buluşma süper , resimler feci(kalite olarak tabiki)
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
adilerrrrrrr insan çağırmazmı yaaaaaaa
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
iyi yapmışsınız umarım bazı şeyleri çözüme kavuşturmuşsunuzdur.
teşekkürler arkadaşlar....hafta arası iyi geldi doğrusu.atamanın motorunu çok beğendik kazasız belasız iyi günlerde kullansın.
sevgi ve saygılarımla
güzel bir toplantı olmuş abilerim ablalarım inşallah cuma ya buluşuruzda şu mevzuları bir öğreniriz demi ya
abi uzun zamandır yoktum ortalık karışmış ben tayfamıyım gezginmiyim Cengiz ABi nerdesinnnnn ADresim aynı haberleşirsek sevinirim. [QUOTE]
[color=blue][b]Motorcu olmayan Birine[/b][/color],
[color=red][b]MOTORCU olmanın Bedelini[/b][/color]
[size=3]ANLATAMAZSIN[/size]
Merhaba fotolara bakılacak olursa iyi eğlenmişsiniz huzurunuz sağlığınız neşeniz daim olsun kazasız belasız. (KROSCU)
[QUOTE=pulset]abi uzun zamandır yoktum ortalık karışmış ben tayfamıyım gezginmiyim Cengiz ABi nerdesinnnnn ADresim aynı haberleşirsek sevinirim.
sinan abii nerelerdeydin yaww özlettin kendini abii gezgin ne????
yarın müsait olursan toplantıya gel hasret giderelim Tayfa toplantısı cengizimle ben ordayız
kroscu
dostum senide tayfa toplantısına bekleriz tanışmış oluruzkroscu adlı üyeden alıntı
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Fıstıkçılar grubu cuma korumalı montlarınızı, vazgeçtim zırhlarınızı giyin gelin. Alayınızı oylum oylum fidan boylum.....
Elimden kurtulamıyacaksınız. Hasta olduğuma güvenmeyin. Vasiyetim var ölür kalırsam mirasçılarıma havale ettim sizi.
Bana haber vermediğinize 1,
o fotoğraflarda ben de olmadığım için 2 kere ayrı ayrı intikam alıcam...
Ben anlamam arkadaş... Fotoshop'mudur nedir ne yaparsanız yapın, ya beni de ilave edin o fotolara yada İntikammm....İntikammmm....
Ataman torpilli tabiki. O yeni motorlandı, Uçuşta olduğundan affedildi.
''Hayırlı olsun Ataman''
okram yengemi bindirebilirsen motora onuda al gel en azından bizi kurtarır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)