arkadaşlar yarın aranızda olmaya çalışcam
arkadaşlar yarın aranızda olmaya çalışcam
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
bedri helebi gelme MT izmir tayfasının ninjası geleceğin racıng cisi ehehe
ben de geliyorum ona göre
Egeknn
APV41
Hala oğlu
Kuvva
Akreep
TenTen35
Nevzat150
Öz_kan
Dereli
Egelim
Ataman
Karakız
Güreli + Eşi
Marko
Derin
Mkerdal
Babyface
Pulset
total ( şimdilik ) : 19 kişi
slm elvet birgün buluşacağımızı düşünüp,hayal kuran ben, siz izmir tayfasını gönülden destekliyor, sizlerle görüşecegim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Bazen soruyorum ?neden serbest meslek değilde....
[color=blue][b]Motorcu olmayan Birine[/b][/color],
[color=red][b]MOTORCU olmanın Bedelini[/b][/color]
[size=3]ANLATAMAZSIN[/size]
ok sinan abi umarım işin çıkmazda aramızda olursun gelemesende gönlümüzdesin ben senide yazıyorum abi
gel ne olursan ol gel sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz yolu sevgiden saygıdan ve motordan geçen herkezle birgün asfaltta karşılaşırız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yarın toplantımız var,işim erken biterse gelmek isterim,hayırlısı
Kenan'cığım memleket Türkiye Marko ''k'' ile yazılıyor. zaten gerginim....
ahhhahahah sorryokram adlı üyeden alıntı
marcoyu kızdırmayın yaban keçisiyle hepinizi ezer değilmi markocum
CENGOMOTO
Ah! Ah! Hele bi muhtar emmim bi çayır çimene çıkış belgesi versin.
Çanlarını çaldıra çaldıra, Hoplaya zıplaya gezceğim...
Yarın başvuru için son günmüş bu saate kadar diploma aradım.Artık ben de başvurabileceğim. Darısı senin başına APV amca
şimdiden hayırlı uğurlu olsun okram amcaokram adlı üyeden alıntı
beni saldılar çayıra artık mevlam kayıra çok zoruma gitmeye başladı izinsiz dolaşmak BENDE İZİN istiyorum koca adam oldum annnnnnne ya bende istiyorum banane banane
CENGOMOTO
evet toplantımız gerçekleşti, çok verimli olduğuna inanıyorum... ben dahil, tüm arkadaşların ana fikri bu güne kadar yapılan en sakin ve insanların dikkatle dinlediği ve ortak kararlar aldığı toplantıydı, bu güzel gelişme ve toplantı için katılım gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim şahsım adına...
1 saat arkanı dönüp gitsen yeni bir topik yada can sıkıcı gereksiz mesajla karşılaşıyosun..!! ben başından beri fevri davranmamaya ve sükunetle beklemeye çalıştım ve sağolsun arkadaşlarım beni yanıltmadılar son derece sakin ve tamamiyle mantıkları ve akıllarıyla hareket ederek bu konuyu kapatan son noktayı koyan konuşmalar yaptılar ve kararlar aldılar bu beni hem sevindirdi hem onurlandırdı hemde mutlu etti...
toplantıya katılan tüm arkadaşlarımdan özellikle ricada bulundum, kesinlikle bu konular hakkında kimse siteye tek kelime yazmıyacak, daha fazla gereksiz tartışmalara mahal ve zemin sağlanmayacaktır..!! herkes aynı fikirdedir..
gereksiz bir başlık ve gereksiz bir tartışma konusu daha açılmış ve adminimiz erhan tarafından son nokta konulmuş ve topikte kilitlenmiş, üzerine birşey yazmak istemezdim ancak........!! toplantı sonrası gelişmelerden ve tüm motosiklet.net İzmir Tayfası üyelerinin bu gereksiz sürtüşmelerden rahatsızlık duyduğunu görmem ve bu konuya artık muhattab olmak istememeleri nedeniyle ve gurubun genel çoğunluğunun bir arada olduğu ve bir takım şeylerden tecrübe edinip yarına daha verimli daha uyumlu ve daha olgun bir gurup olarak bakmak ve yola devam etmek adına kararlar alındığı gerekçesiyle, izmir tayfası adına tarafımızdan bu konuyla ilgili bir tartışmaya girilmeyeceğini, gurup içerisinde olmak istemeyen 4 arkadaşımızın kararına saygı duyduğumuzu, her ne olursa olsun hala arkadaşımız olduklarını ve site üyesi olupta izmir içi veya dışında olan, tüm motosiklet.net üyesi arkadaşlarımıza gurubun devamlılığını ve çok daha iyi yolda olduğunu ve konunun kapandığını son noktanın konduğunu açıklamayı affınıza sığınarak kendime vazife bildiğim
İZMİR TAYFASI saygılarımla
evet toplantımız süperdi herkese teşekkürler
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
insan isteyince her şey güzel oluyormuş demekki saygı,sevgi,sadakat aramızdan eksik olmamış bugüne kadar yapılantoplantıların en mükemmeliydi her keze teşekkür ederim
hanı resim yokmu be resimsiz toplantımı olur..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Sevgili Halaoğlu çok haklısın,
Hakikaten de hem anlam hem de içerik bakımından ciddi olarak nitelendirilebilecek bir toplantı oldu.
Umarım her toplantı bir basamak, her basamak mükemmeliyete ulaşmaya bir vesile olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)