MT İZMİR TAYFASI 21/01/06 Saat 19:00da Göztepe Mymoon Da Toplaniyoruz
-
motosiklet türkiyenin izmir üyeleri,sevgili arkadaşlarım...
biz ve bizim gibi siteye yeni katılmış üyeler aranızdaki şahsi anlaşmazlıklarınızdan çok fazla üzüldük.ne yapacağımızı şne düşüneceğimizi bilemez durumlara kadar geldik.(oysa aralarınızın düzelmesi için çok çaba harcadık...ama olmadı...demekki arada saygı bitince herşeyde bitiyormuş...)ne diyelim herkes düşüncelleri ve hislerinde özgürdür.saygı duyarım..
Hepinizi çok seviyorum ve iki ayrı grubada dahil değilim özellikle belirtmek isterim.Ben MOTOSİKLET TÜRKİYE nin izmirden kayıtlı üyesiyim.keyifli toplantı ve gezilerde görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın....
Reklamlar
-
sevgili aakreeep çok güzel yazmışsın bizimde anlatmak istediğimiz bu kimse bir toplantıya geldi diye taraf olduğu düşünülmesin herkes istediği gibi gelsin gezsin
-
Arkadaşlar haketen artık bırakın bu tür konuşmaları.Birlik beraberlik adına çabanızı takdir etmemek mümkün değil ama grubun ilkm kurulduğu günlerden beri birçok şey yaşayan kişilerin bazı şeyleri farkedebilmesi, yorum yapabilmesi, kendi seçimlerini yapabilmesi gayet doğal birşey. Gezi ve toplantı tarzlarından, gittiğimiz yerlerden, organizasyonlardan memnun değilsek sırf kalabalık olalım diye mutsuz olduğumuz bir ortamda devam etmenin bir ısrarı olmamalı. Şuanki kurulan birlikteliğimiz gerçekten çok tatminkar, bu yolda devam edeceğimiz ise şüphesiz
-
-
sevgili bedri,uyumlu tavırların,samimiyetin ve dürüstlüğün taktire şayan.tabiki bu akşam geleceğiz...dediğim gibi bizler yeni üyeyiz ve eski üyelerin özel birtakım sürtüşmeleri bizi ilgilendirmez.biz asla bir taraf olmayı düşünmüyoruz.herkesi seviyoruz ve herkeslede görüşebiliriz bunu kimse engelleyemez...sevgiyle kal..
-
evet güldemet abla bizler hiç bir taraf tutmuyoruz biz motorcuyuz motoru sevenlerle bir olmak için varız
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
Arkadaşlar kalan sağlar bizim dir
-
Bu mekanı merak eder oldum, bedricim senin anlattığın gibiyse çok iyi biryer olmalı hadi bakalım klasik yerlerden bıktık, değişik yerlerde toplanalım bundan sonrakilerde de..
-
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum beni kırmayıp bu düzenlemiş olduğum toplantıya geldiğiniz için ve bizi artık göztepe de tanıyor
-
-
evet bende güzel ve faydalı bir toplantı olduğu kanatindeyim teşekkürler katılan herkeze
-
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
-
resimler gelecek en kısa zamanda demi erkan abi
-
evet hani resimler
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
arkadaşlar o akşam resim çeken kardeşlerim şu fotoları artık gönderelim
-
yönetim uyuma ..........
-
-
bende gezginde yayınlanmış resimleri var isterseniz basayım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler