Anket: Katılacak mısınız?
- Katılımcı sayısı
- 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
1 agustos 2010 - özgür yunuslar - haydi desteğe!!!
-
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıda HAYTAP tarafından düzenlenecek etkinlikle ilgili bir duyuruyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Motorlarımızla destek vermeye ne dersiniz?
Hepinizi orada görmek isteriz.
Sevgiler
Bahadır
MERHABA ;
Yunus gösteri merkezlerinde tutsak tutulan yunuslar ve tüm deniz memelilerinin ait oldukları yerin engin denizler olduğu, yapılan uygulamaların hem uluslararası sözleşmelere hem 5199 sayılı yasaya aykırı, aynı zamanda da bir insanlık ayıbı olduğu mesajımızı 11 temmuz pazar günü tüm ülkede eş zamanlı olarak yaptığımız Özgür Yunuslar Özgür Dalgıçlar etkinliğimiz ile kamuoyuna duyurmaya çalışmıştık..
O gün yaptıkları dalışları yunuslara adayan tüm dalgıçlara çok çok teşekkür ediyoruz. Etkinlike katılıp fotoğraf çeken ve bize yollayan tüm arkadaşların fotoğraflarını SUALTI Gazetesi'nde yayınlıyoruz. Konuyla ilgili basında yer alan haberlerden bir kaç linki aşağıda paylaşıyorum..
Etkinliğimizin İstanbul ayağını 1 Ağustos Pazar günü Suadiye sahilinde (Princess Otel karsisi) saat 11:00-14:00 arasında gerçekleştireceğiz.. Basın bildirisini 12.00 - 12.30 gibi okumayı düşünüyoruz... Bu kez biraz daha geniş kapsamlı bir etkinlik planlıyoruz: amatör telsizciler dünyanin dört bir yanina iyonosferden yansıyan mesajları gönderirken, bisikletçiler, yelkenciler, motorcular da bizimle olacak, Türkiye'nin en aktif stk'lari bize destek verecek ... Havada, karada ve suda, tüm tutsak hayvanlara ses vereceğiz!
''Biz de varız'' diyen, denizlerin, deniz canlilarinin özgürlügüne ve doganin korunmasina destek olmak isteyen herkes, o gün Suadiye'de bizlerle olacak.. (Detaylar netlestikce bilgilendirecegiz herkesi)
1 Ağustos pazar günü Suadiye sahiline herkes davetlidir. Sevgiler...
Ege Sakin
SUALTI Gazetesi editörü
HAYTAP İstanbul temsilcisi
www.sualtigazetesi.com
www.haytap.org
egesakin@sualtigazetesi.com
0555 495 44 28
oykuyagci@hotmail.com
0532 385 55 75
Reklamlar
-
koy 'u VE JAPONLARIN O KATLİAMINI seyrettikten sonra bu konuya duyarsız kalacak bir motosiklet tutkunu tanımıyorum..motosikletli polislere neden yunus diyoruz,yoksa bizlerle yunuslar arasında bir felsefe bağımı var...KESİNLİKLE ORDA OLUCAM...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------
VEEEEEE BUYRUN SEYREDİNN... http://video.ntvmsnbc.com/the-cove.html
-
Yunus lara özgürlük adına atılan her adım bence kutsaldır.(Yunusları ne kadar sevdiğimi yıllardı boynumda taşıdığım kolyem sölesin...
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
-
-
Arkadaşlar,
Duyarlılığınız için teşekkürler.
Greenpeace, WWF, Doğa Derneği gibi bir çok çevre örgütü tam destek verecek yarın.
Motosiklet özgürlüktür, doğa sevgisidir, hepinizi motorlarınızla bekliyoruz.
Sevgiler
Bahadır
Basın duyurusuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://haytap.org/index.php/20100726...diye-sahilinde
-
05 Ağustos 2010, 21:53
bu etkinlige sadece ben katıldım herhalde, bizden pek kimseyi göremedim
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
-
05 Ağustos 2010, 22:36
sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı
bu etkinlige sadece ben katıldım herhalde, bizden pek kimseyi göremedim
abı selam adına yakışır katılım olmuş tebrık ederım
-
05 Ağustos 2010, 22:55
-
06 Ağustos 2010, 00:17
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler