hava durumu fark etmez allah izin verirse oradaym .. !
hava durumu fark etmez allah izin verirse oradaym .. !
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
listeye benide ekleyin bende varım
evet MT hadi bakalım biraz daha duyarlılık gösterelim güncel tutalım topiği....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
1.arslanfb
2.askon
3.groteks
4.kuyucadısı+motosohbet.net ailesi
5.ortadadogulu
6.MOTORUSTASI
7.AYBERK + TURKBİKERS AİLESİ
8.Sinan AKSU (şehir dışında cenazede, yetişebilirse gelicek)
9.BiLaL_22
10. Casillas
11.Sadık1453
12*****ze491 (ismini yazarken sorun oluyor,harf hatası kendin ekleyebilirsin)
13.Arjantinli69
14. gkhnkzy + zeymen (Özgen arkadaşımızın işi olmazsa beraber gelicez)[/QUOTE]
15.kalyon
16..................................
17...........................................
şehir dışında olmasam seve seve gelirdim, güncelll
Katılacak arkadaşlara kazasız, belasız bir sürüş dilerim. Umarım hava iyi olur o gün ve katılım da fazla olur.
katılımcı olan grupların olayın bilincinde olarak davranmasını dilerim. Bu konuda organizasyonu yapanlara oldukça fazla iş düşüyor.
Bir de katılacak olanlar için şu habere dikkat çekmek istiyorum.
http://www.haberturk.com/yasam/haber...cin-toplaniyor
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
İsmimi yazarken sorun oluyormuş. Ben yazmayı bilmiyorum Emre diye yazabilirsiniz. (12.sıradayım)
groteks ordaysa ben kesin ordayım beni de yazın kendime faydam yok bari vatana millete olsun ya istiklal ya ölüm
1.arslanfb
2.askon
3.groteks
5.ortadadogulu
6.MOTORUSTASI
9.BiLaL_22
10. Casillas
11.Sadık1453
12*Emre
13.Arjantinli69
15.kalyon
16.funny salih
17...........................................
GÜNCEL...
1.arslanfb
2.askon
3.groteks
5.ortadadogulu
6.MOTORUSTASI
9.BiLaL_22
10. Casillas
11.Sadık1453
12*Emre
13.Arjantinli69
15.kalyon
16.funny salih
17.Reşit
18.????????
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 27 Haziran 2010 Pazar günü şükran ve rahmetle anıyoruz.
Aziz Şehitlerimiz,
"Temiz kanlarınız ile suladığınız ebedî istirahatgâhınız olan vatan topraklarında rahat uyuyunuz. Emanetinizin bekçisiyiz. Geçtiğimiz günlerde hain saldırılarda kaybettiğimiz askerlerimiz vesilesiyle, başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, gözlerini kırpmadan asil kanlarını bu topraklara akıtarak sonsuzluğa ulaşan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz."
Hepimiz bu ülkenin vatandaşlarıyız. Kürt, Türk, Laz, Ermeni, Yahudi...
Terörün hiçbir haklı sebebi olamaz. İşte bunu göstermek kararlılığımızı sergilemek için motosikletli Saygı ve Terör'e DUR Kortejine tüm "Ben İnsanım, Ben Türk'üm" diyen herkesi bekliyoruz.
Bizler,
Özgürlüğe düşkünlüğü ile tanınan MOTORCULAR olarak terörü ve masumların canlarına kıyılmasını kınamak ve lanetlemek için birleşiyoruz.
Başta televizyon kanalları olmak üzere tüm basına yapılan organizasyon hakkında haber verilmiştir. Ancak yapılacak bu tepki gösterisinin basında yer alması, ses getirmesi ve dikkat çekerek amacına ulaşması için hepimizin katılması şart. Lütfen yarım gününüzü ayırın. Vatanımızı koruyan ve bu uğurda şehit olan mehmetçiklerimiz adına ve ayrıca Terör olaylarına DUR diyebilmek için bundan güzel zaman olamaz. Haydi motor tutkunları kortejimize Türk bayraklarınız ile katılımınızı bekliyoruz.
MT Yönetimi
27 Haziran 2010 PAZAR
Organizasyon Bilgileri
Anadolu Yakası Kozyatağı Carrefour 12:30
Avrupa Yakası Honda Cem Cevizlibağ 12:30
Anadolu Yakası konvoyunun Honda Cem Cevizlibağa gelmesi sonrası yaklasık 13:30 gibi Edirnekapı Şehitliğine doğru hareket edilecektir.
Edirnekapı Şehitliği çıkışında Konvoy sıra bozulmadan, amacımıza uygun şekilde yapılacaktır.
Program:
Edirnekapı Şehitliği Ziyareti
Şehitlerimize dua edilmesi
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması
Konvoy şeklinde İstanbul turu
Organizasyon Techturkey & Turkbikers
hepinize helal olsun bende çok katılmak isterdim bu toplantıya... hepinizi saygıyla selamlıyorum kardeşlerim
bir önceki konvoyun son anlarından video görüntüleri....
Video linki(facebooktan youtube açılmıyor)
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Bayraklar hazır, formalar giyildi yarını bekliyoruz
arkadaşlar konvoy halinde gidildiği için ehliyeet kontrolü oluyormu bir bilgi verirseniz, dosya elimde ama daha ehliyeti çıkartamadım, gelsem konvoy için sorun olurmuyum acaba
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Türküm,Öyleyse Varım !
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
böyle bir zamanda çok önemli bir organizasyon
ve böyle bir şey yapılacaksa hakkı verilmeli...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)