MT İzmir Tayfası Geleneksel Cuma Toplantısı
-
Evet sevgili arkadaşlar bu akşam yani 18 ocak 2005 çarşamba akşamı
Egeknn + APV41 + Kuvva + Akrep + TenTen35 + Ataman + Halaoğlu + Nevzat150 + Dereli ve eşi bir araya geldik güzel bir toplantıydı hoş sohbet ettik geleneksel İZMİR TAYFASI Toplantımızı yine bu cuma günü saat 19.30 da teras cafe de yapacağız
katılmak isteyen tüm motosiklet.net İZMİR TAYFASI üyelerini aramızda görmek istiyoruz sanırım yanlış giden bir takım konulara ve sorunlara bu hafta bu toplantıda son vereceğiz desteğini esirgemeyen ve motosiklete , motosiklet.net e gönül veren gurubuna sahip çıkan tüm arkadaşlara teşekkürler......
Toplanma günü : 20/ 01 / 2005 cuma
Yer : Bornova Teras Cafe
Toplanma saati : 19.30 - 20.00 arası
Katılım...........
- Egeknn
- APV41
- Hala oğlu
- Ten Ten 35
- Nevzat150
- Kuvva
- Akrep
- Ataman
- Dereli
- Güreli
Katılacak olan diğer arkadaşları da listeye ekleyeceğim bu akşamki toplantımızda çok hoş fotoğraflar çektik yarın akşam yayınlayacağım herkese sevgi ve saygılar
Reklamlar
-
Ben de geliyorum
Şaka bir yana geldiğimde hepinizi böyle derli toplu bir arada göreyim bakayım. Askerliğin nereye çıkacağı belli olmaz
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
OH yaaa, ne güzel eski bildiğimiz izmir tayfası yeniden topladı kendini .
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
Sayın hoşsohbete katılmış arkadaşlar....
Cuma akşamı iyleşirsem çıranızı yakmaya gelicem.
İnsan haber vermez mi? Hastaysak ta gelemesek te, telefonla katılırdık o hoş sohbete bizde herhaldeee.
-
Nasıl oluyor da bu kadar kişi organize oldunuz? Benim nasıl haberim olmadı? Bir yerde bir şeyleri kaçırıyorum ama hala anlamış değilim.
-
-
Evet arkadaşlar İzmir tayfası geleceğe PUPA YELKEN devam.Kenan arkadaşımıza tam destek. Cuma günü saat 20 de Doktorla randevumuz var ama çıkar çıkmaz eşimle birlikte Teras cafede olacağız Allah nasip ederse .
-
geçmiş olsun eşinize selam ve saygılar...... umarım aramızda olursunuz görüşmek üzere
-
Evet arkadaşlar bu toplantıya bende eşimle birlikte geliyorum yalnız ufak bir sorun var Saat 20de eşimin doktorla randevusu var çıkar çıkmaz teras cafede oluruz bu da herhalde 21,30 gibi olur (kenan bize de yer ayır lütfen iki sandalye) ok
-
-
abi ani olunca iyi oluyo aç telefon şu saat şuraya gelin de gelmeyen nollsunn.. ani ve gündem dışı yok artık planlı programlı eski tempomuzda devam
-
Süper Moderatör (BBRR)
bendemi gelsem acaba.....
Ben de geliyorum
Şaka bir yana geldiğimde hepinizi böyle derli toplu bir arada göreyim bakayım. Askerliğin nereye çıkacağı belli olmaz
görüyonuz değilmi adam çıkar peşinde
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
birsey anladıysam motorsuz kalayım...
kim ne anlamıs veya anlamamıs ne oldu ya!
neyse cuma teras cafe'deyim görüsmek üzere...
-
erdal çok fransız kaldın be abicim napiim cuma gel gerisini boşver bişi olduğu yok
-
heyy bende geliyorum bensiz toplantı olmaz
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
hele bir gelme
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
hele bir gelme
ben hiç öle bişey yaparmıyım kaç toplantıya gelmedim söle bakiim
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
yoklama yapıcam bundan sonra....
-
(Biz bölünmeyiz,bir bütünüz,kol kırılır yen içinde kalır..vs.vs.)diyen gönül dostlarım,sevgili arkadaşlarım.....inşallah bu geleneksel toplantımızda hepinizi görürüm..hepinizi çok özledim..buluşmamızı yapalım konuşup görüşelim.ne dersiniz???
sevgi ve saygılarımla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler