firmadakileri tanıyorum konuşucam onlarla
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Cok yorulmayin Nisanda Antalyada da var ayni fuar buyrun gelin burasi sicacik hem,
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ewt yaa bncede hem motorlarla gideriz
)
yaaaaaaa bende gelmek istiyorummmmmmm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
olmaz kalamam:p
Gİt o zaman tutan mı var yaa?
I'M BACK !!!
yok dimi tutan param olmazsa yalan olur bu iş gidemem kii:(
Didişmeyinnn
SON DURUM
1.kedimi10lar7
2.AttiS
3.MaLi
4.tomahawk
5.KiNQ
6.halaoğlu
7.egeknn
8.apv41
9.egelim
10.ferotep
11.udp47
12.fisherman
13.fisherman'ın oğlu
14.kirli
15.OhanNX4black
16.Ferjovi (işyerinden bir arkadaşım )
17.photoemre
18.photoemre'nin kız arkadaşı
19.ikizdeniz(tire riders'tan )
20.TenTen35
21.BabyFace
22.Okram
23.Kuvva
24.Akrep
25.Cem_73
26.By_Screem
27.Karakız
didişen kimm beeeeee neyse şu otobüs olayı bi netleşide kaç para olacağı omdan sonra kesin bi karar vereyimm ama çok yüksek ihtimal gelirim bende
sen otur orası kızlara göre değil sen örgü ör göbek at
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
egelim 'i unutmayalım kenan ekleyelim listeye baba,arkadaşlar temsa safir,40 kişi olursak adambaşı 40 ytl,toplam 1600ytl ,otobüs 45 kişilik
vay be tesadüf e bak işyerindeki personel numaram da 09 fiyat bu şekilde olursa kesin gelirim
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
pardon yaw görmemişim,ninja bedri kızdırmamak lazım
kenan listeyi güncelleyelim
28.ECZ_600rr
29.Fadime(ECZ_600rr'ın kız arkadaşı)
hadi arkadaşlar son andaki iptalleri saymazsak daha eksik var bu fuar senede bir oluyor MOTOR SEVDALILARI NEREDE
CENGOMOTO
arkadaşlar davetiye konusunda lütfen armut piş ağzıma düş formülünü uygulamayalım,imkanı olan varsa açık açık kaç davetiye bulduğunu yazsın,eksiğimiz kaç taneyse ona göre araştıralım,sona kalan dona kalabilir,benim kendi adıma ;sana davetiye bulurum,hallederim diye söz verdiğim belki 8-9 arkadaşım var ve bu arkadaşlarım beni geçen sene yanlız bırakmadılar,ben de bu sene davetiye konusunda elimden geleni yapacağıma söz verdim,lütfen davetiye konusunu ihmal etmeyelim
organizasyon senin çalış biz bekliyoruz
CENGOMOTO
Fuar da görülmeye geğer o kadar çok sayıda ürün ve o kadar makul fiyatlar olacak ki şaşıracaksınız.
Biz geçen sene Mustafa ve Dİğer Deliler ile gittiğimiz de hem çok eğlenmiş,Hem yenililikleri genel olarak karşılaştırmış ve de alış-veriş yapmıştık bide çok yorulmuştuk.
Ama en güzeli istanbul, ankara ve diğer illerdeki arkadaşlarımızı canlı olarak görebilmiştik.
Bu sene Fuarda daha da çok sayıda ürün olacağı bir gerçek.
İmkanları zorlayıp gelip derim.
SOnradan üzülmeyin ;)
toplantıyabüyük ihtimalle gelemeyeceğim,umarım toplantıda fuar konusu gündeme gelirde biraz daha katılım sağlanır,aksi taktirde otobüsle değil minibüsle gideriz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)