motorla değil araba ayarlayarak gitmeye karar verdik te hani kim gelir kim gelmez nereden ayarlıyacaz bu arabayı hiççç ses soluk çıkmıyo kimseden hade yaaaaa........
motorla değil araba ayarlayarak gitmeye karar verdik te hani kim gelir kim gelmez nereden ayarlıyacaz bu arabayı hiççç ses soluk çıkmıyo kimseden hade yaaaaa........
ben gruba uyum sağlarım tek önemli olan kimse üşümesin ve hasta olmasın sadece gitmek için gidilmesin bir faydası olacaksa bize birşeyler katacaksa kar soğuk fark etmez her yol istanbul ( anlayana )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaşlar fuar 23-26 mart arası yapılacakmış bilginizeee
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Apv 41 Burada
CENGOMOTO
ben bir aksilik olmazsa gelmek istiyorum arkadaşlar,listeye yazabilirsiniz,şimdiye kadar 2-3 arabayla görüştüm,ortalama fiyatlar 750 ytl,araba volkswagen LT35,17 kişilik,yani kişi başı gidiş dönüş yaklaşık 44 ytl,belki bu rakamı 40ytl veya daha aşşağısına ayarlayabiliriz,ama tabi arabayı dolduramazsak mesela 10 kişi,adam başı 70-75ytl gibi oluryani maliyet yükselir,keşke çok katılım olsa otobüs tutsak
daha hesaplı olur
17 kişilik ekibi toplarız mustafacım fiyat uygun bence 40 ytl den bağlayalım şu işi
tamam tekrar görüşürüm,ama bence listeyi şimdiden oluşturmakta yarar var,o gün geldiğinde 4-5 arkadaş çıkıp bizde gelmek istiyoruz derse onlara hayır gelmeyin yerimiz yok demektense biraz esnek olmak daha doğru olur.yani ne kadar esneyebileceğimizi şimdiden bilelim,biz kaç kişiyiz gitmek isteyen onu bir kararlaştıralım
ben de gelirim
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
arkadaşlar buna benzer bir topiği egeriders'ta açtım ben de,ve düşündüm ki hepimiz motosiklet tutkunuyuz ve izmirdeyiz ,birlikte gidebiliriz
oradaki gelmek isteyen arkadaşlar şimdilik;
1.kedimi10lar7
2.AttiS
3.MaLi
4.tomahawk
5.KiNQ
6.halaoğlu
7.egeknn
8.apv41
9.egelim
10.ferotep
11.udp47
12.fisherman
13.babyface
KENAN bu listeyi birleştirsin,sürekli takip edelim,daha katılım olur,topiği dün açtım,ayrıca lt35 için tekrar konuştum adam başı 40 ytl'ye olumlu baktı bir servisçi abim ama kalabalık olursak otobüs kaldırırız
bilet calismalarımız devam ediyor bilet bulursam haber verecegimskull izmir tayfasına davetiye ayarlasın bari .....
arkadaşlar herhalde kimse benim kadar istemiyor http://www.motoshow06.com/ 'ya gitmeyi
hadi gidelim bavul hazır boş gezmek yerine hayırlı bir işe yarayalım bari
CENGOMOTO
son durum;
1.kedimi10lar7
2.AttiS
3.MaLi
4.tomahawk
5.KiNQ
6.halaoğlu
7.egeknn
8.apv41
9.egelim
10.ferotep
11.udp47
12.fisherman
13.fisherman'ın oğlu
14.kirli
15.OhanNX4black
16.Ferjovi (işyerinden bir arkadaşım )
17.photoemre
18.photoemre'nin kız arkadaşı
19.ikizdeniz(tire riders'tan )
arkadaşlar yol ücreti max. 40 ytl olacak şekilde araştırmalarım sürüyor,şu anda lt35 volkswagen(17 kişilik)'den geçtik gördüğünüz gibi,umarım en az 40 kişi oluruz,temsa safir veya mercedes 0403 anca keser bizi ,gelmeyen çok pişman olacak,bu fuar kaçmaz
haa,otobüs konusunda herkes araştırsın,en düşük kim bulursa onu tutarız,yanlız benim niyetim 15 mart'a kadar listeyi kesinleştirmek,ayrıca bilet konusunda yapabileceği bir şey olan arkadaşlar çekinmeden paylaşabilir(benimde biletim yok henüz )
3.MaLi
4.tomahawk
5.KiNQ
6.halaoğlu
7.egeknn
8.apv41
9.egelim
10.ferotep
11.udp47
12.fisherman
13.fisherman'ın oğlu
14.kirli
15.OhanNX4black
16.Ferjovi (işyerinden bir arkadaşım )
17.photoemre
18.photoemre'nin kız arkadaşı
19.ikizdeniz(tire riders'tan )
20.TenTen35
21.BabyFace
22.Okram
23.Kuvva
24.Akrep
Mustafa otobüs araştırmaya başla Erhan Bilet işi inşallah olur İzmirden çıkartma var istanbula haber bekliyoruz
Tam olarak hangi gün geleceksiniz söyleyin bir ihtimal görüşebiliriz fuarda
maşallah maşallah sayı giderek artıyor ,otobüs araştırmalarım tam gaz,istanbul'a çıkartma var
Tam olarak hangi gün geleceksiniz söyleyin bir ihtimal görüşebiliriz fuarda??????
__çoğunluk için uygunsa niyetimiz cuma akşamı yola çıkıp ctesi fuarı gezmek (yani 01.04.2005 ctsi orada olacağız hayırlısıyla)
kenan,cem73'ü de ekle listeye
hadi bakalım bir otobüs adam çıkaramadıkmı izmirden çaylar benden gerisi sizden
CENGOMOTO
bende varım motorlu motorsuz farketmez bu fuarı kacıramam listeyede beni eklermisiniz? ayrıca araba konusunda bi çözum bulamassanız yardımcı olmaya calısırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)