* 15 HAZİRAN 2010 SALI - RAHMETLİ TUĞPER'in DURUŞMASI *
Reklamlar
-
14 Haziran 2010, 23:38
Evet arkadaşlar,
Bir duruşma günü daha geldi çattı.
Motosiklet kazasında kaybettiğimiz ve olaya karıştığı iddia edilen araç sürücüsü ilgili yargı sürecinin devam ettiği yarınki duruşmada, ben ve Remzi_39 rahmetli Tuğper'in babası Tuğhan abinin yanında olacağız.
Gelmek isteyen arkadaşları saat 10:30'da Bahariye'deki Kadıköy Adliyesi'ne bekleriz.
TARİH : 15 HAZİRAN 2010 SALI
SAAT : 10:30
YER : Kadıköy Adliyesi - 5. Asliye Mahkemesi
Kadıköy Adliyesi, Bahariye Caddesi' nin yukarısında, sonuna doğru.
Kadıköy Halk Eğitim Merkezi' nin bitişiği.
Boğa heykelinden yukarı Bahariye' ye doğru; Tramvay yolunu takip ederek de ulaşabilirsiniz.
Tuğper ile ilgili başlıklar:
http://www.motosiklet.net/forum/onla...el-tugper.html
http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-katilim.html
http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-katilim.html
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...aglarinda.html
Reklamlar
-
15 Haziran 2010, 00:09
Sabah muayeneye gitmem lazım. Yetişebilirsem gelicem tekrar.
-
15 Haziran 2010, 00:26
Arazi çalışması için malesef okulda olmam gerekiyor
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
15 Haziran 2010, 00:30
Mersin İl Temsilcisi
yüreğim sizinle olacak...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
15 Haziran 2010, 00:31
istanbulda olsam mutlaka gelirdim, bütün dileklerim sizinle.
-
15 Haziran 2010, 00:33
Gündüz çalışıyorum malesef ve izin imkanım yok, ah keşke gececi olsaydım bu hafta... Umarım kısa zamanda adalet yerini bulur...
-
15 Haziran 2010, 10:40
Ben birazdan çıkıyorum, gelebilecek arkadaşlarla adliyenin önünde görüşürüz.
-
15 Haziran 2010, 10:44
Geçen duruşmaya gelmiştim, fakat bu sefer iş durumlarım sebebiyle katılamayacağım. Umarım beklediğimiz gibi olur sonuç. Mahkeme sonucunu buradan yazarsın emre abi akşama doğru bekliyoruz...
-
15 Haziran 2010, 10:48
Ben iş dolayısı ile katılamıyorum bugün malesef Emre orada olacak, bakalım bugün ne sonuç alınacak ya da alınacak mı
-
15 Haziran 2010, 10:50
yeschim adlı üyeden alıntı
Ben iş dolayısı ile katılamıyorum bugün malesef
Emre orada olacak, bakalım bugün ne sonuç alınacak ya da alınacak mı
remzi abi benide davet etti ama malum iş durumu
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
15 Haziran 2010, 10:55
-
15 Haziran 2010, 17:57
Bu günkü celse de görüldü; halen sonuç yok.
İnceleme, araştırmalar devam ediyor ve sonuçları bekleniyor.
Araya adli tatil ve bayramın girmesi nedeniyle bir dahaki celse 07.10.2010 tarihinde saat 10:40'da görülecek.
-
15 Haziran 2010, 18:32
dreamdark adlı üyeden alıntı
Bu günkü celse de görüldü; halen sonuç yok.
İnceleme, araştırmalar devam ediyor ve sonuçları bekleniyor.
Araya adli tatil ve bayramın girmesi nedeniyle bir dahaki celse 07.10.2010 tarihinde saat 10:40'da görülecek.
Abi şakamı bu? Daha ne kadar erteleyecekler merak ediyorum. Hangi inceleme ve araştırmadan bahsediyorlar onuda merak ediyorum. En son 2 ay ertelendi sanırsam, şimdide 4 ay birdenmi ertelediler??? Yazık günah yahu....
-
15 Haziran 2010, 19:14
1 sene olacak nerdeyse,katıl dısarda kelle avcısı gibi dolaşsın.bu kadar uzamasıda cok enteresan galıba oyalıyor davalı mahkemeyi?? anne babasıda dava uzadıkca dahada kahrolacak böyle adalet olmaz olsun
-
15 Haziran 2010, 19:39
gelmesem de konuyu takip ediyorum Emre
evvelki konularda yazdım mı hatırlamıyorum, maalesef bizde ki adalet sisteminin işleyişi pek de öyle hızlı değil. bu dava 1 yılını da doldurur nice yıllar da görür.
belli ki sitede adalet mekanizması içinde görev yapan pek yok. sistemin elle tutulur bir yanı yok. böyle gidecek. dua edin " bu işin fıtratında bu da var" kıcamında bir karar çıkmasın.
her dem olduğu gibi görünen o ki giden gittiği ile kalacak.
köhne sistemden buraya örnekler yazmak istemem konuyu dağıtmamak adına ama beklentilerinizi çok yüksek tutmayın.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
15 Haziran 2010, 19:57
Aynen dediğiniz gibi arkadaşlar, bu süreç daha uzadıkça uzayacak.
Tam 20 ay oldu olay olalı, 4 ay sonra 2 sene dolacak ve 1 arpa boyu yol kat edilmedi; sistemin işleyişi ve baştan beri yapılan ihmallerden, usulsüzlüklerden dolayı.
Tüm bu uzayan süreç ve içindeki adaletsizliklerle haksızlıklar nedeniyle her duruşmada ayrı kahroluyor Tuğhan abimiz.. Ailenin acısı gerçekten çok büyük.
Allah büyük diyoruz ve sabrediyoruz.
-
22 Haziran 2010, 15:37
Denizli İl Temsilcisi
üzülerek söyliyim büyük ihtimalle bu 5 yıl böyle gidicek ve suçlu zaman aşımından dolayı suçsuz olucak :( :( :( :( :( :( :(
-
22 Haziran 2010, 15:40
Türk adaletine her ne kadar güvenmek istesemde, bazen texas kurallarını uygulamak gerekiyor bence...
-
22 Haziran 2010, 16:02
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
üzülerek söyliyim büyük ihtimalle bu 5 yıl böyle gidicek ve suçlu zaman aşımından dolayı suçsuz olucak :( :( :( :( :( :( :(
Zaman aşımı söz konusu değil yargı süreci devam ettiği sürece.
Ama 5 yıl da gider, sonrasında kazaya karıştığı iddia edilip olay yerinden kaçan sanık suçlu bulunsa bile temyiz süreci devam eder vs. uzar da uzar..
-
23 Haziran 2010, 17:57
Hala somut bir gelişmenin olmaması sistem ve işleyişi hakkında lafa gerek bıraktırmıyor
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler