Bende varım ! ... Yarın orada olacağım ...
Bende varım ! ... Yarın orada olacağım ...
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
Güncell...
1.arslanfb
2.askon
3.groteks
4.kuyucadısı+motosohbet.net ailesi
5.ortadadogulu
6.MOTORUSTASI
7.AYBERK + TURKBİKERS AİLESİ
8.BiLaL_22
9. Casillas
10.Sadık1453
11*Emre
12.Arjantinli69
13. gkhnkzy + zeymen (Özgen arkadaşımızın işi olmazsa beraber gelicez)
14.qenc_motorcu
15.mavibuz
16.GuNMember
17.MkD
18.sinanferah05
19.
20.
evet isimleri görelim Vatan Sever Arkadaşlar
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
yahu yarın lgs var ve tam bitiş saati hareket saatine denk geliyor, 1 olsaymış şu saat yahu.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
keşke ankarada da yapılsa yaa
20 kişi az hadi arkdaşlar duymayanlara söyleyin
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
neden aldın abi bu krokiyi ben birtürlü bulamadım ibb hariteda
http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/map.aspx
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Orada olacağım İnşallah.
orada olmayı çok isterdim ama mesafe bana bayağı bir uzak (1.200 km) Allah Ülkemizin ve Askerlerimizin yanında olsun bol bol Dua edin.bakalım Filistin için toplanan kalabalık kadar kendi Şehitlerimiz içinde toplanacakmı.saygılar
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Teşekkürler sayın yönetici. Acaba site üyelerine en azındanı İstanbul'dan kayıtlı olanlara toplu bir mesaj veremez miyiz?
Bundan daha önemli ne olabilir arkadaşlar, vatansever arkadaşlarınızı çağırın diyenler olmuş, vatansever olmayan zaten arkadaşımız olamaz. Pazar günü gezmeye, eğlenmeye ya da başka şeyler yapmayı seçenler, bu konvoyu bilipte gelmeyenler içlerinde vicdani bir rahatsızlık hissetmiyorlarsa benim onlara da diyecek sözüm yok. Hainlerin amacı belli arakadaşlar, bizi yıldırmak, yüketmek, vazgeçirmek. Vazgeçecek miyiz? ASLA! Yıldırabilirler mi ? ASLA!
Pazar günü tek yürek, tek yumruk hep birlikte Şehitlerimize sahip çıkalım.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
[B]MOTOSİKLETE BİNMEDİYSEN YAŞADIM DİYEMEZSİN.[/B]
Facebook V.b Siteler Üzerinden Konuyu Paylaşalım Arkadaşlar...
Ne Kadar Fazla Motosiklet/Otomobil Olursak Sesimiz O Kadar Çok Çıkar...
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Anadolu ve Avrupa yakalarında buluşma 12:30'da başlıyor. Anadolu yakasından konvoy 12:30'da yola çıkacak. 13:30'da diğer konvoyun gelmesini müteakip yola çıkılacak... Konvoy tahminim saat 14:00 gibide şehitlikte olacaktır.. Bilginize...
Organizasyon Bilgileri
Anadolu Yakası Kozyatağı Carrefour 12:30
Avrupa Yakası Honda Cem Cevizlibağ 12:30
Anadolu Yakası konvoyunun Honda Cem Cevizlibağa gelmesi sonrası yaklasık 13:30 gibi Edirnekapı Şehitliğine doğru hareket edilecektir.
Yarın ordayım inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Katılımın artması dileğiyle,organizasyon için teşekkürler, en başta şehitler gelir.
Organizasyonun son derece başarılı geçeceğini çevreden de konvoya yüksek düzeyde katılımın olacağını tahmin ediyorum..
Habertük , Kanaltürk, CNN, NTV televizyonlarına bilgi verilmiş olup tepkimizi inşallah tüm dünyaya duyuracaklar..
Bazı üyeler ,mesaj içeriklerinde Filistin'i gündeme getirerek olayı sulandırmasalar çok daha iyi olacaktı. O olayda amaç, bebek katili yasa tanımaz siyonist israil'i kınamak idi.
Olayları birbirine bağlamak veya farklı noktalara çekmek topluma fayda yerine zarar verir.
Fatih1453'ün aynı amaçla açılmış '' Şehitlerimiz .. '' başlıklı bahse konu yazı içeriğinde değindiğim üzere; kimse kendi vatanseverliğini başkasının vatanseverliğinden önde göremez..
Ölçemez ve tartamaz !...
Duygu ve düşüncelerimizi forumda ifade ederken ; saygılı,sabırlı, özverili,örnek tutum ve davranış içinde olmalı ve cevap hakkı doğuracak yazışmalardan kaçınmalıyız.. Herkesin inancı kendinedir!..
Bu vesile ile, ülkemiz savunması için gözünü kırpmadan göğsünü siper etmiş mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dilerim..
Ne Mutlu Türk'üm diyene !..
http://
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
1.arslanfb
2.askon
3.groteks
4.kuyucadısı+motosohbet.net ailesi
5.ortadadogulu
6.MOTORUSTASI
7.AYBERK + TURKBİKERS AİLESİ
8.BiLaL_22
9. Casillas
10.Sadık1453
11*Emre
12.Arjantinli69
13. gkhnkzy + zeymen (Özgen arkadaşımızın işi olmazsa beraber gelicez)
14.qenc_motorcu
15.mavibuz
16.GuNMember
17.MkD
18.sinanferah05
19.brs3417
20.Zamisli
evet isimleri görelim Vatan Sever Arkadaşlar
benim işim var aslında ama bu organizasyona tüm kalbimle katılacagim inşallah.
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
filistin içinde toplanırız VATANımız içinde yarın inşallah ordayız.
yarın görüşmek üzere....
beni tanıyan,gören olursa ve benimle tanışırsanız çok sevinirim...
Allah'a emanet olun....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)