MT İzmir Tayfası Geleneksel Cuma Toplantısı
Reklamlar
-
Umarım bundan sonra da zevkli toplantılar ve geziler düzenlerseniz, herkesin mutluluğu kimseyi üzmez. İzmir Tayfası'na başarılar.. Bizim İzmir Gezginleri de barış ve sükünet içinde toplantı ve gezilerine devam edecek. Fakat umarım daha fazla yanlış bilgiler yazılmaz. Artık izmir tayfasına girmek istemeyen arkadaşların sayısı 4 değil. Ayrıca toplantılarınız bu kadar yapıcı geçiyorsa lütfen benim arkamdan ileri geri konuşmasınlar grup kurucularınız! Burada kendilerini lanse ettikleri gibi (süper örnek insan, herşeyin en doğrusunu bilir ve yapar gibi) davransınlar. Herkes kendi işine baksın ve mutlu olsun...
Reklamlar
-
güzel bir toplantı oldu gerçekten,fikri olan,konuşmak isteyen herkes konuştu,tartıştı,ve gurubun geleceği için önemli kararlar alındı dilerim izmir motosiklet.net üyeleri olarak hep birarada oluruz,ister tayfa ister gezgin,ister seyyah,adı her ne ise
-
toplantı fotoğraflarını kart okuyucumu iş yerinde unuttuğum için Pazartesi sabahına kadar göremeyeceksiniz. Özür....
-
toplantı cok keyıflıydı en guzelı de cafenın cay ıkramı oldu..herkese cok tesekkurler..devamını beklıyoruz..(çayların)
-
işte toplantı dediğin böyle olur herkez elinden geldiğince fikrini sırayla söyleyecek ortak kararlar alınacak hatalar eleştirilecek ve yanlışlar düzeltilecek şimdi içim çok rahat güvenli ve istikrarlı sürüşler yapılabilir meğer herkezin ne çok söylemek istediği ve danışmak istediği konu varmış mesele gezip eğlenmek değil paylaşarak motorlar, yol sürüşü ve gerekli donanım hakkında bilgi sahibi olmakmış bu sebepten bir süre gezi yapılmaması ve ağırlığın eğitim ve paylaşım toplantısı şeklinde devamı hoş oldu sonuç olarak bu toplantıda şunu anladık gezmek ve eğlenmek değil asıl istenen toplanıp sohbet ortamında baharda ve yazda yapacağımız gezilerin sıfıra yakın hata ile sağlıklı gezilere dönüşmesiymiş ayrıca sitenin formatından ve misyonundan uzaklaşmadan site içinde motor ile ilgili tüm faaliyetlerde faydalı olacağına inandığımız toplantılarımızın sürekli olarak devam etmesiymiş herkeze toplantıda gösterdiği sağduyu ve destekten ötürü sahsım adına teşekkür ederim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
kenan yemek yemeden durabilirmi hiç yaw
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
tabi orda havalar güzel buluşursunuz offf off
-
uf be elvıs presli gibi çıkmışım
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
kim gibi ???
o kim ? bu isimde biri varsa ben tanımıyorum benziyomusun benzemiyomusun yorum yok
-
-
kenan abi sen tanımazsın o zamanlar sen daha çokkkkkkkkkk küçüktün elvıs abinde bir fauller vardı senin saçından bile daha uzundu şimdi benim faullere bakacak olursan onu görmüş kadar olursun
-
egelim adlı üyeden alıntı
kenan abi sen tanımazsın o zamanlar sen daha çokkkkkkkkkk küçüktün
elvıs abinde bir fauller vardı senin saçından bile daha uzundu
şimdi benim faullere bakacak olursan onu görmüş kadar olursun
olm yaptın yine ninjalığını atladın balıklama lemm sen o elvis tenmi bahsediyon elvis presli deyince bende dedim la o kim elvis presley i bende severim iyi futbolcuydu çok uzun faulleri vardı sende çok faul yapıyon bu aralar
-
-
-
ninja bedri dilini eşek arısı soksun elwis presley olacaktı üstelik onunkinler favoriydi birde seni okutuyoruz bu kadar türrkçe için sana ayrı dersmi aldıralım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
abi vallah msj ı yazarken yanımda türkçe kullanma klavuzu yoktu ama yazdıkalarımı arif olan anlar
-
Bedri, neyin Türkçe kullanma klavuzu yaw?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler